نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تشخیص دادن دکمه کلیک شده در MsgBox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdad.koulab
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    345

    تشخیص دادن دکمه کلیک شده در MsgBox

    سلام
    دوستان يه سوال آسون من خودم بلد بودم ولي الان هر چي اينور اونور ميكنم نميتونم درستش كنم چجوري ميتونم به برنامه بگم كه اگه رو msgbox دكمه yes رو زد فلان كارو بكن no رو زد فلان كارو؟
    تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: msgbox

    این جوری :
    If MsgBox("Your Msg", MsgBoxStyle.YesNo) = MsgBoxResult.Yes Then MsgBox("Clicked Buttom Yes")

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    849

    نقل قول: msgbox

    شما غیر از از این راه میتونید یه DialogResult تعریف کنی و به به این صورت عمل کنی


    Dim Result As DialogResult
    Result = MsgBox(
    "Your text", MsgBoxStyle.YesNo, "Err")
    If Result = Windows.Forms.DialogResult.Yes Then
    'شرط
    EndIf
    آخرین ویرایش به وسیله ali_najari : پنج شنبه 25 شهریور 1389 در 14:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •