نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اضافه کردن ' به رشته

  1. #1

    اضافه کردن ' به رشته

    با سلام من یه رشته رو از textbox میگیرم و می خوام ابتدا و انتهای رشته دو عدد ' اضافه بشه?

    اگه میشه کد رو بنویسید

    و این که اگه من یک رشته داشته باشم و بخوام کارکتر های " با ' عوض کنم باید چه کار کنم.?

    اگه میشه کد رو بنویسید

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    T
    پست
    67

    نقل قول: اضافه کردن ' به رشته

    دوست عزیز:
    جواب این نوع سوالات رو به راحتی می تونید از مقالات و پست های دیگه توی site ÷یدا کنید.

    اضافه کردن به اول و آخر رشته:

    int fristNumber =عدی که می خواهید به اول رشته اضافه کنید;
    int lastNumber =عدی که می خواهید به آخر رشته اضافه کنید;
    string newString = fristNumber.Tostring()+textboxName.Tostring()+last Number.Tostring();




    تعویض یک کاراکتر در رشته:

    string yourString ;
    yourString.Replace(' " ',' ' ')


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •