نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: 2 فرم و یک دیتاگرید

  1. #1

    2 فرم و یک دیتاگرید

    من یک فرم دارم که در اون یک دیتاگرید هست و با کلیک بر روی هر سلول دیتاگرید، یک فرم دیگر بر روی فرم قبلی باز می شود (در واقع می شود اطلاعات اون سلول را در یک فرم جدید ویرایش کرد) و فرمی که دیتاگرید درش قرار داشت، در زیر فرم جاری باز و باقی می ماند.

    مشکل من این است که میخواهم وقتی اطلاعات ویرایش شد و پنجره دوم بسته شد، دیتاگرید که در فرم زیرین قرار دارد رفرش شود.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: 2 فرم و یک دیتاگرید

    با سلام

    خب دوست عزیز وقتی فرمت رو showDialog بکنی بعد از این دستور شما باید دستوری که باحاش بار اول اطلاعات رو نمایش دادی در گرید ویو رو فراخوانی کنی

    مثلا اینطوری


    form 2 f2 = new form2();
    f2.showdialog();
    form1_load(sender,e);

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: 2 فرم و یک دیتاگرید

    ميتوني ديتاگريد ويو رو خالي كني و بعد دوباره bind كني البته روش دوستمون هم خوبه

  4. #4

    نقل قول: 2 فرم و یک دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    با سلام

    خب دوست عزیز وقتی فرمت رو showDialog بکنی بعد از این دستور شما باید دستوری که باحاش بار اول اطلاعات رو نمایش دادی در گرید ویو رو فراخوانی کنی

    مثلا اینطوری


    form 2 f2 = new form2();
    f2.showdialog();
    form1_load(sender,e);

    دقیق متوجه منظور هم نشدیم

    ببینید شما دو تا فرم در نظر بگیرید.

    فرم 1: فرمی که گرید ویو درش هست.
    فرم 2: فرمی که با کلیک بر روی گرید ویو باز میشه و بر روی گرید ویو قرا میگیره.

    مسئله: میخواهیم وقتی فرم 2 بر روی فرم 1 باز شد و کاربر اطلاعات را وارد کرد پیغامی به اون نمایش بدم و بعد از OK کردن کاربر، فرم 2 بسته شود و گرید ویو رفرش بشود.

  5. #5
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: 2 فرم و یک دیتاگرید

    خب دوست عزیز من هم همینو گفتم

    یک نمونه برنامه بساز تا برات درستش بکنم

    موفق باشی

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  6. #6

    نقل قول: 2 فرم و یک دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    خب دوست عزیز من هم همینو گفتم

    یک نمونه برنامه بساز تا برات درستش بکنم

    موفق باشی
    یعنی فایلهاش را براتون بفرستم؟

  7. #7

    نقل قول: 2 فرم و یک دیتاگرید

    دوست عزیز میشه یه نمونه کوچیک همینجا بزارید که مشکل بقیه هم حل بشه !!!

    منم همین مشکل رو دارم
    ممنون میشم....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •