نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل با تصویر CAPTCHA در کدی که با AJAX لود می شود

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    مشکل با تصویر CAPTCHA در کدی که با AJAX لود می شود

    من صفحات مختلف سایتم رو با AJAX و به کمک jQuery لود می کنم. صفحه Contact من شامل یک تصویر CAPTCHA هم هست. مشکل اینه که این تصویر فقط یک بار ساخته میشه و در لود های بعدی این صفحه که با AJAX صورت میگیره، تصویر عوض نمیشه، در حالیکه کد CAPTCHA تغییر می کنه! (کدی که سیستم تو Session برای خودش ذخیره می کنه تا اونو با ورودی کاربر تطبیق بده، عوض میشه ولی تصویر تولید شده نه!) ... این نکته رو هم اضافه کنم که من از کتابخانه PHP_CAPTCHA استفاده می کنم و قبلا هم تو تاپیک "آموزش: کدنویسی و ساخت CAPTCHA به همراه Audio"، نحوه کارکردش رو توضیح دادم...

    مشکل از کجاست؟

    متشکرم

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    نقل قول: مشکل با تصویر CAPTCHA در کدی که با AJAX لود می شود

    البته یک نکته ای رو اضافه کنم، بعضی وقت ها دو بار با فاصله زمانی کم که صفحه رو لود می کنم، تصویر CAPTCHA عوض میشه، در کل هم تا اینجا که دو سه بار تست کردم با فاصله زمانی زیاد قضیه حله، فقط نمیدونم چرا همیشه اینطوری نیست و فقط در مواقع خاص تصویر reload میشه!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Hell Lord
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Hell
    پست
    230

    نقل قول: مشکل با تصویر CAPTCHA در کدی که با AJAX لود می شود

    این مشکل به احتمال زیاد از کش کردن هستش.
    این تکه دستور را به آخر کدی که عکس را دریافت میکند اضاف کنید ببینی مشکل حل میشود یا نه :

    var ran = new Date();
    var url = "[*]&ran="+ran.getTime();
    url همان آدرس درخواست شماست، که [*] مقادیر قبلی هستند(اگر موجود باشند) و قسمت آخر هم برای رفرش کردن درخواست است.

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    نقل قول: مشکل با تصویر CAPTCHA در کدی که با AJAX لود می شود

    سلام، ممنون که پاسخ دادید، من همین چند دقیقه پیش جوابم رو از یکی از بچه ها تو یکی از فروم های آمریکا گرفتم... تقریبا همین کاری که شما گفتید... در واقع اومدم تو صفت src مربوط به تگ img به آخر آدرس اینو اضافه کردم:

    ?rand=<?php echo rand(1,1000); ?>


    و مشکل هم حل شد...

    متشکرم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار xoogle.ir
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    <?مشهد=?>
    پست
    503

    نقل قول: مشکل با تصویر CAPTCHA در کدی که با AJAX لود می شود

    چه جالب ، این مشکل رو من هم داشتم.
    مرسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •