نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده ازcrystalReportViewer در یک فرم دیگر

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    استفاده ازcrystalReportViewer در یک فرم دیگر

    با سلام

    من میخوام از dataGridView پرینت بگیرم و از
    crystalReportViewer در یک فرم دیگر استفاده کنم اینم کدم :
    SqlDataAdapter ad;
    ad = new SqlDataAdapter("select * from tblname", Cn);
    DataSet da = new DataSet();
    CrystalReport1 re = new CrystalReport1();
    Cn.Open();
    ad.Fill(da, "tblname");
    re.SetDataSource(da);

    حالا جای این خط نمیدونم چی بنویسم crystalReportViewer ، Form2 نمیبینم

    this.crystalReportViewer1.ReportSource = re

    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله sorenaus : یک شنبه 04 مهر 1389 در 18:32 عصر دلیل: پاسخ ندادن

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: استفاده ازcrystalReportViewer در یک فرم دیگر

    دوست عزیز سلام

    شما می خواهید اطلاعاتی که داخل دیتا ست ریختید رو ببرید تو یک فرک دیگر و درون کرییستال ریپورت ویور نمایش دهید ؟

    اگر اینطوریه که یک نمونه برنامه ساده درست بکنید که بانک هم داشته باشه بعدش بفرستید برام تا درستش بکنم و بهتون بدم

    و اگر اینطوری نیست که باز دوباره یک طوری بپرسید به متوجه بشیم

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: استفاده ازcrystalReportViewer در یک فرم دیگر

    با تشکر
    اگر نیاز بود بگید تا DB بفرستم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: استفاده ازcrystalReportViewer در یک فرم دیگر

    البته بانکت رو که نفرستادی ولی اینو ببین :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •