نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: انتقال از چند فرم به یک فرم

  1. #1

    انتقال از چند فرم به یک فرم

    با عرض سلام خدمت دوستان!
    میشه تعیین کرد که از چه فرمی وارد فرم جدید شدیم؟
    اگر میشه چطوری؟میشه کدشو برام بنویسین؟(با عرض شرمندگی بسیار!)

  2. #2

    نقل قول: انتقال از چند فرم به یک فرم

    نقل قول نوشته شده توسط zoleikha مشاهده تاپیک
    با عرض سلام خدمت دوستان!
    میشه تعیین کرد که از چه فرمی وارد فرم جدید شدیم؟
    اگر میشه چطوری؟میشه کدشو برام بنویسین؟(با عرض شرمندگی بسیار!)
    یه کم سوالت گنگه

  3. #3

    نقل قول: انتقال از چند فرم به یک فرم

    فکر کنین 3 تا فرم دارم 1و2و3
    فرم 3 یک دیتاگرید داره
    ممکنه کاربر توی فرم 1 باشه و دکمه ای رو بزنه بیاد توی فرم 3
    و ممکنه کاربر توی فرم 2 باشه و با دکمه ای بیاد توی فرم 3
    هرکدوم که بیان توی فرم 3 دیتای دیتاگرید متفاوته برای همین باید کنترل بشه که از چه فرمی وارد فرم 3 شده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: انتقال از چند فرم به یک فرم

    ارسال یه متغییر هنگام ایجاد فرم . یا خیلی راه های اصولی دیگر.

  5. #5

    نقل قول: انتقال از چند فرم به یک فرم

    خب میشه این راه ها رو توضیح بدین؟من با asp.net کار کردم ولی با C#‎ بلد نیستم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: انتقال از چند فرم به یک فرم

    اینو برای درخواست شما گذاشتم :
    namespace test_dic
    {
    public partial class Glass : Form
    {
    string str = string.Empty;
    public Glass(string s)
    {
    InitializeComponent();
    str = s;
    }
    موقع ایجاد شی از فرم یه ورودی میگیره که می تونید وقتی از فرم شی می سازید نام فرم ساخته شده فرم در اونو ارسال کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •