نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: عیب یابی کد

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار farid_mov2006
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    37

    عیب یابی کد

    سلام دوستان
    من یکی از مثالهای کتاب دیتل را توی ویژوال استودیو وارد کردم اما 12تا ارور داد /تونستم 6تاشو درست کنم اما 6تا دیگش نشد
    لطفا دوستان راهنمای کنید تا مشکل این کد حل بشه
    مثال صفحه 283 دیتل{بازی شانسی هستش}
    و اما کد:
    #include "stdafx.h"
    #include<iostream>
    using namespace std;
    #include<cstdlib>
    using std::random_access_iterator_tag;
    using std::srand;
    #include<ctime>
    using std::time;
    int rollDice();
    int main()
    {
    enum Status{CONTINUE,WON,LOST}
    int mypoint ;
    Status gameStatus;
    srand(time_t(0));
    int sumofDice=rollDice();
    switch(sumofDice)
    {
    case 7:
    case 11:
    gameStatus=WON;
    break;
    case 2:
    case 3:
    case 12:
    gameStatus=LOST;
    break;
    default:
    gameStatus=CONTINUE;
    mypoint=sumofDice;
    cout<<"point is"<<mypoint<<endl;
    break;
    }
    while( gameStatus==CONTINUE )
    {
    sumofDice=rollDice();
    if(sumofDice==mypoint)
    gameStatus=WON;
    esle
    if (sumofDice==7)
    gameStatus=LOST;
    }
    if (gameStatus==WON)
    cout<<"player wins"<<endl;
    esle
    cout<<"player loses"<<endl;
    return 0;
    }
    int rollDice()
    {
    int die1=1+rand()%6;
    int die2=1+rand()%6;
    int sum =die1+die2;
    cout<<"player rolled"<<die1<<"+"<<die2<<"="<<sum<<endl;
    return sum;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار BeginnerProgrammer
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: عیب یابی کد

    کد زیر خطا نمیده

    //#include "stdafx.h"
    #include<iostream>
    using namespace std;
    #include<cstdlib>
    using std::random_access_iterator_tag;
    using std::srand;
    #include<ctime>
    using std::time;
    int rollDice();
    int main()
    {
    enum Status{CONTINUE,WON,LOST};
    int mypoint ;
    Status gameStatus;
    srand(time_t(0));
    int sumofDice=rollDice();
    switch(sumofDice)
    {
    case 7:
    case 11:
    gameStatus=WON;
    break;
    case 2:
    case 3:
    case 12:
    gameStatus=LOST;
    break;
    default:
    gameStatus=CONTINUE;
    mypoint=sumofDice;
    cout<<"point is"<<mypoint<<endl;
    break;
    }
    while( gameStatus==CONTINUE )
    {
    sumofDice=rollDice();
    if(sumofDice==mypoint)
    gameStatus=WON;
    else
    if (sumofDice==7)
    gameStatus=LOST;
    }
    if (gameStatus==WON)
    cout<<"player wins"<<endl;
    else
    cout<<"player loses"<<endl;
    return 0;
    }
    int rollDice()
    {
    int die1=1+rand()%6;
    int die2=1+rand()%6;
    int sum =die1+die2;
    cout<<"player rolled"<<die1<<"+"<<die2<<"="<<sum<<endl;
    return sum;
    }

  3. #3

    نقل قول: عیب یابی کد

    [QUOTE] من یکی از مثالهای کتاب دیتل را توی ویژوال استودیو وارد کردم [QUOTE]

    منم همین کارو کردوم ولی جواب داد! (vS 2008)
    به جای هدر stdafx.h، هدر conio.h رو فراخوانی کن. قبل return 0 هم getch() بزار

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار farid_mov2006
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    37

    نقل قول: عیب یابی کد

    سلام
    دوست عزیز این هدر stdafx.h که حتما باید باشه
    راستی BeginnerProgrammer دوست عزیز اول کدت // گذاشتی که اونو برداری جواب میده
    اما یه مشکل دیگه هم هست بعد هر بار اجرا یه جواب میده در صورتی که توی کتاب چنتا جواب میده
    در ضمن من هر چی کد شما رو نگاه کردم تغییری با کد من نمیکرد؟مبشه بفرمایید کجا را اصلاح کردید؟
    آخرین ویرایش به وسیله farid_mov2006 : شنبه 03 مهر 1389 در 12:57 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار BeginnerProgrammer
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: عیب یابی کد

    سلام
    ببخشید برای پاسخ دادن خیلی دیر شده.
    شما به جای else نوشته بودید esle. در مورد هدر فایل stdafx.h هم چون این فایلو نداشتم کامنت کردم.
    کد قبل از ویرایشو بذارید شاید این مشکلی رو که میگین بشه رفع کرد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •