نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه خواندن جزئیات اضافی (metadata) یک فایل

  1. #1

    نحوه خواندن جزئیات اضافی (metadata) یک فایل

    سلام،
    چطور می شه اطلاعات اضافی رو که در شکل زیر ویندوز می تونه مورد دستیابی قرار بده، خوند و نوشت ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: نحوه خواندن جزئیات اضافی (metadata) یک فایل

    خب شاید منظورم رو خوب نرسوندم، مثلا در ویندوز 7 ، اطلاعاتی که در پنجره Detail در Properties یک فایل ظاهر می شه به نظر شما چه طور می شه اونا رو خوند و نوشت؟ یعنی حالتی برای توسعه TSearchRec در نظر گرفته شده ؟

  3. #3

    نقل قول: نحوه خواندن جزئیات اضافی (metadata) یک فایل

    فکر کنم بعضی از این ویژگی ها توی خود فایل ثبت می شه
    مثلا تگ های فایل های mp3 که اگه فایل رو با یه ایدیتور مثل notepad++ باز کنی یه چیزایی توش هست

  4. #4

    نقل قول: نحوه خواندن جزئیات اضافی (metadata) یک فایل

    خب IDV3 برای MP3 ها چیز شناخته شده ای هست، حتی Exif برای عکس ها ولی این یکی پاک کلافه ام کرده، شاید مورد خیلی ساده ای باشه، ولی چیزی در موردش پیدا نمی کنم، امیدوارم اینجا کسی در موردش بدونه یا مرجعی برای فهمیدنش بشناسه!
    بهر حال از توجه دوستان متشکرم.

  5. #5

    نقل قول: نحوه خواندن جزئیات اضافی (metadata) یک فایل

    شما چه چیز هایی رو می خوای
    مثلا Album , Album artist برای هر فایلی که وجود نداره
    موارد مشترک و کلی رو هم با توابع api مثل GetFileAttributeEx می شه گرفت!

  6. #6

    نقل قول: نحوه خواندن جزئیات اضافی (metadata) یک فایل

    ممنون از توجه شما، خب یقینا منظور اون خصوصیت های کلاسیک که از زمان داس بوده نیست
    (مواردی که می شه با تابع API، به نام GetFileAttributeEx گرفت)
    ولی در مورد اینکه گفتید "مثلا Album , Album artist برای هر فایلی که وجود نداره" بله همین طور هست و شاید محیط پوسته مدیریت فایل های ویندوز در این موارد داری کمی اتوماتیک و با شرایطی از پیش تعریف شده عمل می کنه مثلا در مورد MP3 ها در حالت نمایش Detail به صورت خودکار ستون هاییکه شما بیان کردید رو نشون میده، خواه پر باشند، خواه خالی! ولی این (عملکرد خودکار این سیستم) مورد نظر نیست، دستیابی به این فیلدها و ویرایش اونها مورد نظر هست...
    برای ساده سازی مسئله اینطور در نظر بگیرید مقدار دهی البوم برای یک فایل MP3 ؟

  7. #7

    نقل قول: نحوه خواندن جزئیات اضافی (metadata) یک فایل

    سلام،امیدوار بودم دوستانی که همیشه برای پاسخگویی حاضر بودند، دست کم در این مورد وارد فاز "گمانه زنی" بشوند، حداقل! نمی دونم شاید عنوان خوبی انتخاب نکردم و یا گنگ توضیح دادم ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •