نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اعلام هشدار

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار amir65gh
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    66

    اعلام هشدار

    سلام به همه
    مخواستم بدونم چه جوری میشه همزمان با ورود اطلاعات در یک جدول و قرار گرفتن آن اطلاعات در فرم کاربر دیگر(کارتابل) یک آهنگ هشدار برای آن کاربر (گیرنده پیام) پخش بشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: اعلام هشدار

    این یکی حتمی کار میکنه :

    Console.Beep(600, 1000);


    اینا هم توی VB جواب میداد توی سی شارپ شایده نده :

    System.Media.SystemSounds.Asterisk.Play();
    System.Media.SystemSounds.Beep.Play();
    System.Media.SystemSounds.Exclamation.Play();
    System.Media.SystemSounds.Hand.Play();
    System.Media.SystemSounds.Question.Play();

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار amir65gh
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    66

    نقل قول: اعلام هشدار

    میخوام همزمان با ورود اطلاعات به دیتا بیس این اتفاقات بیفته یعنی یک Thread همیشه منتظر باشه که اطلاعات که به جدول وارد شد آلارم اجرا بشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: اعلام هشدار

    خوب این کد رو بعد از ورود اطلاعات بزار خوب.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار amir65gh
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    66

    نقل قول: اعلام هشدار

    سیستم من توزیع شده است و اگر این کد را بعد از ورود اطلاعات بگذارم همان جا اجرا میشه در صورتیکه میخوام روی سیستم یه شخص خاصی اجرا بشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: اعلام هشدار

    WCF یا Remothing یا بحث Query Notification رو دنبال کن

  7. #7

    نقل قول: اعلام هشدار

    بعد دستور Insert که انجام شد بیا ویه صدای چند ثانیه ای پخش کن
    با prossess هم میشه ! یه خط کد داره!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •