نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فاکتور با دیتاگرید

  1. #1

    فاکتور با دیتاگرید

    من کل تایپیک ها رو گشتم بیشتر از 100 بار این سوال پرسیده شده بود. اما جواب درستی داده نشده؟ میخام یک فاکتور با دیتاگرید بسازم. فرض کنید این فاکتور هیچ انصالی با دیتابیس نداره. این دیتاگرید باید خالی خالی باشه به محض اینکه یک شرط خاص برقرار شد ماوس میره رو سلول دوم سطر اول (سلول اول برای ردیفه) و به محض اینکه همه سلول ها پر شدن یک سطر جدید ایجاد میشه. مشکل اینه که وقتی یکی از سلول ها پر میشه سطر بعدی خود به خود درست میشه؟؟؟ من میخام کل سطر اول که پر شد بعد سطر بعد اتوماتیک ایجاد شه؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    191

    نقل قول: فاکتور با دیتاگرید

    شما میتونید خصوصیت AllowUserToAddRows رو false کنی . بعد وقتی سلولات پر شد با کد سطر جدید رو ایجاد کنید.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: فاکتور با دیتاگرید

    من وقتی توی یک سلول میرم نمیتونم ویرایشش کنم. باید چند بار کلیک کنم. میخام هر سلول به محض فوکوس گرفتن آماده ویرایش شه؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    191

    نقل قول: فاکتور با دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط swi مشاهده تاپیک
    من وقتی توی یک سلول میرم نمیتونم ویرایشش کنم. باید چند بار کلیک کنم. میخام هر سلول به محض فوکوس گرفتن آماده ویرایش شه؟؟؟
    تو رویداد CellEnter بنویس :

    bool
    b = dataGridView1.BeginEdit(true);


    نکته : اگر بجای true از false استفاده کنی متن داخل سلول انتخاب نمیشه .
    آخرین ویرایش به وسیله cheshm6k : چهارشنبه 31 شهریور 1389 در 16:05 عصر دلیل: افزودن نکته

  5. #5

    نقل قول: فاکتور با دیتاگرید

    یک چیزه دیگه. من گفتم که میخام وقتی کل سطر پر شد سطر جدید ایجاد شه. روشی که به ذهنم میرسه استفاده از یک حلقه ست که تک تک سلول ها رو چک کنه و در صورت پر بودن یک سطر جدید درست شه. راه بهینه تری وجود داره؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •