نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: گرفتن متن لیبل از گرید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    گرفتن متن لیبل از گرید

    سلام دوستان

    من یه گرید ویو دارم که به صورت تمپلیت ساخته شده

    میخوام متن یه لیبل رو که درونش هست بگیرم

    وقتی روی هر سطری کلیک کرد متن لیبل اون سطر رو بگیرم

    وقتی گرید تمپلیت هست نمیتونم بگیرمش

    ممنون میشم کمک کنید

  2. #2

    نقل قول: گرفتن متن لیبل از گرید

    سلام
    گرید ویوت یک دکمه یا لینک باتن می زاری و خاصیت CommandName رو می زاری GetText
    و CommandArgument رو می زاری کلید اون جدول
    حالا در رویداد rowCommand گرید ویو می نویسی

    if (e.CommandName == "GetText")
    {
    int index =Int32.Parse(e.CommandArgument.ToString());
    Label lbl = (Label)GridView1.Rows[index].FindControl("نام لیبل");
    هر چیزی = lbl.Text;

    }




    این واسه زمانیه که شما آیدی هات پشت سره هم باشه و صعودی باشه
    اگه این طوری نیست بگو تا واست بیشتر توضیح بدم
    اما خودتم کار کن
    به نتیجه می رسی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    نقل قول: گرفتن متن لیبل از گرید

    CommandName رو باید از کحا تنظیم کنم ؟
    آخرین ویرایش به وسیله majnun : یک شنبه 28 شهریور 1389 در 02:31 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    نقل قول: گرفتن متن لیبل از گرید

    ببینید من لا لینک لیبل راحت میتونم کد رو بگیرم اما یه مشکل بزرگ هست اونم اینکه لینک لیبل در صفحه جدید باز نمیشه

    LinkButton m = (LinkButton)sender;
    int i = Int32.Parse(m.CommandArgument);

    با این 2 خط کد میتونم کد رو بگیرم اما مشکلم اینه لینک باتن رو نمیشه در صفحه جدید باز کرد

  5. #5

    نقل قول: گرفتن متن لیبل از گرید

    سلام
    commandName رو تویه property های button ست کن

    آره لینک باتن این عیب رو داره که می شه گرفت این عیب ها رو
    اگه می خوای بی درده سر کار کنی
    از هایپر لینک یا همنون تگ a استفاده کن
    برو تویه پروفایلم
    آمار ها
    تاپیک های ایچاد شده

    یک تاپیک زدم با همین موضوع که راه حل چیه

    با جاوا اسکریپت باید از سمت سی شارپ پنجره جدید باز کنی!!!

    window.open
    هست که یکم بتحقیقی پیداش می کنی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •