نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: پروژه هاتون را با چی مینویسید؟

  1. #1

    پروژه هاتون را با چی مینویسید؟

    سلام من مدتیه که دارم php کار میکنم.ولی نمی دونم آیا اینترفیسی واسه php وجود داره که راحت مثل asp پروژه هامونو بنویسیم؟
    من الان دارم با nodpad این کارو انجام میدم که واقعا کلافه کنندست
    خیلی دوست دارم بدونم دوستانی که پروژه های حرفه ای می نویسند با چه ابزاری کار میکنند.
    پیشاپیش ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    593

    نقل قول: پروژه هاتون را با چی مینویسید؟

    بله شما ميتوني از
    php zend
    rapid php
    و.. استفاده كني
    من از rapid استفاده مي كنم برنامه ي خوبيه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: پروژه هاتون را با چی مینویسید؟

    برنامه نویسی با notepad++ هم عالیه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: پروژه هاتون را با چی مینویسید؟

    php designer 7
    V

  5. #5

    نقل قول: پروژه هاتون را با چی مینویسید؟

    من بدون ++Notepad نمی تونم زندگی کنم ولی خب این فقط یه ادیتوره با امکانات خیلی خوبی که برای نوشتن و مدیریت پروژه داره ولی IDE برای PHP محسوب نمیشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: پروژه هاتون را با چی مینویسید؟

    Macromedia Dreamweaver or Adobe Dreamweaver

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711

    نقل قول: پروژه هاتون را با چی مینویسید؟

    من هم الآن با adobe dreamweaver cs4 کار می‌کنم.
    بد نیست.
    ولی عملا هیچ امکاناتی برای شی‌گرایی نمی‌ده.
    php maker هم بد نیست. علاوه بر پشتیبانی از Oop، امکانات خوبی برای وارد کردن کدهای html‌ به درون php‌ داره.

  8. #8

    نقل قول: پروژه هاتون را با چی مینویسید؟

    برنامه NuSphere بهترین گزینه برای شما خواهد بود

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    37

    نقل قول: پروژه هاتون را با چی مینویسید؟

    سلام دوست عزیز
    تجربه من به شما DreaWeaver Cs5 و Eclips رو معرفی می کنه البته Zend stadio هم بد نیست
    دریم ویور تا حالا که خیلی خوب جواب داده و اونو می تونی از سایت P30download.com دانلود کنی
    همچنین Eclips که جز بهترین و معروف ترین متن بازه های موجود هستش یک IDE برای php معرفی کرده که خوب کار می کنه

    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله omid66 : جمعه 02 مهر 1389 در 13:43 عصر

  10. #10
    hosseintdk775
    مهمان

    نقل قول: پروژه هاتون را با چی مینویسید؟

    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    netbeans رو هم تست کن / برنامه خوب و جالبی هست
    کرک میرک هم واسش نمی خواد و رایگان هست /

  11. #11

    نقل قول: پروژه هاتون را با چی مینویسید؟

    من اغلب کدهامو به صورت دستی توی Notepad مینویسم، ولی گاهی اوقات هم از امکانات Adobe Dreamweaver CSx استفاده میکنم...

  12. #12

    نقل قول: پروژه هاتون را با چی مینویسید؟

    سلام
    دوست عزیز اگه فقط ادیتور میخوای از NuSphere استفاده کن. ولی اگه برای رندر کردن پروژه هات نرم افزار میخوای phpedit مربوط به شرکت waterproof که الان هم نسخه 3.4 موجود هست رو استفاده کن.
    موفق باشی

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: پروژه هاتون را با چی مینویسید؟

    پیشنهاد من به شما Zend Studio

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •