نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کپی برنامه های در حال اجرا در فلش؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    41

    Smile کپی برنامه های در حال اجرا در فلش؟

    چطور می شه برنامه ای نوشت که بعد از اجرا کلیه فایل ها و برنامه هایی که در حال اجرا هستن رو در فلش کپی کنه؟
    مثلا ما از قبل در برنامه تعیین می کنیم که هر فایلی با پسوند exe و rar در حال اجرا بود در فلش کپی کن! و برنامه بعد از اجرا کلیه فایل های با پسوند exe و rar که در حال اجرا هستن رو در فلش کپی می کنه!
    چطور می شه این برنامه رو ساخت؟

  2. #2

    نقل قول: کپی برنامه های در حال اجرا در فلش؟

    در مورد برنامه های در حال اجرا


    Option Explicit

    Private Const TH32CS_SNAPPROCESS = &H2
    Private Const PROCESS_QUERY_INFORMATION As Long = (&H400)
    Private Const PROCESS_VM_READ As Long = (&H10)
    Private Const MAX_PATH As Integer = &H104

    Private Type PROCESSENTRY32
    dwSize As Long
    cntUsage As Long
    th32ProcessID As Long
    th32DefaultHeapID As Long
    th32ModuleID As Long
    cntThreads As Long
    th32ParentProcessID As Long
    pcPriClassBase As Long
    dwFlags As Long
    szExeFile As String * MAX_PATH
    End Type

    Private Declare Function CreateToolhelp32Snapshot Lib "Kernel32" ( _
    ByVal lFlags As Long, _
    ByVal lProcessID As Long _
    ) As Long

    Private Declare Function Process32First Lib "Kernel32" ( _
    ByVal hSnapShot As Long, _
    uProcess As PROCESSENTRY32 _
    ) As Long

    Private Declare Function Process32Next Lib "Kernel32" ( _
    ByVal hSnapShot As Long, _
    uProcess As PROCESSENTRY32 _
    ) As Long

    Private Declare Function OpenProcess Lib "kernel32.dll" ( _
    ByVal dwDesiredAccess As Long, _
    ByVal bInheritHandle As Boolean, _
    ByVal dwProcessId As Long _
    ) As Long

    Private Declare Function EnumProcessModules Lib "psapi.dll" ( _
    ByVal hProcess As Long, _
    ByRef lphModule As Long, _
    ByVal cb As Long, _
    ByRef lpcbNeeded As Long) As Long

    Private Declare Function GetModuleFileNameEx Lib "psapi.dll" Alias "GetModuleFileNameExA" ( _
    ByVal hProcess As Long, _
    ByVal hModule As Long, _
    ByVal lpFileName As String, _
    ByVal nSize As Long) As Long

    Private Declare Sub CloseHandle Lib "Kernel32" ( _
    ByVal hPass As Long _
    )

    Private Sub Form_Load()
    Dim PE As PROCESSENTRY32
    Dim hSnap As Long
    Dim Result As Boolean
    Dim hProcess As Long
    Dim FileName As String * MAX_PATH

    PE.dwSize = Len(PE)

    hSnap = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPPROCESS, 0)
    Result = Process32First(hSnap, PE)

    Do While Result
    hProcess = OpenProcess(PROCESS_QUERY_INFORMATION Or PROCESS_VM_READ, False, PE.th32ProcessID)
    If Not EnumProcessModules(hProcess, 0, 0, 0) = 0 Then
    GetModuleFileNameEx hProcess, 0, FileName, MAX_PATH
    List1.AddItem FileName
    End If
    CloseHandle hProcess
    Result = Process32Next(hSnap, PE)
    Loop
    CloseHandle hSnap
    End Sub



    کپی کردنش رو به خودتون محول می کنم.نمونه کد در همین سایت فراوانه

    در مورد فایل های باز کمی کار سخت تره.نیاز به کار روی هندل فایلهای باز و تشخیص ارتباط هندل فایل و هندل برنامه والد و ... داره.نشدنی نیست.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    41

    نقل قول: کپی برنامه های در حال اجرا در فلش؟

    برای کامپایل کردنش ارور می ده ! اگه ممکنه سورسشو بزارین.
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: کپی برنامه های در حال اجرا در فلش؟

    نقل قول نوشته شده توسط upload مشاهده تاپیک
    برای کامپایل کردنش ارور می ده ! اگه ممکنه سورسشو بزارین.
    ممنون
    این که می بینید سورس نیست مگه؟

    شما کنترل listbox رو روی فرم گذاشتید؟
    به چیز دیگه ای نیاز نداره.یه فرم با لیست باکس .کل کد ها رو هم کپی کنید .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •