نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Accordion

  1. #1

    Accordion

    من داخل یک Accordion چند تا Panel دارم که میخواهم داخل هرکدام از این Panel ها لینک بزارم و یا دکمه بگزارم
    اگر کسی کمک کنه ممنون میشم

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: Accordion

    سلام،
    مشكلتون دقيقا چي هست؟
    يه نمونه از accordion رو براتون مي ذارم... اگر دقيقتر بگين كه چه چيزي مي خواين بيشتر مي تونم كمكتون كنم.

     
    function func(){
    var panel = new Ext.Panel({
    renderTo:Ext.getBody(),
    layout: 'accordion',
    defaults:{
    autoHeight: false,
    height: 250
    },
    layoutConfig:{
    fill: true,
    animate: true
    },
    items:[{
    title: 'first panel',
    items:[{
    xtype: 'label',
    html: '<a href="http://www.google.com">Click me to visit Google site! </a>'
    }]
    },{
    title: 'second panel',
    items:[{
    xtype: 'label',
    text: 'put a form in your accordion panel then put anything you want to be in your form in it' +
    ' just add items to form!'
    },{
    xtype: 'button',
    text: 'Click me!',
    handler: function(btn){
    Ext.Msg.show({
    title: 'a button is clicked',
    msg: 'Now click OK!',
    buttons: Ext.Msg.OK
    });
    return false;
    }
    }]
    },{
    title: 'third panel',
    html: 'You can create panels as many as you want!'
    }]
    });
    }
    Ext.onReady(func);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •