نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انتقال تمام ردیف های دیتا گرید ویو(10 تا) به 10ردیف تکس باکس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    68

    انتقال تمام ردیف های دیتا گرید ویو(10 تا) به 10ردیف تکس باکس

    سلام به دوستان...
    چه جوری میشه مثلا 15 ردیف اطلاعات درج شده در یک دیتا گرید ویو رو به 15 ردیف تکس باکس انتقال داد.دلیل این کارم اینه که اگه بخوام از همون دیتا گرید ویو پرینت بگیرم ، تیره میشه،برای همین اول میخوام به تکس باس توی فرم دیگه انتقال بدم و بعدش پرینت بگیرم
    .
    لطفا اگه ممکنه به طور واضح با مثال توضیح بدین...با تشکر...


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار com_eng_abasszadeh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    لامرد-استان فارس
    پست
    109

    نقل قول: انتقال تمام ردیف های دیتا گرید ویو(10 تا) به 10ردیف تکس باکس

    نقل قول نوشته شده توسط akhlaghi_mohammad مشاهده تاپیک
    آیا کسی هست مرا یاری کند؟
    سلام دوست عزیز.
    شما از چی میخوای گزارش بگیرید؟از فرم تون یا اطلاعاتتون؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: انتقال تمام ردیف های دیتا گرید ویو(10 تا) به 10ردیف تکس باکس

    نقل قول نوشته شده توسط akhlaghi_mohammad مشاهده تاپیک
    سلام به دوستان...
    چه جوری میشه مثلا 15 ردیف اطلاعات درج شده در یک دیتا گرید ویو رو به 15 ردیف تکس باکس انتقال داد.دلیل این کارم اینه که اگه بخوام از همون دیتا گرید ویو پرینت بگیرم ، تیره میشه،برای همین اول میخوام به تکس باس توی فرم دیگه انتقال بدم و بعدش پرینت بگیرم.
    لطفا اگه ممکنه به طور واضح با مثال توضیح بدین...با تشکر...

    private void dataGridView1_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    if (e.RowIndex == -1) return;
    TextBox1.text= dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value.ToString();
    TextBox2.text= dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[2].Value.ToString();
    TextBox3.text= dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[4].Value.ToString();
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •