نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: راه اندازی سروو موتور در بیسکام با avr

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MahmoudiNik
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    108

    راه اندازی سروو موتور در بیسکام با avr

    سلام
    من تازه دارم میکرو یاد میگیرم
    بنا به نیاز باید یک سروو موتور راه اندازی کنم
    یعنی بتونم به سرو بگم مثلا روی یک زاویه خاص بمونه
    خیلی گشتم همه فقط توزیحاتی راجع به خود سروو داده بودند و اینو میدونم که باید
    یه طول موج منظم 50HZ ایجاد کنم .سروو موتور من که sg5010 هستش زاویش با
    عرض پالس تایین میشه
    ممنون میشم یه مثال برام تو بیسکام بزارید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه  

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kernel
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    130

    نقل قول: راه اندازی سروو موتور در بیسکام با avr

    Config Servos = 2 , Servo1 =Portb.0 , Servo2 =Portd.7 , Reload = 10

    پورتی که سروو بهش وصل شده رو output در نظر بگیر

    در ظمن enable global interrupt هم یادت نره


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MahmoudiNik
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    108

    نقل قول: راه اندازی سروو موتور در بیسکام با avr

    سلام
    مشکلی که دارم اینه که نمیدونم چطور دستور بدم که شافت موتور روی زاویه موزد نیازم بایستد
    $regfile = "m32def.dat"
    $crystal = 8000000

    Config Servos = 1 , Servo1 = Porta.0 , Reload = 10
    Config Porta = Output
    Dim A As Word
    Enable Interrupts

    For A = 0 To 100 Step 5
    Servo(1) = A
    Waitms 20
    Next A

    End
    حالا باید چه اعدادی به سروو بدم تا رو زاویه ی مورد نظر بره؟
    از روش آزمون و خطا هم استفاده کردم اما چیز زیادی نصیبم نشد
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar new.rar‏ (12.4 کیلوبایت, 458 دیدار)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار kernel
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    130

    نقل قول: راه اندازی سروو موتور در بیسکام با avr

    فراکانس کاری برای سرووهای استاندارد از 800 تا 1500 هست

    پارامتر reload ضریب عددی هست که به سروو می دی مثلا اگه reload = 10 باشه هر عددی بدی ضرب در 10 میشه

  5. #5

    نقل قول: راه اندازی سروو موتور در بیسکام با avr

    ببخشید من ی مشکلی دلرم ک وقتی این دستور رو مینویسم چون توی برنامه از تایمر هم استفاده کردم ارور:249 یا همان ISR رو روی لیبل میده

    ممنون میشم کمکم کنین :)Enable GingerCannot connect to Ginger Check your internet connection
    or reload the browserDisable in this text fieldRephraseRephrase current sentenceEdit in Ginger×

  6. #6

    نقل قول: راه اندازی سروو موتور در بیسکام با avr

    سلام مشکلم حل شد دلیلش این بود ک وقتی از سروو استفاده میکنیم چون از تایمر 0 استفده میکنه واسه همین باید برای تایمر/کانتر تایمر هیی غیر از تایمر 0 استفاده کنین .
    و اینم بگم ک میشه خودمون ب صورت دستی اون رو تنظیم کنیم ک سروو ها مثلا از تایمر1 استفاده کنه؟Enable GingerCannot connect to Ginger Check your internet connection
    or reload the browserDisable in this text fieldRephraseRephrase current sentenceEdit in Ginger×

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •