نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تبديل فونت انگليسي به فارسي در موقع اجراي برنامه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    68

    Question تبديل فونت انگليسي به فارسي در موقع اجراي برنامه

    سلام اقايون برنامه نويس...
    آقا چه جوري ميشه كه موقعي كه برنامه رو ران كردي فونت انگليسي به فارسي تبديل بشه.......اينم بگم كه هر چي سرچ كردم چيز بدرد بخوري پيدا نكردم...
    پيشاپيش از لطفتون ممنون...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bade saba
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    bargsabzb.ir
    پست
    499

    نقل قول: تبديل فونت انگليسي به فارسي در موقع اجراي برنامه

    نمی دونم منظورتون رو درست متوجه شدم یا نه اما اگر منظورتون اینه که در حین اجرای برنامه زبان برنامه تغییر کنه و مثلا نوشته روی دکمه ها فارسی بشه باید مشخصه text رو در اونها عوض کنید مثلا برای یه دکمه به شکل زیر میشه

    private
    void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    button1.Text =
    " ";
    }


    اگه منظورتون چیز دیگه ای بیشتر توضیح بدید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار bade saba
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    bargsabzb.ir
    پست
    499

    نقل قول: تبديل فونت انگليسي به فارسي در موقع اجراي برنامه

    داخل اون کتیشن ها باید نوشته فارسی بزارید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: تبديل فونت انگليسي به فارسي در موقع اجراي برنامه

    گفتم شاید منظورت تغییر زبان کیبورده
    این هم کد فارسی کردن زبان کیبرد:

    System.Windows.Forms.InputLanguage.CurrentInputLanguage =
    System.Windows.Forms.InputLanguage.FromCulture(new System.Globalization.CultureInfo("fa-IR"));


  5. #5

    نقل قول: تبديل فونت انگليسي به فارسي در موقع اجراي برنامه

    سلام.
    من یه برنامه برا ویندوز موبایل مینویسم با C#‎!موقع اجرای برنامه هر جا که فارسی نوشتم رو لیبل ها و.. کلا مربعی نشون میده!
    میشه راهنماییم کنین آیا؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hosseinenayati_2009
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    165

    نقل قول: تبديل فونت انگليسي به فارسي در موقع اجراي برنامه

    سلام
    خوب شما فونت تون مشکل داره باید یه فونتی بذارید که در هرجا شما اون برنامه را اجرا کنید اون فونت نصب باشه و پشتبانی بشه.و فونت تون هم فارسی را پشتیبانی کنه . از فونت های استاندار تو برنامه استفاده کنی مشکلت حل میشه

  7. #7

    نقل قول: تبديل فونت انگليسي به فارسي در موقع اجراي برنامه

    ممنون.
    من ار arial هم که استفاده میکنم داستان باز همینه!تو اپلیکیشن معمولی اینجوری نیس !برا ویندوز موبایل اینجوری میشه!تو سیستم دیگه هم امتحان کردم.باز مربعی هست!کدی چیزی باید نوشت؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hosseinenayati_2009
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    165

    نقل قول: تبديل فونت انگليسي به فارسي در موقع اجراي برنامه

    سلام Emi.cheshmak
    خوب ببینید تو ویندوز موبایل چه فونت را پشتیبانی میکنه برنامه تون را با اون فونت بنویسید.
    یه کار میشه کردم نمی دونم برنامه تون چیه ولی شاید بتونید نوشته هاتون را به صورت عکس تبدیل کنید.مثلا روی باتن شروع یه عکس بذارید نه متن.
    در ضمن من خیلی علاقه به برنامه نویسی موبایل دارم ولی بلد نیستم.اگه یه راهنمایی کنید از کجا یاد بگیرم ممنون میشم

  9. #9

    نقل قول: تبديل فونت انگليسي به فارسي در موقع اجراي برنامه

    نه متاسفانه عکس نمیشه!به نظرم به پشتیبانیه یه فونت خاص ارتباطی نداشته باشه!
    چرا تو ویندوز موبایل فونت فارسی رو نمیشناسه!!!باید کد بنویسیم!؟!
    من که بالاخره باید راهشو پیدا کنم.یا شما دوستان کمک میکنین یا خودم یه کاریش میکنم و اینجا راهشو میگم.
    دوست عزیز اول باید ببینین که آندروید میخواین کار کنین یا ویندوز موبایل!برای اپلیکیشن های آندروید جاوا گزینه ی خوبیه و برای ویندوز موبایل سی شارپ.
    من ویندوز موبایل و سی شارپ رو انتخاب کردم.قدم اول اینه که سی شارپ رو یاد بگیریم.SDK رو داشته باشیم و اگه احیانا نیاز به پایگاه داده بود از پایگاه داده ی مخصوص وین موبایل استفاده کنیم(SSCE).
    من پی دی اف آموزش یک اپلیکیشن رو دارم که بسیار کمک خواهد کرد.متاسفانه الان اینجا ندارم که بذارم.اگه بخواهید میذارم براتون.
    بچه ها اگه اطرافتون استاد یا شخص حرفه ای دارین بپرسین دیگه من چیکار کنم بی زحمت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •