نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: bindingNavigatorDeleteItem_Click

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    bindingNavigatorDeleteItem_Click

    سلام دوستان
    من یه فرم دارم که تمام تکست باکس هاش به دیتابیس Bind شدن ، برای حذف رکوردی که ثبت شده (در همون فرم) در رویداد
    bindingNavigatorDeleteItem_Click چه کدی باید بنویسم؟!
    من کد زیر را نوشتم ولی جواب نمیده

    DataRow currentrow
    {
    get
    {
    DataRowView drv = this.AutomobilebindingSource.Current asDataRowView;
    if (drv != null)
    {
    return drv.Row;
    }
    returnnull;
    }
    }
    privatevoid bindingNavigatorDeleteItem_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    currentrow.Delete();
    this.AutomobilebindingSource.EndEdit();
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: bindingNavigatorDeleteItem_Click

    کسی نمیدونه چطورری از طریق bindingNavigatorDeleteItem باید رکورد فعلی رو DELETE کنم؟

  3. #3

    Thumbs up نقل قول: bindingNavigatorDeleteItem_Click

    سلام دوست عزیز! خیلی زود به جوابت رسیدی
    if (MessageBox.Show("آیا برای حذف رکورد(ها) مطمئن هستید؟", "حذف رکورد", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
    {
    if (daftarDataGridView.SelectedRows.Count > 0)
    {
    foreach (DataGridViewRow g in daftarDataGridView.SelectedRows)
    {
    daftarDataGridView.Rows.Remove(g);
    }
    this.daftarBindingSource.EndEdit();
    this.tableAdapterManager.UpdateAll(this.atabDataSe t);
    }
    }

    همین طور که معلومه شما با این کد :
    1- یک کنفیریم یا پیام جهت پاک کردن رکورد صادر کردی
    2- اگر چند تا سطر هم انتخاب کرده باشی ،حذف خواهند شد!

    نکته : جهت پاک نشدن خودکار سطر(های) انتخابی شما باید درقسمت properties کنترل daftarBindingNavigator مشخصه DeleteItem را برابر none قرار دهید!
    شاید بگی یعنی چی این!!!!
    یعنی این کنفیریم یا پیام شما عملا هیچ کاری نمیکنه ،چه Yes چه No ،رکورد از DataGridView پاک خواهد شد!
    بل

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •