نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: یاهو مسنجر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    112

    یاهو مسنجر

    سلام
    بچه ها من می خوام بر نامه ای بنویسم که وقتی طرف آنلاین یا invisible بود خبر بده از این کد استفاده کرم اما مشکلش اینه که وقتی طرف invisible هست میگه offline هست
    کسی چیزی به نظرش می رسه ؟؟
    با تشکر


    if (txtId.Text != string.Empty)
    {
    try
    {
    picStatus.Load("http://opi.yahoo.com/online?u=" + txtId.Text + "&t=2");
    picAvatar.Load("http://img.msg.yahoo.com/avatar.php?yids=" + txtId.Text + "&size=large&type=png");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: یاهو مسنجر

    دوست عزیز مشکلت اینجاست که برای چک کردن Invisible از سایت یاهو استفاده کردی!!

    اگه یاهو بهت می گفت invisible هست که invisible معنی نداشت .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: یاهو مسنجر

    حالا که این تاپیک یاهو را باز کردی بزار منم یه سوال بپرسم

    چطور میشه برنامه ای نوشت که مثل یاهو مسنجر ایدی را لاگین کنیم توش و مثلا به یکی پیام بفرستیم ؟؟؟
    اگر سورس یا منبع به درد بخور دارین لطفا کمک کنید

    چون واقعا نوشتن این جور برنامه با سی شارپ شده برامون آرزو

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    112

    نقل قول: یاهو مسنجر

    دقیقا همینطوره من الان برنامه ای نوشتم که کار مولتی لاگین رو انجام می ده و با هاش میشه هر تعداد یاهو مسنجر خواستیم باز کنیم
    اگه خواستین بگین تا بزارم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: یاهو مسنجر

    یه نمونه توی خود سیستمم دارم.

    به هر حال :
    نوشتن این چنین برنامه هایی با C#‎ تقریبا کار زیاد جالبی در نمیاد .

    بیشتر برای اینجور کارا از C استفاده می کنن .

    خودم هم یه 2 3 سال پیش این کارو با VB6 کرده بودم و فقط یه مشکل داشت اونم اینکه وقتی سیستم سرور رو standBy می رفت سوکت از کار میوفتاد و برنامه اررور میداد.(دیگه ولی کردم)

    حالا با سی شارپ هم میشه ولی گفتم که جالب در نمیاد.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار BILLY_Mgs
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    @ My Team Foundation Server
    پست
    68

    نقل قول: یاهو مسنجر

    دوست عزیز ، سلام
    من قبلا چنین برنامه ای واسه دوستم ساختم بدک نشده ولی 100% درست در نمیاره
    برای بدست آوردن حالت باید با یه تایمر هی ( یا حی) چک کنی که با تایمر ردیف میشه .و چون از سایت ی دیگه میگیره بهتره از BGWorker استفاده کنی چون ممکنه برنامه not responding بده.
    پس :

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    switch (button1.Text)
    {
    case "Start Checking...":
    {
    timer1.Enabled = true;
    button1.Text = "Stop Checking...";
    }
    break;
    case "Stop Checking...":
    {
    timer1.Enabled = false;
    button1.Text = "Start Checking...";
    }
    break;
    }
    }

    private void backgroundWorker1_DoWork(object sender, DoWorkEventArgs e)
    {
    Resoult = string.Empty;
    WebRequest myWebRequest = WebRequest.Create("http://www.spydetect.net/ydapi.php?yahooid=" + textBox1.Text + "&update=yes");
    WebResponse myWebResponse = myWebRequest.GetResponse();
    Stream ReceiveStream = myWebResponse.GetResponseStream();
    Encoding encode = System.Text.Encoding.GetEncoding("utf-8");
    StreamReader readStream = new StreamReader(ReceiveStream, encode);
    Resoult = readStream.ReadToEnd();
    readStream.Close();
    myWebResponse.Close();
    }

    private void backgroundWorker1_RunWorkerCompleted(object sender, RunWorkerCompletedEventArgs e)
    {
    if (Resoult == "1")
    {
    timer1.Enabled = false;
    label2.Text = textBox1.Text + " is INVISIBLE!";
    System.Media.SoundPlayer myPlayer = new System.Media.SoundPlayer();
    myPlayer.SoundLocation = Application.StartupPath + "\\notify.wav";
    myPlayer.PlayLooping();
    button1.Text = "Start Checking...";
    }
    else
    {
    if (Resoult == "2")
    {
    timer1.Enabled = false;
    label2.Text = textBox1.Text + " is ONLINE!";
    System.Media.SoundPlayer myPlayer = new System.Media.SoundPlayer();
    myPlayer.SoundLocation = Application.StartupPath + "\\notify.wav";
    myPlayer.PlayLooping();
    button1.Text = "Start Checking...";
    }
    else
    {
    if (Resoult == "0")
    {
    label2.Text = textBox1.Text + " is OFFLINE!";
    timer1.Enabled = true;
    }
    else
    {
    if (Resoult == "3")
    {
    label2.Text = "ERROR";
    timer1.Enabled = true;
    }
    else
    {
    label2.Text = "F**K u baw ID dorost bezan!";
    timer1.Enabled = true;
    }
    }
    }
    }
    }

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    backgroundWorker1.RunWorkerAsync();
    timer1.Enabled = false;
    }
    catch
    {
    timer1.Enabled = false;
    button1.Text = "Start Checking...";
    }
    }




    یا علی.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    112

    نقل قول: یاهو مسنجر

    خیلی ممنون به خاطر کد اما خیلی کد رو پیچوندی همه ی این برنمه رو با 10 خط می شه نوشت البته با الهام از کدهای شما دارم می نویسمش هرکی خواس بگه تا بزارمش برنامشو
    باز هم ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    نقل قول: یاهو مسنجر

    نقل قول نوشته شده توسط sinashahab مشاهده تاپیک
    دوست عزیز مشکلت اینجاست که برای چک کردن Invisible از سایت یاهو استفاده کردی!!

    اگه یاهو بهت می گفت invisible هست که invisible معنی نداشت .
    پس اون سایت از کجا میفهمه که طرف invisible یا offline ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: یاهو مسنجر

    یا یه باگ پیدا کردن که سرور های یاهو سوتی میده یا یه روش کشف کردن .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: یاهو مسنجر

    حالا که این تاپیک یاهو را باز کردی بزار منم یه سوال بپرسم

    چطور میشه برنامه ای نوشت که مثل یاهو مسنجر ایدی را لاگین کنیم توش و مثلا به یکی پیام بفرستیم ؟؟؟
    اگر سورس یا منبع به درد بخور دارین لطفا کمک کنید

    چون واقعا نوشتن این جور برنامه با سی شارپ شده برامون آرزو

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: یاهو مسنجر

    نقل قول نوشته شده توسط reza2012 مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون به خاطر کد اما خیلی کد رو پیچوندی همه ی این برنمه رو با 10 خط می شه نوشت البته با الهام از کدهای شما دارم می نویسمش هرکی خواس بگه تا بزارمش برنامشو
    باز هم ممنون
    خب اگه می تونید برنامه رو بزارید چرا می پرسید؟؟

  12. #12

    Thumbs up نقل قول: یاهو مسنجر

    نقل قول نوشته شده توسط reza2012 مشاهده تاپیک
    دقیقا همینطوره من الان برنامه ای نوشتم که کار مولتی لاگین رو انجام می ده و با هاش میشه هر تعداد یاهو مسنجر خواستیم باز کنیم
    اگه خواستین بگین تا بزارم
    یه مقدار توو ریجستری رو عوض کنی، مولتی میشه
    بخواین بگردم بگم
    چون یادم رفته

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    112

    نقل قول: یاهو مسنجر

    این هم برنامه نوشتمش
    جالب شد بد نشده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    112

    نقل قول: یاهو مسنجر

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    یه مقدار توو ریجستری رو عوض کنی، مولتی میشه
    بخواین بگردم بگم
    چون یادم رفته
    درسته
    از همین توابع ریجستری استفاده کردم

  15. #15

    Question نقل قول: یاهو مسنجر

    نقل قول نوشته شده توسط reza2012 مشاهده تاپیک
    این هم برنامه نوشتمش
    جالب شد بد نشده
    اینویزیبل هم چک میکنه؟

    سورس نمیدین؟

    امکان بدین که بشه استاتوس هم نشون بده

    بشه آواتار هم سیو کرد

    لودینگ هم موقع سرچ خوب کار نمیکنه.
    یعنی هنگ شدن رو ما میبینیم!!!

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار BILLY_Mgs
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    @ My Team Foundation Server
    پست
    68

    نقل قول: یاهو مسنجر

    سلام ،
    گفتم که برای اینکه برنامه هنگ نکنه از BGWorker استفاده کنین!
    ضمنا من تو این خط واسه دوستم فحش نوشتم شما پاکش نکردید!!!
    else
    {
    flag = s != "3";
    if (!flag)
    label2.Text = "ERROR";
    else
    label2.Text = "F**K u baw ID dorost bezan!";
    }
    پاکش کنین زشته!
    @dr_jacky_2005
    سورس هم که گذاشتم ! چند پست بالا تر!

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    112

    نقل قول: یاهو مسنجر

    نقل قول نوشته شده توسط BILLY_Mgs مشاهده تاپیک
    سلام ،
    گفتم که برای اینکه برنامه هنگ نکنه از BGWorker استفاده کنین!
    ضمنا من تو این خط واسه دوستم فحش نوشتم شما پاکش نکردید!!!

    پاکش کنین زشته!
    @dr_jacky_2005
    سورس هم که گذاشتم ! چند پست بالا تر!
    ok baradarrr

  18. #18

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    112

    نقل قول: یاهو مسنجر

    سرعت پایینه شب ورژن 1.1 رو میزارم که قابلیت های بیشتری داره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •