نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشكل در backgroundWorker1

  1. #1

    مشكل در backgroundWorker1

    سلام
    دوستان در كامپوننت backgroundWorker1 دستور زير چيكار ميكنه
    backgroundWorker1.RunWorkerAsync();

    و اصلان اين كامپوننت كاربردش براي چيه
    ممنون


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: مشكل در backgroundWorker1

    آموزش فارسی رو در سایت گذاشتم بگردید پیدا کنید و استفاده کنید!

  3. #3

    نقل قول: مشكل در backgroundWorker1

    نقل قول نوشته شده توسط s.khoshfekran مشاهده تاپیک
    آموزش فارسی رو در سایت گذاشتم بگردید پیدا کنید و استفاده کنید!
    سلام
    ميشه لينكش رو بذاريد
    چيزي پيدا نكردم
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: مشكل در backgroundWorker1


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •