نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: ثبت اطلاعات یک شخص

  1. #1

    Arrow ثبت اطلاعات یک شخص

    سلام دوستان می خوامبرنامهای بنویسمکه اطلاعات یک شخص را از قبیل نام و نام خانوادگی بگیره ولی نمیدونم با چه تابعی باید نوشته بشه کسی می تونه راهنماییم کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: ثبت اطلاعات یک شخص

    دوست عزیز بانک اطلاعاتی شما چی باشه؟

  3. #3

    نقل قول: ثبت اطلاعات یک شخص

    ميتوني از سورس هاي آماده دفترچه تلفن و امثال اين استفاده كنيد .
    آخرین ویرایش به وسیله arash mehrani : دوشنبه 29 شهریور 1389 در 15:41 عصر

  4. #4

    نقل قول: ثبت اطلاعات یک شخص

    یعنی چه با چه تابعی . سئوال نامفهومه . شما باید یک فرم طراحی کنید که اطلاعات شخص رو بگیره ، این کار که تابع نداره .

  5. #5

    نقل قول: ثبت اطلاعات یک شخص

    یک بانک کوچک به طوری که 5 تا عضو بیشتر نداشته باشه فقط به این صورت باشه که نام و نام خوانوادگی افراد را برای ثبت در یک ÷رونده الکترونیکی بگیره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: ثبت اطلاعات یک شخص

    بانک اطلاعاتی اکسس خوبه بزازی؟؟مناسبه

  7. #7

    نقل قول: ثبت اطلاعات یک شخص

    یک بانک کوچیکه به طوری که اعضای اون بیشتر از 5 عضو بیشتر نیست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: ثبت اطلاعات یک شخص

    یک فرم بزارید که هم ثبت هم حذف هم ویرایش داشته باشه(اینطوری بهتره)
    کد هم خواستید بگید تا واستون بزارم

  9. #9

    نقل قول: ثبت اطلاعات یک شخص

    چه طوری باید تو C#‎ معرفی بشه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: ثبت اطلاعات یک شخص

    راستی اگه تعداد رکورداش فقط 5نفره میتونید از فایل استفاده کنید//.

  11. #11

    نقل قول: ثبت اطلاعات یک شخص

    سلام دوست عزیز
    یه کم جستجو کن سورس های زیادی تو سایت وجود داره
    دانلود کن هر کجا اشکال داشتی بپرس زود به جوابت می رسی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: ثبت اطلاعات یک شخص

    الان کدی رو که شما بخواهید بافایل ندارم..اما یکم کارکن نتونستی بگو تا کمکت کنیم

  13. #13

    نقل قول: ثبت اطلاعات یک شخص

    اینم کد ثبت اطلاعات با فایل
      FileStream fs = new FileStream("a.dat", FileMode.Append);
    BinaryWriter bw = new BinaryWriter(fs);

    bw.Write(textBox1.Text);
    bw.Write(textBox2.Text);
    bw.Write(int.Parse(textBox3.Text));

    bw.Close();
    fs.Close();

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: ثبت اطلاعات یک شخص

    برنامه رو نوشتم اینجاگذاشتم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •