نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد در TextBox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار raha_20
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    registry
    سن
    35
    پست
    342

    جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد در TextBox

    چطوری میشه واسه یه Mask TextBox یه format جدید تعریف کرد .....

    من میخوام که توی text ها م که قیمت وارد میشه . اعداد 3 رقم 3 رقم از همدیگر جدا شند .....

    آیا با Mask میتونم این کارو بکنم یا اگه کسی راهی میدونه لطف کنه راهنمایی کنه .

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد در TextBox

    privatevoid textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (!string.IsNullOrEmpty(textBox1.Text))
    {
    textBox1.Text = string.Format("{0:N0}", int.Parse(textBox1.Text.Replace(",", "")));
    textBox1.Select(textBox1.Text.Length, 0);
    }
    }




  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد در TextBox

    می تونی از این کامپونت SuperTextBox که خودم با VB.NET نوشتم استفاده کنی یک خاصیت داره به نام SplitNumber اینو اگه True کنی سه رقم سه رقم جدا میکنه و اگه False به حالت اول بر میگردونه :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=240570

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    مهرشهر کرج
    سن
    41
    پست
    14

    Cool یک component نوشتم اعداد درون textbox رو 3رقم 3رقم جدا میکنه.

    فقط 2 تا folder وجود داره که برای اجرای برنامه شما باید FSToolBoxTester رو باز کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: جدا کردن 3 رقم 3 رقم اعداد در TextBox

    از كد زير ميتوني استفاده كني :
     private void textBox4_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (!(string.IsNullOrEmpty(this.textBox4.Text)))
    {

    String S = textBox4.Text.Replace(",", "");

    textBox4.Text = (Convert.ToInt64(S)).ToString("#,#");

    textBox4.SelectionStart = textBox4.Text.Length;

    textBox4.Focus();

    }
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •