نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل این صف دایره ای چی هست ؟

  1. #1

    مشکل این صف دایره ای چی هست ؟

    این یک برنامه است که یک سری ورودی که به صورت کاراکتر هستند داخل یک صف دایره ای قرار میدهد .
    در قرار دادن در صف مشکلی وجود نداره ! اما کسی میتونه بگه چرا این برنامه ارور داره ؟ ارور رو برای خط قرمز میگیره !





    char queue[10];
    int front = 0,rear = 0;
    char * value;

    void insbuf(char queue[], int *rear, int front, char value)
    {

    queue[*rear] = value;
    }

    char delbuf(char queue[], int *front, int rear)
    {
    *front = (*front + 1) % 10;
    *value = queue[*front];
    return * value;
    }

    void main()
    {


    char *buffer;
    buffer=delbuf(queue,rear,&front);


    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل این صف دایره ای چی هست ؟

    سلام

    اينجارو:

    char delbuf(char queue[], int *front, int rear)

    حالا:
    buffer=delbuf(queue,rear,&front); 

    داريد به يه آرگومان ساده اشاره گر مي فرستيد.

  3. #3

    نقل قول: مشکل این صف دایره ای چی هست ؟

    نقل قول نوشته شده توسط obalitjoOon مشاهده تاپیک
    سلام

    اينجارو:

    char delbuf(char queue[], int *front, int rear)

    حالا:
    buffer=delbuf(queue,rear,&front); 

    داريد به يه آرگومان ساده اشاره گر مي فرستيد.
    اینو درست کردم ولی بازم ارور میره !!!!!

    implicit cast of integral value to pointer

  4. #4

    نقل قول: مشکل این صف دایره ای چی هست ؟

    سلام
    يه اشتباه ديگه هم انجام داري مي دي تو ارسال پارامتر به آرگومان ها:

    داري front رو ميدي به rear و rear رو ميدي به front. حواست باشه اين يه تيكه رو.

    يه اشتباه ديگه، تو آرگومانت نوشتي:
    char delbuf(char queue[], int *front, int rear)
    و داري يه متغير ارسال مي كني كه اشاره گر نيست:
    buffer=delbuf(queue,rear,&front);
    تازه جابه جا هم نوشتي

  5. #5

    نقل قول: مشکل این صف دایره ای چی هست ؟

    دوست عزیز با وجود درست کردن اون هم اون ارور رو میده !!!!

  6. #6

    نقل قول: مشکل این صف دایره ای چی هست ؟

    دوست عزیز با وجود درست کردن اون هم اون ارور رو میده !!!!
    داداش
    اين مگه متغير غير اشاره گر نيست؟ پس چرا مثل اشاره گر ها نوشتي:

    char queue[10]; int front = 0,rear = 0; char * value;
    .
    .
    .
    *
    front = (*front + 1) % 10;
    بعد در آخر اين:
       *value = queue[*front]; 

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •