نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ثابت ماندن مقدار انتخابی dropdownlist

  1. #1

    ثابت ماندن مقدار انتخابی dropdownlist

    اطلاعات رو میخوام از dropdownlist بخوانم ، همیشه مقدار اولیه خودش رو برمیگردونه یعنی اطلاعات خوانده شده از dropdownlist همواره ثابت و برابر مقدار default اون هست .
    لطفا بهم بگید چکار کنم .

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    آیا شما auto-post-back آنرا true کرده اید؟

  3. #3
    سلام استاد
    هم auto-post-back رو true کردم , هم false بازم همون مقدار اولیه رو برای ذخیره کردن میفرسته . در ضمن من فقط میخوام با کلیک یک باتون اطلاعات در یک جدول ذخیره بشه .

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    کد شما چیست؟

  5. #5
    سلام استاد
    کد اینه :



    private void Page_Load(object sender, System.EventArgs e)
    {
    string strcon=System.Configuration.ConfigurationSettings. AppSettings["str_connection"];
    this.sqlCon.ConnectionString=strcon;
    this.sqlCom.Connection=sqlCon;
    this.Label1.Visible=false;
    this.Label2.Visible=false;
    this.Button1.Visible=true;
    this.Buttonup.Visible=false;
    this.sqlCon.Open();
    this.sqlCom.CommandText="select * from type";
    this.sqlDataA.Fill(dataSet2);
    this.DropDownList2.DataBind();
    this.DropDownList2.DataTextField="typename";
    this.DropDownList2.DataValueField="typecode";
    this.sqlCom.CommandText="select * from cs";
    this.sqlDataA.Fill(dataSet3);
    this.DropDownList1.DataTextField="csname";
    this.DropDownList1.DataValueField="cscode";
    this.DropDownList1.DataBind();
    this.sqlCon.Close();
    }
    private void Button1_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    if(this.TextBox3.Text.Length.Equals(0) )
    {
    this.Label1.Visible=true;
    this.Label2.Visible=true;
    }
    else
    {
    this.sqlCon.Open();
    this.sqlCom.CommandText="insert products values ('"
    +this.TextBox3.Text
    +"',N'"
    +this.TextBox1.Text
    +"','"
    +this.DropDownList2.SelectedItem.Value.ToString&#4 0;).Trim()
    +"','"
    +this.DropDownList1.SelectedItem.Value.ToString&#4 0;).Trim()
    +"',N'"
    +this.TextBox2.Text
    +"' )";
    this.sqlCom.ExecuteNonQuery();
    this.sqlCon.Close();
    this.TextBox2.Text=null;
    this.TextBox1.Text=null;
    this.TextBox3.Text=null;
    this.dataSet1.Clear();
    this.Label1.Visible=false;
    this.Label2.Visible=false;
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    لزومی به نوشتن this قبلش نیست. یکبار دیگر اینطوری تست کنید.

  7. #7
    سلام استاد
    ممنون از راهنماییهاتون.
    راستش فهمیدم ایراد کارم کجاست . من در page_load مقدار dropdownlist رو تعیین کرده بودم که این باعث میشد هر بار که دکمه ذخیره رو میزدم مجددا صفحه لود بشه و مقدار اولیه متغیر ها برگرده .
    در ضمن میخواستم بپرسم آیا کتاب مناسبی بصورت مرجع کامل (ترجیحا فارسی) برای .net ویا C#‎ و یا ASP.net وجود داره و از کجا میتونم فراهمش کنم ؟

تاپیک های مشابه

  1. مقدار اولیه dropdownlist
    نوشته شده توسط ch2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 15 خرداد 1389, 07:15 صبح
  2. انتخاب ایتم های dropdownlist دوم بر اساس dropdownlist اول
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1386, 22:06 عصر
  3. یک مشکل عجیب با DropDownList
    نوشته شده توسط سار در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 دی 1386, 14:31 عصر
  4. انتخاب آیتم از DropDownList
    نوشته شده توسط محسن بابائی در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 08 اسفند 1385, 15:52 عصر
  5. ویرایش و انتخاب خودکار آیتم اول dropdownlist
    نوشته شده توسط eshaghi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1385, 14:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •