نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نوشتن ویندوز سرویس در سی شارپ

  1. #1

    نوشتن ویندوز سرویس در سی شارپ

    با سلام من سرچ کردم با vb یه چیزایی پیدا کردم اما با سی شارپ هیچی
    دوستانی که در این زمینه کار کردند طریقه ایجاد و کدنویسی و استفاده را آموزش دند با تشکر


  2. #2

    نقل قول: نوشتن ویندوز سرویس در سی شارپ

    من که فکر نمی کنم انقدر این موضوع پیش پا افتاده باشه که حتی یه نفرم جواب نده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار farsoft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    163

    Cool نقل قول: نوشتن ویندوز سرویس در سی شارپ

    دوست عزیز ولی من فکر می کنم حرکت شما خیلی پیش پا افتاده باشه که حتی بدون سرچ داخل سایت ، به این شکل پست می دهید
    دقیقا در تاریخ چهارشنبه 27 شهریور 1387, 01:30 یک پست برای استفاده و ساخت سرویس های ویندوزی در سایت قرار گرفته است
    این هم لینکhttps://barnamenevis.org/showpo...&postcount=136
    لطفا اول سرچ کنید

  4. #4

    نقل قول: نوشتن ویندوز سرویس در سی شارپ

    ساخت ویندوز سرویس و نصاب ان

  5. #5

    نقل قول: نوشتن ویندوز سرویس در سی شارپ

    سلام.
    ببخشید من نمی دونم جای این سوال اینجاست یا نه ولی اگه کمکم کنید ممنون میشم.
    من میخوام یه نرم افزار SMS Sender بنویسم که با GSM Modem کار کنه و میخوام این کار رو توسط ویندوز سرویس ها انجام بدم حالا من بلدم ویندوز سرویس بسازم ، با GSM Modem کار کنم و ... تنها مشکل من اینه که میخوام تو ویندوز سرویسی که طراحی کردم یه سری متدها بزارم که بتونم اونا رو از طریق Application اصلی call کنم نمیدونم چطور باید این کار رو انجام بدم تو برنامه ها فقط متدهای اصلی مثل Start و Stop و ... قابل دسترسه.
    یعنی میخوام مثلا دستور یه کار خاص رو مثل فرستادن یه SMS با اطلاعاتش مانند شماره موبایل ، متن SMS و ... به ویندوز سرویس بفرستم و اونم کار ارسال SMS رو انجام بده.
    البته میدونم برا این کار میتونم از ساخت dll ها استفاده کنم ولی چون می خوام امکان زمانبندی ارسال sms ها رو داشته باشم نیاز دارم به یه چیزی مثل ویندوز سرویس ها که اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم.

  6. #6

    نقل قول: نوشتن ویندوز سرویس در سی شارپ

    ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم و میدونم ربطی هم به ویندوز سرویس ها نداره ولی اینجا میگم شاید بتونید کمکم کنید.
    میخوام از تغییرات توی بانک داده sql با خبر بشم یعنی مثلا وقتی ردیفی تو یه جدولی از بانک درج میشه من فوری متوجه بشم البته نمی خوام از Timer یا Thread یا چیزه دیگه ای که باعث بالا بردن درصد استفاده از cpu بشه استفاده کنم آیا راه حلی هست؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: نوشتن ویندوز سرویس در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط DeboSoft مشاهده تاپیک
    ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم و میدونم ربطی هم به ویندوز سرویس ها نداره ولی اینجا میگم شاید بتونید کمکم کنید.
    میخوام از تغییرات توی بانک داده sql با خبر بشم یعنی مثلا وقتی ردیفی تو یه جدولی از بانک درج میشه من فوری متوجه بشم البته نمی خوام از Timer یا Thread یا چیزه دیگه ای که باعث بالا بردن درصد استفاده از cpu بشه استفاده کنم آیا راه حلی هست؟
    سلام
    sqldependency را سرچ کنید

  8. #8

    نقل قول: نوشتن ویندوز سرویس در سی شارپ

    متشکرم از راهنماییتون ولی من قبلا با sqldependency یه خورده کار کردم ولی به شدت cpu رو درگیر کرد مثالش رو هم از سایت codeproject گرفتم .
    لینک برنامه ای که من از codeproject گرفتم:
    http://www.codeproject.com/Articles/...-change-events

  9. #9

    نقل قول: نوشتن ویندوز سرویس در سی شارپ

    آقا ببخشید مثالی که من گرفته بودم از msdn بود که مشکل داشن و مثال سایت codeproject رو که تست کردم درست بود مرسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •