نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ***فوری*** گرفتن مقدار LABEL در FAST REPORTER?

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار majidmir
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    سن
    34
    پست
    199

    Question ***فوری*** گرفتن مقدار LABEL در FAST REPORTER?

    سلام
    سلام روی فرمم یه label گذاشتم حالا می خوام مقدار این label رو بیارم توی fast report و توی گزارشم نمایش بدم باید چطوری این کار رو انجام بدم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: ***فوری*** گرفتن مقدار LABEL در FAST REPORTER?

    سلام
    قبلا بحث شده است ، در همین بخش جست و جو کنید .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار majidmir
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    سن
    34
    پست
    199

    نقل قول: ***فوری*** گرفتن مقدار LABEL در FAST REPORTER?

    دوست عزیز من چیز خاصی رو پیدا نکردم بجز این کد رو که این هم چیزی ازش نفهمیدم ؟
     var
    memo0:TfrxMemoView;

    memo0 := frxReport1.FindObject('Memo0')as TfrxMemoView;
    memo0.Text:='مقدار مور د نظر';
    frxReport1.ShowReport(true);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار حسین خانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    184

    Post نقل قول: ***فوری*** گرفتن مقدار LABEL در FAST REPORTER?

    با سلام

    کد بالا درست می باشد و فقط کافی است در فست یک ممو با نام Memo0 ایجاد کنید .

    موفق باشید ...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: ***فوری*** گرفتن مقدار LABEL در FAST REPORTER?

    دوست عزیز من چیز خاصی رو پیدا نکردم بجز این کد رو که این هم چیزی ازش نفهمیدم ؟
    دوست عزیز یک شی از نوع Memo با نام Memo1 در صفحه ی گزارش فست ریپورت قرار دهید و کد زیر را برای آن در فرم برنامه یتان قرار دهید .
    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    memo1:TfrxMemoView;
    begin
    memo1 := frxReport1.FindObject('Memo1')as TfrxMemoView;
    memo1.Text:=label1.Caption ;
    frxReport1.ShowReport(true);
    end;

    موفق باشید.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •