نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

  1. #1

    دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    به نام خدا
    ویرایش 1 !! تعدادی گلاسری اضافه شد
    در زير تعدادي ديكشنري كه به استارديكت تبديل كردم را به اشتراك ميگذارم
    اون دوستاني كه از روش كار با استارديكت در ويندوز و مك اطلاع ندارند
    اول از اينجا دانلود كنيد StarDict - The best dictionary program in linux and windows

    يا (واسه ويندوز)
    stardict-3.0.2-RC2.exe - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    بعد در فولدر محل نصب برنامه در فولدر dic فايل هاي گلاسري ها را بريزيد بعد از بستن و باز كردن ميتوانيد استفاده كنيد
    مزاياي استارديكت
    1- متن باز هست
    2- مجاني هست
    3- روي همه سيستم عامل ها نصب ميشود مانند مك ويندوز و لينوكس و آيفن و اندرويد و ويندوز موبايل
    4- مانند بابيلون قابليت نشان دادن چندين ديكشنري را به صورت همزمان دارد
    در زير ميتوني فايل هاي گلاسري هاشو دانلود كنيد

    برای تلفظ انسانی هم از این فایل ها میتوانید استفاده کنید فقط در کامپیوتر نه آیفون !!
    http://sourceforge.net/projects/star...r.bz2/download
    برای اطلاع بیشتر از نحوه نصب به این لینک بروید پست 41
    http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,10012.30.html


    براي آيفن از نرم افزارهاي wedict ميشود استفاده كرد
    برای اطلاع بیشتر برای نصب روی آیفون به پست 88 http://www.i-phone.ir/forums/thread12823-9.html بروید

    فايل براي استاردیکت
    انگلیسی به فارسی و برعكس بيش از 300000 كلمه
    Stardict English to Farsi to english .tar.gz - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    Iphone Version (WeDict)
    Aryanpur English To Farsi For Iphone.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    انگلیسی به فارسی Hfarsi با 140000 کلمه
    English to farsi (Hfarsi).rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    فارسي به انگليسي (بر اساس چند تا ديكشنري ساخته شده ) كاملترين هست با 200 هزار كلمه و ترجمه لغات انگليسي همزمان استاردیکت
    Farsi to English Advanced.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    فارسي به انگليسي (بر اساس چند تا ديكشنري ساخته شده ) كاملترين هست با 200 هزار كلمه و ترجمه لغات انگليسي همزمان بابیلون

    http://www.4shared.com/file/CXKxCsVG...Advanced.html?

    Iphone Version (WeDict)
    Farsi to english advanced for iphone.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    فارسی به انگلیسی با 113000 کلمه
    Stardict MHM Persian - english.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    برای انگلیسی به انگلیسی بهترین سورس که پیدا کردم ( استاردیکت )
    Babylon: English dictionaries
    برای انگلیسی به زبانهای دیگر و برعکس
    Babylon: Free comprehensive English bidirectional dictionaries
    اصظلاحات آمريكايي (اصلاح شده براي آيفن)
    AmericanIdioms for iphone.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    ايتاليايي به فارسي پيشرفته ( بر اساس چند ديتا بيس ساخته شده ) با 80000 كلمه همراه با ترجمه انگليسي
    Italian to Persian advanced v3.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    ایتالیایی به فارسی
    stardict Italian_Persian linux.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    فارسی به ایتالیایی
    stardict persian_italian linux.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    ایتالیایی به فارسی 2
    Stardict Italian to Persian.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    فرانسه به فارسی
    Stardict French To farsi (Persian).rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    آلمانی به فارسی
    Stardict Germany To farsi (Persian).rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    آلمانی به فارسی برای آیفن 2
    Stardict German to farsi for iphone.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    فنلاندی به فارسی
    Stardict Finnish To farsi.tar.gz - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    اسپانیایی به فارسی
    Stardict Spanish To Farsi.tar.gz - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    عربی به فارسی
    Stardict Arabic to Farsi.tar.gz - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    فارسی به عربی
    Stardict Farsi to arabic.tar.gz - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    سوئدی به فارسی
    stardict Sweden to farsi.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    ایتالیایی به انگلیسی برای آیفن
    Stardict English to Italian for iphone.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    روسی به فارسی برای آیفن
    Stardict Rusian to farsi for iphone.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    در نهایت اگر دیکشنری ای خواستید که در لیست و لینک های بالا نبود به این فروم سر بزنید حتما هست ( فروم رسمی استاردیکت )
    StarDict Forum • View forum - Language dictionaries

    ورژن باببلون Babylon Glossary

    Arabic to Farsi (Persian).bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    Farsi (Persian) To Arabic.bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    babylon Finnish To farsi .rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    Babylon French To farsi (Persian).bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    babylon Germany To farsi (Persian).bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    babylon Italian to farsi (Persian).rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    Babylon spanish to farsi.bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    Babylon Italian to farsi (Persian).bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    Babylon_persian_italian.bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    MHM_Per_Eng.BGL - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    Babylon Swedish to Persian.bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    مجموعهاي از ديكشنري هاي تخصصي به فارسي براي بابيلون
    Persian
    آخرین ویرایش به وسیله reza1615 : چهارشنبه 26 مهر 1391 در 21:39 عصر

  2. #2

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    140000 کلمه انگلیسی به فارسی
    دیتا بیس hfarsi در access
    http://www.4shared.com/file/uC7mci36/h8__3_1.html

  3. #3

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    سلام اگر ممکنه لینک پروژه ما رو هم اضافه کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=209163

  4. #4

    Thumbs down نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط reza1615 مشاهده تاپیک
    140000 کلمه انگلیسی به فارسی
    دیتا بیس hfarsi در access
    http://www.4shared.com/file/uC7mci36/h8__3_1.html
    access بازش نکرد چرا؟

  5. #5

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    سلام
    این فایلها با چه نرم افزاری باز میشه .

    لطفا کمک کنید .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار koorosh-soft
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    طرف های VB.NET
    پست
    168

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    استارديكت چیه دوستان من تازه کارم نفهمیدم چه جور فایلیه

  7. #7

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    سلام
    برای دانلود دیتابیس های کامل تر به این آدرس بروید در پست 1 برنامه مبدل استاردیکت یا بابیلون به متن ساده txt را دانلود کنید و فابل ها را به txt تبدیل کنید و در پست 24 دیکشنری آریانپور 6 جلدی را به صورت فایل متنی txt دریافت کنید این فایل ها قابل وارد کردن به محیط اکسل یا اکسس هستند
    http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,10012.0.html
    در مورد اون دیتا بیس من اون را با آفیس 2010 ساختم شما از لینک بالا (پست 24 )دیتا بیس گامل تری میتوانید دانلود کنید

  8. #8

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط koorosh-soft مشاهده تاپیک
    استارديكت چیه دوستان من تازه کارم نفهمیدم چه جور فایلیه
    استاردیکت برنامه ای شبیه بابیلون هست ولی اپن سورس و مانند بابیلون خودش هیچ دیتا بیسی ندارد باید به اون اضافه کرد و روی مک ویندوز و لینوکس و آیفون و اندروید و .... کار میکند و جدیدا به کمک دوست خوبمون سعید رسولی فایل های بابیلون را به txt یا استاردیکت میتوان تبدیل کرد و در نتیجه با برنامه ایشان که در پست قبل معرفی کردم شما هر دیتابیس بابیلون و استاردیکت را میتوانید txt کنید و در اکسل و اکسس از اونها استفاده کنید
    استاردیکت قابلیت تلفظ هم دارد ( انسانی ) که در پست41 همان لینک میتوانید فایلش رادانلود کنید ! 81 مگ
    آخرین ویرایش به وسیله reza1615 : چهارشنبه 26 آبان 1389 در 14:16 عصر

  9. #9

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    دوست عزیز بهتر بود بر اساس کامل بودن دیتابیس شون مرتب می کردید

  10. #10
    کاربر جدید آواتار pedramsanati
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ايران.اردبيل.پارس آباد
    سن
    30
    پست
    13

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    آقا جون انشاءالله بري مكه به همين زوديا

  11. #11
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    سلام
    ممنون از پست خوبتون
    راستش منم تازه کارم
    میشه بگید این فایل ها رو چطوری میشه به sql server management برد و تبدیل به فایل با پسوند .mdf کرد.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    سلام خیلی فایلا خوبن فقط من دنبال فایل با پسوند sdf مال SQL Compact میگردم ممنون میشم اگر یکی از دوستان قرار بده (چند تا نرم افزار از قبیل primaworks،.Net Database،و... رو امتحان کردم ولی هر کدوم به دلیلی نتونستن دیتابیس رو تبدیل کنن.)

  13. #13

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    این دیتابیس های بابیلون قبل از نصب ، فرمتشون bgl هست اما بعد از نصب bdc میشه!(مسیر دیتابیس ها C:\ProgramData\Babylon\Gloss هست که البته در my computer مخفیه)
    اما چجوری میشه این دیتابیس ها رو به فرمت های دیگه تبدیل کرد؟؟؟؟
    خیلی فوری هست.ممنون میشم راهنماییم کنید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار AlgorithmX
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    X!X!X!X!X!X!X
    پست
    631

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط ghiravani مشاهده تاپیک
    این دیتابیس های بابیلون قبل از نصب ، فرمتشون bgl هست اما بعد از نصب bdc میشه!(مسیر دیتابیس ها C:\ProgramData\Babylon\Gloss هست که البته در my computer مخفیه)
    اما چجوری میشه این دیتابیس ها رو به فرمت های دیگه تبدیل کرد؟؟؟؟
    خیلی فوری هست.ممنون میشم راهنماییم کنید
    من فک میکنم که همون بانک اول باشه فقط پسوندش تغییر پیدا کرده!!
    دلیل : چون اگه پسوند رو به bgl مجدااً تبدیل کنید دوباره قابله نصب میشه!!! البته من یه glossaries رو از تو خوده بابیلون دانلود کردم، بعد دنبال اون Glossی گشتم که دانلود شده تا بتونم بعداً هم ازش استفاده کنم، ولی پیداش نکردم از همین آدرس اونو رو با پسونده bdc پیدا کرم و بعد به پسوند bgl تقییر دادم(قابل نصب شد!!!!)؛ و حالا برای بابیلون های دیگه هم از اون استفاده می کنم و به راحتی قابل نصبه!!

  15. #15

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط reza1615 مشاهده تاپیک
    140000 کلمه انگلیسی به فارسی
    دیتا بیس hfarsi در access
    http://www.4shared.com/file/uC7mci36/h8__3_1.html
    توی اکسس دیکشنری رو بازش نکرد . اگه سالمش هست اون رو بگذارین

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    Bcd با bgl فرق میکنه ‏bgl فشرده است ولی bcd حجمش زیاده ‏

  17. #17

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    سلام
    دوستان عزیز بنده نیاز به یک دیتابیس یا مجموعه ای از لغات فارسی با معنی آن لغات دارم که فرمت آن متنی (Text یا Doc یا فرمتی قابل تبدیل و استفاده به متن) باشد.
    البته در این سایت چند روزی جستجو کردم اما چیزی نیافتم.
    ضمنا گلوساری های Babylon نیز تنها برای حرف الف یک مجموعه دارد و چیزی دیگر در وب نیست.

    ممنون می شوم دوستانی که مطلع هستند راهنمایی داشته باشند.

  18. #18

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    دوستان اگر کسی این دیتابیس را برای فروش نیز دارد لطفا پیغام دهد.

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    321

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    آقایون کسی دیتا بیس لغتنامه فارسی به فارسی نداره؟پولی هم باشه مشکل نداره.

  20. #20

    Question نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    سلام
    من می‌خوام Glassry های bcd رو به فرمت StarDict یا BGL یا Tabed Text تبدیل کنم (برای GoldenDict می‌خوام).
    unpackBGL رو با کلی مکافات پیدا و دانلود کردم و با wine نصب کردم، اما خطای read point not found یا چیزی شبیه به این میده.

    با pyGlossary هم امتحان کردم، این Error رو می‌ده:

    Traceback (most recent call last):
    File "/home/sadeqzad/Desktop/Stardic Glossaries/pyglossary (convert glossaries)/pyglossary-2010.10.03/src/ui_gtk.py", line 257, in apply_clicked
    if self.load():
    File "/home/sadeqzad/Desktop/Stardic Glossaries/pyglossary (convert glossaries)/pyglossary-2010.10.03/src/ui_gtk.py", line 323, in load
    ex = self.glos.read(iPath, format=format)
    File "/home/sadeqzad/Desktop/Stardic Glossaries/pyglossary (convert glossaries)/pyglossary-2010.10.03/src/glossary.py", line 374, in read
    getattr(self, 'read%s'%format).__call__(filename)
    AttributeError: Glossary instance has no attribute 'readBdc'

    این هم فایل Glossary :
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/...xford_USTH.bdc

    البته من ویندوز هم دارم، اگه لازم باشه کاری اونجا انجام بدم، بفرمائید.
    آخرین ویرایش به وسیله sadeqzadeh : دوشنبه 17 تیر 1392 در 17:34 عصر دلیل: درج اشتباه StarDict به جای GoldenDict

  21. #21

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    سلام
    میخوام یه دیکشنری بسازم
    اولین کاری که باید بکنم چیه؟
    در ضمن اطلاعاتی هم درباره ی برنامه نویسی ندارم

  22. #22

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    سلام .
    من وقتی به سایت دانلود هدایت می شم دانلود نمی شه .
    در ضمن فایلی با پسوند db نداره ؟
    این لینک رو توی پیکو فایل آپلود کنید بی زحمت : Stardict English to Farsi to english .tar.gz - 4shared.com - online file sharing and storage - download

  23. #23

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    سلام مجدد خدمت کاربران
    کسی نتونست آپلود کنه؟؟ از دیروز کارم گیره!
    ممنون

  24. #24

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    سلام به همگی
    دوستان فرمت اکسس هم در اختیار دارین؟
    اگر بزارین ممنون میشم

  25. #25

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    سلام. ببخشید اگه جای مناسبی نیست سوالم. هر چی فکر کردم نفهمیدم کجا باید اینو بپرسم.
    یک نرم افزار دیکشنری ای هست با نام Merriam Webster 2014 که آخرین نسخه ی وبستره.
    من الان میخوام دیتابیس صوتی این دیکشنری رو استخراج کنم، میشه راهنمایی کنید با چه نرم افزاری باید این کار رو بکنم ؟
    چند سال پیش از ورژن قدیمی دیکشنری Webster یک شخصی در اینترنت فایلای صوتی رو استخراج کرده بود (فایل صوتی یعنی تلفظ لغات مثلا تلفظ کلمه ی apple که با فایل صوتی apple.mp3 هست) اما اون پکیج صوتی، به مراتب از این Webster جدید ضعیف تر و بی کیفیت تر هست.

    من در دیتابیس این نرم افزار نگاه میکنم، فایل هایی که احتمال میدم توشون دیتای صوتی باشه با پسوند ".t" و یا ".i" هست.
    هر کاری کردم نفهمیدم چه جوری باید این ها رو اکسترکت کرد.

    ممنون میشم راهنمایی کنن دوستان.

  26. #26

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط reza1615 مشاهده تاپیک
    به نام خدا
    ویرایش 1 !! تعدادی گلاسری اضافه شد
    در زير تعدادي ديكشنري كه به استارديكت تبديل كردم را به اشتراك ميگذارم
    اون دوستاني كه از روش كار با استارديكت در ويندوز و مك اطلاع ندارند
    اول از اينجا دانلود كنيد StarDict - The best dictionary program in linux and windows

    يا (واسه ويندوز)
    stardict-3.0.2-RC2.exe - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    بعد در فولدر محل نصب برنامه در فولدر dic فايل هاي گلاسري ها را بريزيد بعد از بستن و باز كردن ميتوانيد استفاده كنيد
    مزاياي استارديكت
    1- متن باز هست
    2- مجاني هست
    3- روي همه سيستم عامل ها نصب ميشود مانند مك ويندوز و لينوكس و آيفن و اندرويد و ويندوز موبايل
    4- مانند بابيلون قابليت نشان دادن چندين ديكشنري را به صورت همزمان دارد
    در زير ميتوني فايل هاي گلاسري هاشو دانلود كنيد

    برای تلفظ انسانی هم از این فایل ها میتوانید استفاده کنید فقط در کامپیوتر نه آیفون !!
    http://sourceforge.net/projects/star...r.bz2/download
    برای اطلاع بیشتر از نحوه نصب به این لینک بروید پست 41
    http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,10012.30.html


    براي آيفن از نرم افزارهاي wedict ميشود استفاده كرد
    برای اطلاع بیشتر برای نصب روی آیفون به پست 88 http://www.i-phone.ir/forums/thread12823-9.html بروید

    فايل براي استاردیکت
    انگلیسی به فارسی و برعكس بيش از 300000 كلمه
    Stardict English to Farsi to english .tar.gz - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    Iphone Version (WeDict)
    Aryanpur English To Farsi For Iphone.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    انگلیسی به فارسی Hfarsi با 140000 کلمه
    English to farsi (Hfarsi).rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    فارسي به انگليسي (بر اساس چند تا ديكشنري ساخته شده ) كاملترين هست با 200 هزار كلمه و ترجمه لغات انگليسي همزمان استاردیکت
    Farsi to English Advanced.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    فارسي به انگليسي (بر اساس چند تا ديكشنري ساخته شده ) كاملترين هست با 200 هزار كلمه و ترجمه لغات انگليسي همزمان بابیلون

    http://www.4shared.com/file/CXKxCsVG...Advanced.html?

    Iphone Version (WeDict)
    Farsi to english advanced for iphone.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    فارسی به انگلیسی با 113000 کلمه
    Stardict MHM Persian - english.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    برای انگلیسی به انگلیسی بهترین سورس که پیدا کردم ( استاردیکت )
    Babylon: English dictionaries
    برای انگلیسی به زبانهای دیگر و برعکس
    Babylon: Free comprehensive English bidirectional dictionaries
    اصظلاحات آمريكايي (اصلاح شده براي آيفن)
    AmericanIdioms for iphone.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    ايتاليايي به فارسي پيشرفته ( بر اساس چند ديتا بيس ساخته شده ) با 80000 كلمه همراه با ترجمه انگليسي
    Italian to Persian advanced v3.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    ایتالیایی به فارسی
    stardict Italian_Persian linux.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    فارسی به ایتالیایی
    stardict persian_italian linux.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    ایتالیایی به فارسی 2
    Stardict Italian to Persian.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    فرانسه به فارسی
    Stardict French To farsi (Persian).rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    آلمانی به فارسی
    Stardict Germany To farsi (Persian).rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    آلمانی به فارسی برای آیفن 2
    Stardict German to farsi for iphone.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    فنلاندی به فارسی
    Stardict Finnish To farsi.tar.gz - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    اسپانیایی به فارسی
    Stardict Spanish To Farsi.tar.gz - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    عربی به فارسی
    Stardict Arabic to Farsi.tar.gz - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    فارسی به عربی
    Stardict Farsi to arabic.tar.gz - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    سوئدی به فارسی
    stardict Sweden to farsi.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    ایتالیایی به انگلیسی برای آیفن
    Stardict English to Italian for iphone.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    روسی به فارسی برای آیفن
    Stardict Rusian to farsi for iphone.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    در نهایت اگر دیکشنری ای خواستید که در لیست و لینک های بالا نبود به این فروم سر بزنید حتما هست ( فروم رسمی استاردیکت )
    StarDict Forum • View forum - Language dictionaries

    ورژن باببلون Babylon Glossary

    Arabic to Farsi (Persian).bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    Farsi (Persian) To Arabic.bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    babylon Finnish To farsi .rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    Babylon French To farsi (Persian).bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    babylon Germany To farsi (Persian).bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    babylon Italian to farsi (Persian).rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    Babylon spanish to farsi.bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    Babylon Italian to farsi (Persian).bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    Babylon_persian_italian.bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    MHM_Per_Eng.BGL - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    Babylon Swedish to Persian.bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    مجموعهاي از ديكشنري هاي تخصصي به فارسي براي بابيلون
    Persian

    سلام من دنبال دیتابیس دیکشنری ترکی به فارسی و برعکس هستم. میشه در این مورد کمک کنید. یا هر کسی که میتونه لطفا راهنمایی کنه. من دیتابیس همراه با صدا میخوام. ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

  27. #27

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    با سلام خدمت تمام دوستان و مدیر محترم سایت . من نیاز شدید به فایل فرانسه به فارسی و بر عکس رو دارم . لطفا اگر کسی لینک دانلودش رو داره تو سایت بزاره تمام سایتها رو گشتم ولی پیدا نکردم . باز هم سپاسگذارم

  28. #28

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    سلام من به فرانسه فارسی و برعکسش احتیاج دارم ولی اصلا فایلی برای دانلود نیستش میشه لطفا لینک رو اصطلاح کنین ممنون

  29. #29

    نقل قول: دیتا بیس انواع دیکشنری ها به فارسی

    هیچکی نیس کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •