صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 94

نام تاپیک: چگونه مدیر سایت شویم؟

  1. #1

    Question چگونه مدیر سایت شویم؟

    دوستان بیایید بیان کنند چجوری می شه مدیریت سایت را تغییر و تحول داد و بهتر از گذشته کرد!!

    اول مدیران بعد بقیه اعضا

    تغییر و تحولات در بخش مدیریت

    ارتقاء کیفیت سایت محترم برنامه نویس

    دلسوزی بیشتر از پیش مدیران

    در صورت لزوم مدیران جدید برای فروم های مورد نیاز

    و...

    پیشنهاد و انتقاد خود را در میان بگذارید مطمئن باشید به گوش مسئولین محترم سایت برنامه نویس می رسد!
    آخرین ویرایش به وسیله Mohandes2009 : جمعه 09 مهر 1389 در 23:12 عصر دلیل: واضح نبودن مفهموم بحث!

  2. #2

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    1) احساس کنیم که بخش مورد نظر نیاز به مدیر داره.
    2) کاربر مورد نظر، توانایی فنی مورد نیاز برای بخش مربوطه رو داشته باشه.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad مشاهده تاپیک
    1) احساس کنیم که بخش مورد نظر نیاز به مدیر داره.
    2) کاربر مورد نظر، توانایی فنی مورد نیاز برای بخش مربوطه رو داشته باشه.

    موفق باشید.
    به نظر شما مدیران فعلی فروم ها توانایی های لازم را دارند؟

    مثلا فروم sql و یا فرم #C ...

    اصلا به نظر من سوال ها آنجور که باید پاسخ داده شود نمیشود!! بیشتر سوالات بی جواب مانده !!

    به این ترتیب پیش برود سایت برنامه نویس روبه نابودی میرود که!و کیفیت خود را از دست میدهد!

    اصلا بگویید وظایف مدیر چیه در یک فروم؟!

  4. #4

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    به نظر شما مدیران فعلی فروم ها توانایی های لازم را دارند؟
    توانایی لازم رو دارن ولی مشکل از جایی شروع میشه که بعضی از دوستان بعد از مدیر شدن در سایت خواه ناخواه حظورشون در سایت کمرنگ تر از قبل میشه ...

  5. #5

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mohandes2009 مشاهده تاپیک
    به نظر شما مدیران فعلی فروم ها توانایی های لازم را دارند؟

    مثلا فروم sql و یا فرم C#‎‎‎ ...

    اصلا به نظر من سوال ها آنجور که باید پاسخ داده شود نمیشود!! بیشتر سوالات بی جواب مانده !!

    به این ترتیب پیش برود سایت برنامه نویس روبه نابودی میرود که!و کیفیت خود را از دست میدهد!

    اصلا بگویید وظایف مدیر چیه در یک فروم؟!

    سلام

    مگه قراره هر کی مدیر شد بشینه جواب همهی سوال ها رو بده و جلوی نابودی سایت رو بگیره پس دگر اعضا کارشون چیه

    وجود مدیر فقط برای ایجاد نظم و انضباطه هستش

    توانایی لازم رو دارن ولی مشکل از جایی شروع میشه که بعضی از دوستان بعد از مدیر شدن در سایت خواه ناخواه حظورشون در سایت کمرنگ تر از قبل میشه ...
    معمولا مدیر ها به صورت invisible وارد سایت می شن ولی به هر حال کم تر مشارکت میکنن
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  6. #6
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی تاجیک مشاهده تاپیک
    توانایی لازم رو دارن ولی مشکل از جایی شروع میشه که بعضی از دوستان بعد از مدیر شدن در سایت خواه ناخواه حظورشون در سایت کمرنگ تر از قبل میشه ...
    شاید در ظاهر اینطور به نظر برسه. اما در واقع چنین نیست!
    سایر وظایف، با حجم زیادی که هست، فرصت پاسخگویی (شرکت در تاپیک ها) رو به کاربر (همون مدیر) نمیده. وگرنه، زمانی که برای حضور در این انجمن صرف میشه با قبل یکسان هست.

    فرض کنید وقتی وارد انجمن میشید میبینید که بیشتر از 10 تا پیغام خصوصی دارید، پاسخگویی به این ده تا چقدر زمان می طلبه؟ تازه هر پاسخی که میدی، اغلب ادامه دار هست و باز باید منتظر پیغام بعدی باشی.
    به شخصه، پیغام خصوصی هام تا حالا دو بار به 1000 تا رسیده (ماکزیمم) و آخرین بار که کل جعبه پیام ها رو خالی کردم، یکی دو ماه پیش بود و از اون زمان تاحالا نزدیک 200 پیغام شده.

    این فقط پیغام خصوصی ها هست، رسیدگی به گزارش ها، بررسی پست ها و تاپیک ها رو هم اضافه کنید... دیگه خیلی بیشتر از اون زمانی میشه که یک کاربر تو سایت برای پاسخگویی تاپیک ها صرف میکنه.
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    148

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک
    این فقط پیغام خصوصی ها هست، رسیدگی به گزارش ها، بررسی پست ها و تاپیک ها رو هم اضافه کنید... دیگه خیلی بیشتر از اون زمانی میشه که یک کاربر تو سایت برای پاسخگویی تاپیک ها صرف میکنه.
    آره خداییش حق دارید،من همیشه به این فکر میکنم این مدیرا چجوری این همه کارو انجام میدن،بعد تازه یکی یکی تاپیکارو بررسی میکنن و پستای بی موردو حذف میکنن.
    واقعا خدا قوت

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad مشاهده تاپیک
    1) احساس کنیم که بخش مورد نظر نیاز به مدیر داره.
    2) کاربر مورد نظر، توانایی فنی مورد نیاز برای بخش مربوطه رو داشته باشه.

    موفق باشید.

    خوب یه بررسی هم باید روی مدیران سایت بشه . مثلا یکی از مدیران بخش سی شارپ (Mahdi.Kiani) اون طوری که خودشون تو پروفایلشون نوشتن دیگه از تاریخ 03/02/1389 به این سایت وارد نمیشن و تاریخ اخرین ورودشون هم 02/02/1389 هست
    خوب لازم نیست یه مدیر جایگزین این مدیر خوبمون بشن ؟

  9. #9

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mahziar مشاهده تاپیک
    خوب یه بررسی هم باید روی مدیران سایت بشه . مثلا یکی از مدیران بخش سی شارپ (Mahdi.Kiani) اون طوری که خودشون تو پروفایلشون نوشتن دیگه از تاریخ 03/02/1389 به این سایت وارد نمیشن و تاریخ اخرین ورودشون هم 02/02/1389 هست
    خوب لازم نیست یه مدیر جایگزین این مدیر خوبمون بشن ؟
    احسنت بر شما

    منم همین را میگم شما بیایید در هر بخش مدیرانی را تعریف کنید که:

    ابتدا فعال باشند و مسئولیت شناس!

    دوم مدیران دوگروه بشند در هر تاپیک 1. مدیرانی کارپشته تا سوالات را جواب بدن 2. مدیرانی که فقط نظم را برقرار کنند.

    در همه فروم های برنامه نویسی خارجی بقدری سرعت پاسخگویی به سوالات بالاست که شما 5 ثانیه بعد صفحه را رفرچ کنید جوابتون نوشته شده!! چرا برنامه نویس نباشه اینجوری؟!

    واقعا به نظر من باید یه تجدید نظری در مورد مدیران سایت بشه و بعضی ها حذف شوندو بعضی ها به سر کار بیان!

  10. #10

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک
    شاید در ظاهر اینطور به نظر برسه. اما در واقع چنین نیست!
    سایر وظایف، با حجم زیادی که هست، فرصت پاسخگویی (شرکت در تاپیک ها) رو به کاربر (همون مدیر) نمیده. وگرنه، زمانی که برای حضور در این انجمن صرف میشه با قبل یکسان هست.

    فرض کنید وقتی وارد انجمن میشید میبینید که بیشتر از 10 تا پیغام خصوصی دارید، پاسخگویی به این ده تا چقدر زمان می طلبه؟ تازه هر پاسخی که میدی، اغلب ادامه دار هست و باز باید منتظر پیغام بعدی باشی.
    به شخصه، پیغام خصوصی هام تا حالا دو بار به 1000 تا رسیده (ماکزیمم) و آخرین بار که کل جعبه پیام ها رو خالی کردم، یکی دو ماه پیش بود و از اون زمان تاحالا نزدیک 200 پیغام شده.

    این فقط پیغام خصوصی ها هست، رسیدگی به گزارش ها، بررسی پست ها و تاپیک ها رو هم اضافه کنید... دیگه خیلی بیشتر از اون زمانی میشه که یک کاربر تو سایت برای پاسخگویی تاپیک ها صرف میکنه.
    به نظر من اصلا حرف توجیه کننده ای نزدید !! خب یکی از وظایف شما شاید برقراری نظم و رسیدگی به شکایات هست!

    ولی می تونید بگید سوالاتی که از پیام خصوصی میاد پاسخ داده نمیشه به دو دلیل:

    1. هم وقت شما کمتر تلف میشه و در سایت یا بقیه مدیران یا کاربران دیگیری که توانایی دارن جواب میدند اگه خودتون هم وقت داشتید جواب بدین

    2. سطح علمی سایت شاید بالاتر بره و کسی که همون مشکل را داره با سرچ بتونه پیدا کنه!

  11. #11

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط geek1982 مشاهده تاپیک
    سلام

    مگه قراره هر کی مدیر شد بشینه جواب همهی سوال ها رو بده و جلوی نابودی سایت رو بگیره پس دگر اعضا کارشون چیه

    وجود مدیر فقط برای ایجاد نظم و انضباطه هستش



    معمولا مدیر ها به صورت invisible وارد سایت می شن ولی به هر حال کم تر مشارکت میکنن
    دوست من کسی که برنامه نویس قوی باشه و قدرتمند نیازی به سایت برنامه نویس نداره فعلا فرومی مثل سی شارپ فعلا پاتوق مبتدی ها است ! که نمیگم بد است ! خوب است بلاخره طرف می خواد شروع کنه و یاد بگیره و کسی نداره سوالاش را جواب بده و به نظرش بهترین مرجعش اینه!
    خب اینجاست که باید یکی جواب بده به این سوالات وقتی بیشتر اعضای یک سایت مبتدی باشه چه انتظاری از بقیه اعضا میره؟

    به شخصه من چندین بار سوال پرسیدم کسی جواب نداد! حتی اعضا و مدیران و بعد با تلاش از جا های دیگر یا فروم خارجی یافتم!

    حتی دوستان من هم که در سایت عضوند براشون همین مسئله بوده!!

    بهتره اول فکر کنیم بعد حرف بزنیم !

    موفق و پیروز باشید!

  12. #12

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی تاجیک مشاهده تاپیک
    توانایی لازم رو دارن ولی مشکل از جایی شروع میشه که بعضی از دوستان بعد از مدیر شدن در سایت خواه ناخواه حظورشون در سایت کمرنگ تر از قبل میشه ...
    نکته خوبی بود هم کمرنگ میشه و هم بعضی وقت ها غرور میگیرتشون و به اعضا جواب نمیدن درست یا ...

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    دوستان مديران بايد به ما كمك كنن و تجربياتشون در اختيار ما قرار بدن
    ما از مديران انتظاراتي داريم

    ولي در كل اگه به ما بيشتر كمك كنن ممنون ميشيم

  14. #14

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط iman_lovely666 مشاهده تاپیک
    بايد به ما كمك كنن و تجربياتشون در اختيار ما قرار بدن
    فکر نکنم در یک محیط مجازی مانند این فروم "باید" یا "وظیفه" در کار باشد ... بیشتر لطف است و نه وظیفه .

    موفق باشید

  15. #15

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    البته بعضی ها لقمه آماده دوست دارند. کسی که خودش نخواهد مشکلوشو حل کنی هیچ کس دیگه ای نمی تونه کمکش کنه
    من تا حالا در بخش asp.net و sql سوالاتی داشتم - اوایل بی سواد تر بودم - چه الان چه در گذشته مدیران این دو بخش رفتارهای بسیار مناسب و بجایی داشتند.

  16. #16

    Lightbulb نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط SIR_asad مشاهده تاپیک
    فکر نکنم در یک محیط مجازی مانند این فروم "باید" یا "وظیفه" در کار باشد ... بیشتر لطف است و نه وظیفه .

    موفق باشید
    ربطی به مجازی یا غیر مجازی نداره حرف مسئولیت پذیری است!

    نقل قول نوشته شده توسط chaalesh مشاهده تاپیک
    البته بعضی ها لقمه آماده دوست دارند. کسی که خودش نخواهد مشکلوشو حل کنی هیچ کس دیگه ای نمی تونه کمکش کنه
    من تا حالا در بخش ASP.NET و sql سوالاتی داشتم - اوایل بی سواد تر بودم - چه الان چه در گذشته مدیران این دو بخش رفتارهای بسیار مناسب و بجایی داشتند.
    لقمه آماده نیست یعنی وقته دکمه تاپیک جدید هست برای سوال برای چیه؟ وقتی یه مبتدی جوابی برای سوالش پیدا نمیکنه لقمه آماده است؟

    به نظر من یجورایی فروم sql تعطیله! سی شارپ هم مدیراش فقط یا حذف میکنند بحث ها را یا تو دست و پاچه اعضا میپیچند یا...

    البته یه مدیر خوب داره که بی انصافیست ایشون را مثل بقیه مدیران در نظر بگیریم و اونم جناب مهندس مهدی موسوی (mehdi.mousavi)است که تنها ایشون به نظر من فعالیت خوبی دارند!

    من حرفی هم میزنم مثل بعضی ها نه پاچه خواری است نه تعارف بی خودی فقط چیزی که روشنه را دارم بیان میکنم!

  17. #17

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    به این آمار توجه کنید :

    مدیر بخش SQL:

    AminSobati
    آخرین فعالیت ها: پنج شنبه 01 مهر 1389 20:12 عصر

    amin_alexi
    آخرین فعالیت ها: سه شنبه 06 مهر 1389 15:56 عصر

    midose
    آخرین فعالیت ها: پنج شنبه 20 خرداد 1389 18:30 عصر

    whitehat
    آخرین فعالیت ها: نامشخص!

    msalim
    آخرین فعالیت ها: شنبه 30 مرداد 1389 15:38 عصر

    واقعا این بخش چند مدیر فعال داره؟


    حالا مدیران بخش سی شارپ:

    razavi_university
    آخرین فعالیت ها: جمعه 26 شهریور 1389 19:40 عصر

    Mahdi.Kiani
    آخرین فعالیت ها: پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389 22:38 عصر
    امضاء این مدیر:
    از تاریخ 1389/02/03 دیگر وارد این سایت نخواهم شد.
    جهت ارتباط با من : kiani.devecode@gmail.com
    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی

    بقیه هم که نا مشخص!!

    حالا قضاوت کنید!!!


    امروز سه شنبه 06 مهر 1389, 19:21 عصر




  18. #18
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    با سلام.

    البته Mohandes2009 عزیز علاوه بر استاد موسوی ، استاد مداح هم نقش بسزایی در جواب دادن به سوالات پیچیده دارند.

    به نظر من افراد شایسته ی زیادی تو سایت ( بخش سی شارت حداقل) هستند که لیاقت مدیر شدن رو دارن بخصوص استاد عزیز ارژنگ.

    (( دلیل زدن این پست گفتن واقعیت بود و و همینطور نظر شخصی بنده . والا هیچ گستاخی و بی ادبی به هیچ کدوم از مدیران سایت نیست. من عاشق این انجمن هستم و پایداری این انجمن رو از یزدان پاک خواستار هستم.))

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  19. #19

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    با سلام.

    البته Mohandes2009 عزیز علاوه بر استاد موسوی ، استاد مداح هم نقش بسزایی در جواب دادن به سوالات پیچیده دارند.

    به نظر من افراد شایسته ی زیادی تو سایت ( بخش سی شارت حداقل) هستند که لیاقت مدیر شدن رو دارن بخصوص استاد عزیز ارژنگ.

    (( دلیل زدن این پست گفتن واقعیت بود و و همینطور نظر شخصی بنده . والا هیچ گستاخی و بی ادبی به هیچ کدوم از مدیران سایت نیست. من عاشق این انجمن هستم و پایداری این انجمن رو از یزدان پاک خواستار هستم.))

    حرفتا قبول دارم آقای مداح هم فعالیت دارند ولی من بیشتر تو نظم فروم فعالیتشون را دیدم

    منم البته قصد جسارت نداشتم!فقط مذاکره هست هدف!

  20. #20
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    Mohandes2009 اقای کرامتی بیشتر میتونه قانعتون بکنه که قوانین چطوری وضع میشن اینجا. میتونید با ایشون اگر البته سرشون خلوت باشه مکاتبه کنید و این استاد عزیزمون رو هر در جریان قرار دهید.

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  21. #21

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    Mohandes2009 اقای کرامتی بیشتر میتونه قانعتون بکنه که قوانین چطوری وضع میشن اینجا. میتونید با ایشون اگر البته سرشون خلوت باشه مکاتبه کنید و این استاد عزیزمون رو هر در جریان قرار دهید.

    حرف خوبی زدی !! آقای کرامتی نظر اصلی را باید بدند و نظرشون برای همه مدیران و اعضا محترمه!

    ولی یعنی چی من قانع بشم مهندس جان!؟ خیلی ها هستند که نظرشون به این صحبت هاست !!

    همه قانع باید بشند!

  22. #22

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    واقعا شما انقدر وقت آزاد داری؟!

    نقل قول نوشته شده توسط Mohandes2009
    سلام خوبی؟

    بیا این بحث از پست 17 من تشکر کن اگه بقیه هم خواسی تشکر کن مرسی

    https://barnamenevis.org/showth...78#post1111678
    من به چیه پست شماره هفده یا بقیه پست های شما تشکر بزنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    فکر نمیکنم مدیر سایت شدن کار آسونی باشه مخصوصا اگر وقت کمی هم داشته باشید ...
    چون بعضی وقتا فقط "تاپیک نمونه برنامه های کوچک سی شارپ" رو میبینم که دوستان تازه وارد چپ و راست سوالات بی ربطشون رو اونجا میپرسن ( مثل اوایل خودم ) و تقاضای پروژه میکنند!!! ... و منی که بوکمارک کردم تاپیک رو هی واسم ایمیل های بی ربط میاد ... خونم به جوش میاد حالا اون مدیر بیچاره که هی میاد پاک میکنه پست ها رو ... بعد دوباره همون رو دو دقیقه بعد کاربر محترم میاد مینویسه( تازه شاکی هم هست)!!!!!! و با خودش فکر نمیکنه چرا پست بنده پاک شد ! ....
    در هر صورت به نظر من مدیر شدن صبر عیوب و تحمل بسیار میخواد به غیر از علم و دانش فنی...

    به نظر شخصی بنده به جای راه انداختن تاپیک های این چنینی و در خواست تشکر اگر یک تاپیک آموزشی بزنید به مراتب بسیار مفید تر هست که تو این مورد دوست خوبمون mmd2009 استادن و پست های مفیدی تا حالا داشتن...

    اگر هدفت کمک کردن هست فک کن مدیری به سوالات بی پاسخ (به قول خودت) پاسخ بده ...

    موفق باشی

  23. #23

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    سلام به همه ی دوستان،
    علاوه بر صحبت های مدیران دیگر اجازه دهید چند نکته را خدمت شما عرض کنم:
    1) فعالیت های مدیران در بازه های زمانی بررسی می شود و در صورتی که مدیری غیرفعال باشد، به گروه کاربران VIP سایت اضافه خواهد شد،
    2) اگر حس می کنید که بخشی احتیاج به مدیر دارد یا شخص خاصی برای مدیر شدن در یک بخش مد نظر دارید، از طریق PM با یکی از مدیران مرتبط با آن بخش یا مدیران ارشد/کل در میان بگذارید،
    3) گاهی فعالیت های مدیریتی سایت وافعا" وقت کمی را برای رسیدگی به سوالات کاربران برای مدیران می گذارد، مسلما" اگر کاربران توجه بیشتری به قوانین داشته باشند، مدیران هم وقت خود را بیشتر صرف امور علمی خواهند کرد، گاهی اوقات برروی تنها "یکی" از پست های کاربران، بخث های زیادی در سطح مدیران صورت می گیرد (به سبب اهمیت موضوع)
    4) اگر پیشنهاد خاصی برای ارتقاء سطح هر یک از بخش های سایت دارید، باز هم با مدیران سایت در میان بگذارید،

    ،/
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    سلام آقای مداح لطفا یک فکری به حال تالار C,C++‎‎ کنید.من با vb6 برنامه مینویسم و بیشتر در اونجا فعالیت دارم در تا لار vb6 هر چند دقیقه یک تاپیک میاد بالا و فعالیت واقعا زیاده اما من در تالار C,C++‎‎ دیروز یک سوال مطرح کردم هنوز که هنوزه فقط یک نفر پاسخ داد .
    این در حالیه که C,C++‎‎ زبان های پایه هستند و بیشتر باید روش کار بشه.
    به نظر من (البته فقط نظره) تالار C,C++‎‎ را با تالار الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    مخلوط کنید تا برنامه نویسی با زبان C,C++‎‎ در این فروم جان بگیره.

  25. #25

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
    واقعا شما انقدر وقت آزاد داری؟!



    من به چیه پست شماره هفده یا بقیه پست های شما تشکر بزنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    فکر نمیکنم مدیر سایت شدن کار آسونی باشه مخصوصا اگر وقت کمی هم داشته باشید ...
    چون بعضی وقتا فقط "تاپیک نمونه برنامه های کوچک سی شارپ" رو میبینم که دوستان تازه وارد چپ و راست سوالات بی ربطشون رو اونجا میپرسن ( مثل اوایل خودم ) و تقاضای پروژه میکنند!!! ... و منی که بوکمارک کردم تاپیک رو هی واسم ایمیل های بی ربط میاد ... خونم به جوش میاد حالا اون مدیر بیچاره که هی میاد پاک میکنه پست ها رو ... بعد دوباره همون رو دو دقیقه بعد کاربر محترم میاد مینویسه( تازه شاکی هم هست)!!!!!! و با خودش فکر نمیکنه چرا پست بنده پاک شد ! ....
    در هر صورت به نظر من مدیر شدن صبر عیوب و تحمل بسیار میخواد به غیر از علم و دانش فنی...

    به نظر شخصی بنده به جای راه انداختن تاپیک های این چنینی و در خواست تشکر اگر یک تاپیک آموزشی بزنید به مراتب بسیار مفید تر هست که تو این مورد دوست خوبمون mmd2009 استادن و پست های مفیدی تا حالا داشتن...

    اگر هدفت کمک کردن هست فک کن مدیری به سوالات بی پاسخ (به قول خودت) پاسخ بده ...

    موفق باشی
    دوست عزیز بحث در مورد در خواست پروژه نبود بحث در مورد اینه که چرا جواب سوالات داده نمیشه ما نمیگیم مدیر بیاد پروزه های درخواستی یا دانشجویی را بنویسه نه اصلا!!! خودم به شخصه با اینکار مخالفم چون سواد علمی نمیاره!

    گفتم تشکر بزنی نه برای زیاد شدن تعداد تشکر ها!! مثلا ززیاد بشه چی میشه ؟مدیر میشم؟ اعتبار می یابم؟ نه جانم گفتم بزنی چون حقیقتی درش نهفته بود که م یخواستم بیشتر جلب توجه کنه تا همه بیشتر بهش توجه کنن!

    Understand؟

  26. #26

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    سلام به همه
    دوستان بگذاريد اين تاپيك روال درست خود را طي كند و به نتيجه اي برسد كه همه از آن بهره مند گردند و از بحث هاي بي مورد بپرهيزيد
    من از تمام مديراني كه لطف ميكنند و وقت خودشان را براي ما ميگذارند تشكر ميكنم
    اگر تعداد مديران بيشتر باشه ميتونه كمك بيشتري باشه براي اعضا و همچنين حفظ كيفيت سايت .
    در باره اينكه چطوري مديران جديد انتخاب شوند هم خود مديران فعلي بايد بگردند و كاربراني كه سطح شان بالاست و بيشتر ساعات خودشان را در سايت سپري ميكنند و خود كاربر نيز علاقمند است كه مدير شود انتخاب كنند و يا خود مديران چند عضو را با مشخصات ذكر شده در هر تالار انتخاب كنند تا به وضعيت اعضا رسيدگي كنند و به مديران اطلاع دهند كه مديران پس از بررسي شايسته ترين را انتخاب كنند .
    با يك برنامه ريزي بين مديران هم ميتوان كاري كرد كه در يك روز خاص و در يك ساعت خاص حتما مثلا 5 مدير در يك تالار آن لاين باشند (شايد هم الان به اين صورت باشد ) و هر كسي كه طبق برنامه ريزي عمل نكرد جريمه شود و تكرار هم ...

  27. #27

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    در همه فروم های برنامه نویسی خارجی بقدری سرعت پاسخگویی به سوالات بالاست که شما 5 ثانیه بعد صفحه را رفرچ کنید جوابتون نوشته شده!! چرا برنامه نویس نباشه اینجوری؟!
    کدوم فروم برنامه نویسی هست؟! من به شخصه سالها ست در فروم های خارجی مختلف عضو هستم و فعالیت می کنم، حتی در StackOverflow هم جواب کسی رو 5 ثانیه ایی نمیدند، مابقی فروم ها پیشکش! آخه این ادعا را پیش کسایی می کردید که سال به سال گذرشون به فوروم های خارجی نمیافته.


    اصلا به نظر من سوال ها آنجور که باید پاسخ داده شود نمیشود!! بیشتر سوالات بی جواب مانده !!
    وظیفه جواب دادن به سوالات لزوما برعهده مدیران نیست. هر کاربری که عضو سایت میشه، میتونه در جهت ارتقاء علمی سایت تلاش کنه. چه لزومی داره که سایرین بشینند و نگاه کنند، و منتظر باشند که حتما یک مدیر بیاد پاسخ سوال یک کاربر رو بده؟! مدیر به تناسب وقتی که داره، میاد در امور علمی و انظباطی سایت شرکت میکنه. سایر کاربران هم همچنین. اگر احساس می کنید وظایف انظباطی مدیران زیاد هست، چرا در انجام آنها به مدیران کمک نمی کنید؟
    من نمی خواستم در این تاپیک پست ارسال کنم، اما دیدم فقط همین امروز، من 6-7 پست از شما در یک تاپیک سایت به خاطر فاقد محتوا بودن حذف کردم، محتوای پست ها هم چیزهایی بود مثل: "هی"، "خواهش می کنم"، "تشکر می کنم"، و امثالهم. یکی دیگه از کاربران شاکی در همین تاپیک که اسمش را نمی برم، من چند هفته قبل فقط مجبور شدم نزدیک به 250 تشکری که خودش از خودش با یک شناسه دیگه کرده بود رو حذف کنم! وقتی صحبت از انظباط میشه، مدیر باید بیاد براتون درست کنه، وقتی صحبت از فعالیت علمی میشه، بعضی از دوستان فقط در زمان سوال پرسیدن در سایت حضور دارند، و بعد از جواب، تا سوال بعدی پیدا شون نیست! بعضی ها هم معیار علمی بودن سایت را پاسخگویی به سوالات خودشان می دانند؛ فرضا اگر یکی سوال پرسید چطور به یک فیلد از یک فرم در فرم دیگه دسترسی داشته باشیم، و کسی اینجا به خاطر تکراری بودن و ابتدایی بودن سوالش جواب نداد، مدعی میشه که سطح علمی سایت بسیار پایین هست، و به سوالات فوق العاده فنی پاسخ داده نمیشه!

    سطح علمی یک محیط وابسته به افراد حاضر در اون محیط هست.

    ولی می تونید بگید سوالاتی که از پیام خصوصی میاد پاسخ داده نمیشه به دو دلیل
    همه پیام های خصوصی سوال فنی نیست که بگیم به سوالات خصوصی پاسخ داده نمیشه! یکی با یک تالار مشکل داره، یکی شناسه اش مشکل داره، یکی با یک کاربر مشکل پیدا کرده، یکی شکایت داره، یکی پیشنهاد داره، یکی ایده جدید داره؛ بگیم اینها را در پیام خصوصی مطرح نکنند؟


    حالا مدیران بخش سی شارپ:

    razavi_university
    آخرین فعالیت ها: جمعه 26 شهریور 1389 19:40 عصر

    Mahdi.Kiani
    آخرین فعالیت ها: پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389 22:38 عصر
    امضاء این مدیر:
    از تاریخ 1389/02/03 دیگر وارد این سایت نخواهم شد.
    جهت ارتباط با من : kiani.devecode@gmail.com
    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی

    بقیه هم که نا مشخص!!

    حالا قضاوت کنید!!!
    تالار #C حداقل 7 مدیر داره، از این هفت مدیر، 5 تاشون تقریبا هر روز در این تالار فعالیت می کنند، و تاریخ آخرین فعالیت شون هم همین امروز 6 مهر هست. یکی شون که کمتر سر میزنه، تاریخ آخرین فعالیتش مربوط به تقریبا 10 روز پیش هست. یکی شون هم آقای کیانی هست که شما روی ایشون تاکید دارید. این آقا هم براش مشکلی پیش اومد، و از مدیریت خداحافظی کرد. البته ما فعلا حساب ایشون رو از حالت مدیر خارج نکردیم. چیزی که برای من سواله اینه که چطور فعالیت 6 مدیر دیگه برای شما جلب توجه نکرد، ولی فعالیت نکردن یک مدیر براتون جالب شد؟ مگه اگر یک نفر به مدیران فعلی اون تالار اضافه میشد، قرار بود چه شق القمری اتفاق بیافته که الان با کارکرد 6 نفر از 7 مدیر اون تالار اتفاق نیافتاده؟!

    مدیران این سایت هم ارزیابی میشند و دوره مدیرتشون تمدید یا لغو میشه، ولی این کارها روزانه نیست که ما هر مدیری رو که روزی به سایت نیومد، از مدیریت کنار بزاریم. بسیاری از این افرادی هم که مدیر هستند و فعلا فعالیت کمی دارند، مشکلات موقتی دارند و از قبل با سایت هماهنگ کردند که در فلان بازه زمانی امکان همکاری براشون نیست. مثلا یکی میره دوره آموزشی سربازی، اطلاع میده که تا 2 یا 3 ماه نمیتونه بیاد سایت، ما نمیایم بابت اون 2 -3 ماه دوره آموزش سربازی طرف رو از مدیریت کنار بزاریم.

    کلا از این تاپیک ها در این تالار زیاد داریم، اگر قبل از ایجاد تاپیک جستجو می کردید، تاپیک دیگه ایی با عنوان "آیا سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست می دهد؟" در همین جا موجود بود، و نیازی به ارسال تاپیک های با محتوی مشابه وجود نداشت.

    انتقاد خوب هست، ولی بسیاری از مطالبی که این روزها به عنوان انتقاد مطرح میشند، یا صرفا غر غر هستند، یا پیشنهادات صرف، اون هم برای دیگران؛ مثلا طرف 5 پیشنهاد برای افزایش کیفیت سایت میده، حاضر نیست یکی را خودش پیش ببره، میگه پیشنهاد از من، عمل کردن بهش از شما! یا یکی فقط ایراد میگیره، وقتی رفتارش را بررسی می کنیم، می بینیم که همون فرد خودش عامل خیلی از اون ایرادها ست، و حاضر نیست رفتار خودش را تغییر بده. البته هستند دوستانی که پیشنهاد میدند، انتقاد دلسوزانه می کنند، تا حد امکان هم در سایت فعالیت علمی می کنند. از کسی هم توقع خاصی ندارند. نمونه اش همون آقای آرژنگ، که یکی از دوستان در همین تاپیک به ایشون اشاره کردند، و بسیاری از سایر دوستان که سال ها ست در این سایت فعالیت علمی انجام میدند، مدیر هم نیستند، بدون حاشیه فعالیت علمی می کنند.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار SAASTN
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    730

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    ولی می تونید بگید سوالاتی که از پیام خصوصی میاد پاسخ داده نمیشه به دو دلیل:

    1. هم وقت شما کمتر تلف میشه و در سایت یا بقیه مدیران یا کاربران دیگیری که توانایی دارن جواب میدند اگه خودتون هم وقت داشتید جواب بدین

    2. سطح علمی سایت شاید بالاتر بره و کسی که همون مشکل را داره با سرچ بتونه پیدا کنه!
    فکر می کنم بیشتر PM هایی که جناب xxxxx_xxxxx بهشون اشاره کردند مربوط به مسائل غیر فنی بشه. بهر صورت تعداد زیادی از کاربرا دارن تو سایت فعالیت می کنن و هر روز مسائل زیادی اتفاق میافته که کاربرا فقط می تونن به مدیران سایت رجوع کنن.
    چگونه مدیر سایت شویم؟
    تصور می کنم یکی از مهمترین نکاتی که در مورد مدیر شدن در این سایت وجود داره التزام به یه ساختار سلسله مراتبی و کانالیزه کردن صحبت ها و نظرات و سلایق و لحن و رفتار و سکنات و ... کاربران به یه قالب تعیین شده توسط این ساختار هست.
    در طول مدت کوتاهی که من به طور پیوسته در تو سایت فعالیت می کنم بارها انتقاداتی از طرف کاربرا نسبت مدیران سایت مطرح شده و همیشه پاسخ اصلی یک چیز بوده:
    گاهی فعالیت های مدیریتی سایت وافعا" وقت کمی را برای رسیدگی به سوالات کاربران برای مدیران می گذارد، مسلما" اگر کاربران توجه بیشتری به قوانین داشته باشند، مدیران هم وقت خود را بیشتر صرف امور علمی خواهند کرد، گاهی اوقات برروی تنها "یکی" از پست های کاربران، بخث های زیادی در سطح مدیران صورت می گیرد (به سبب اهمیت موضوع)
    جالب اینجاست که همیشه مطالبی که در پاسخ مطرح میشه هم حول و حوش چند موضوع ثابته که توی همین تاپیک هم به نحوی بهشون اشاره شد، مثل:
    - بسیاری از سخت گیری هایی که توسط مدیران انجام می شه (بخشی از فعالیت های مدیریتی) به هیچ عنوان ضروری نیست. گاها بعضی برخورد ها صلقیه ای هستند و در بسیاری از موارد هم، اگر به سختی بشه به رفتار کاربر تخلف گفت، نیازی به برخورد قاطع نیست. در واقع آسمون به زمین نمیاد. مسلما توی این شرایطی که سایت دچار فقر نسبت به افراد حرفه ای هست(نظر من) نیاز به استاد بیشتر حس میشه تا نیاز به ناظم. اما گویا قوه ای وجود داره که تعیین می کنه جلو گیری از حتی 0.07درجه کجروی کاربران نسبت به هدف اصلی سایت یعنی آموزش ارجحه. البته من هیچ وقت نمی گم این گونه مسئولیت ها بی اهمیتن و می تونن ملقی بشن، همه ما بالاخره رفتارهایی از بعضی از کاربرا دیدم که ...
    - باز کردن حلقه مدیران یا ایجاد یه طبقه جدید از مدیران با دسترسی های محدود برای حفظ نظم که گویا منظور اصلی جناب Mohandes2009 از ایجاد این تاپیکه. که باز هم من مانعی غیر از همون سیستم سختگیر گزینشی نمی بینم. (که منجر به سختگیری نسبت به رفتار کاربرا میشه نه بالا رفتن سطح علمی سایت). در واقع بیاین یه نگاه به مسئله بیاندازین: ما میایم افراد قوی رو شناسایی می کنیم و کارهای نامربوط دستشون می دیم تا نتونن مثل قبل قوی باشن!!!! البته باز هم باید واقع بین باشیم، تصور نکنیم با دریایی از کاربران مسئولیت پذیر طرفیم، مثلا توی تالاری که من فعالیت می کنم غیر از مدیران زحمت کشش من فقط یکی از دوستان رو در قامت مدیر می بینم (البته بخش ما خیلی ملاک نیست چون بصورت جهانی رو به موته!). اما هستند کاربرانی که چه از نظر اخلاقی و چه از نظر توانایی های فنی بشه بهشون اتکا کرد. فقط باید با این مسئله کنار بیایم که میشه یه ذره این حلقه آزادی های فردی رو بازتر کرد.
    اقای کرامتی بیشتر میتونه قانعتون بکنه که قوانین چطوری وضع میشن اینجا. میتونید با ایشون اگر البته سرشون خلوت باشه مکاتبه کنید و این استاد عزیزمون رو هر در جریان قرار دهید.

    حرف خوبی زدی !! آقای کرامتی نظر اصلی را باید بدند و نظرشون برای همه مدیران و اعضا محترمه!
    والا فکر می کنم ایشون از بقیه عزیزان هم گرفتار ترن به نحوی که حتی فرصت نمی کنن به همون PMها هم پاسخ بدن!

  29. #29
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    148

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mohandes2009 مشاهده تاپیک
    نوشته شده توسط Mohandes2009
    سلام خوبی؟

    بیا این بحث از پست 17 من تشکر کن اگه بقیه هم خواسی تشکر کن مرسی
    خیلی ضایع بود،یعنی چی آخه اینکار؟!!
    فکر کردی خیلی هنر کردی رفتی آمار 4 تا مدیرو در اوردی گذاشتی اینجا که میگی بیا ازم تشکر کن؟
    شما فک میکنی مدیر شی چی بهت میدن آخه؟
    من خداییش قبلا فک میکردم مدیرای اینجا پول میگیرن که انقد فعالن ولی بعدا استاد کرامتی گفتند که هیچ کدوم از مدیرای سایت ریالی پول نمیگیرن.
    واقعا وقتی یه سوال میپرسم و میبینم یه مدیر کلی وقت گذاشته و کد منو آنالیز کرده و جواب میده(استاد موسوی) واقعا شرمنده میشم.
    حالا چون 4 روز یه مدیر آن نشده شما اینجوری داری سلاخیش میکنی؟!

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک

    اگر هدفت کمک کردن هست فک کن مدیری به سوالات بی پاسخ (به قول خودت) پاسخ بده ...
    احسنت،شما یه مدت حضور فعال داشته باش و به تاپیکا جواب بده،ببین مدیر میشی یا نه


    نقل قول نوشته شده توسط Mohandes2009 مشاهده تاپیک
    گفتم تشکر بزنی چون حقیقتی درش نهفته بود که م یخواستم بیشتر جلب توجه کنه تا همه بیشتر بهش توجه کنن!
    Understand؟
    نه،من متوجه نشدم،میشه اون حقیقتی که درش نهفته بودو بگی ما هم بدونیم؟

  30. #30

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    شاید در ظاهر اینطور به نظر برسه. اما در واقع چنین نیست!
    سایر وظایف، با حجم زیادی که هست، فرصت پاسخگویی (شرکت در تاپیک ها) رو به کاربر (همون مدیر) نمیده. وگرنه، زمانی که برای حضور در این انجمن صرف میشه با قبل یکسان هست.
    منظور من هم دقیقا همین بود ، نه اینکه مدیر میزاره میره سراغ کار خودش :
    توانایی لازم رو دارن ولی مشکل از جایی شروع میشه که بعضی از دوستان بعد از مدیر شدن در سایت خواه ناخواه حظورشون در سایت کمرنگ تر از قبل میشه ..

  31. #31

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mohandes2009 مشاهده تاپیک
    دوست من کسی که برنامه نویس قوی باشه و قدرتمند نیازی به سایت برنامه نویس نداره فعلا فرومی مثل سی شارپ فعلا پاتوق مبتدی ها است ! که نمیگم بد است ! خوب است بلاخره طرف می خواد شروع کنه و یاد بگیره و کسی نداره سوالاش را جواب بده و به نظرش بهترین مرجعش اینه!
    خب اینجاست که باید یکی جواب بده به این سوالات وقتی بیشتر اعضای یک سایت مبتدی باشه چه انتظاری از بقیه اعضا میره؟

    به شخصه من چندین بار سوال پرسیدم کسی جواب نداد! حتی اعضا و مدیران و بعد با تلاش از جا های دیگر یا فروم خارجی یافتم!

    حتی دوستان من هم که در سایت عضوند براشون همین مسئله بوده!!

    دوست عزیز شما شرط ادب رو رعایت نمی کنی


    شما هم بهتره به جای اینکه سوال بپرسی اول جستجو کن من به شخصه یادم نمی یاد کی سوال پرسیدم
    100% سوال های ما قبلا پرسیده شده و جواب درست هم داده شده
    وقتی میبینم سوالی پرسیده می شه که 100 بار قبلا پرسیده شده من به شخصه به ان جواب نمی دم

    بار دیگه این وظیفهی مدیر نیست که بیاد کل وقتش رو بزاره و همش به سوال ها جواب بده دیگر اعضا هم باید همین کار رو انجام بدن /که انجام میدن


    بهتره اول فکر کنیم بعد حرف بزنیم !
    و همچنین بهتر اول جستجو کنیم و بعد سوال بپرسیم

    پی نوشت: 6-5 نفر جمع شدین تواین تاپیک یکی می نویسه بقیه تشکر می دن
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار SAASTN
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    730

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط geek1982 مشاهده تاپیک
    بار دیگه این وظیفهی مدیر نیست که بیاد کل وقتش رو بزاره و همش به سوال ها جواب بده دیگر اعضا هم باید همین کار رو انجام بدن /که انجام میدن
    آقا من همیشه این بحث مدیریت سایت که راه میافته آخرش به تناقض میرسم. بالاخره مدیریت توی سایت برنامه نویس یه جایگاه فنیه یا یه جایگاه انضباتی؟
    از یه طرف ما صحبتهایی از طرف دوستان داریم مثل:
    1) احساس کنیم که بخش مورد نظر نیاز به مدیر داره.
    2) کاربر مورد نظر، توانایی فنی مورد نیاز برای بخش مربوطه رو داشته باشه.
    من برداشتم از این فرمایش اینه که(لطفا اگه اشتباه می کنم اصلاح کنید): بخش 1 توضیح زیادی راجع به مدیر نداره، فقط مشخص میکنه یکی از بخش های سایت دچار مشکلی شده و معلوم نیست مشکل افزایش بی نظمی بوده یا کاهش بار فنی اون بخش. بخش دوم توضیحات بیشتری می ده و به نوعی بخش اول رو هم تفسیر می کنه، این جمله با دو عبارت "توانایی فنی" و "بخش مربوطه" (که نشون میده اون توانایی فنی تخصصی هست نه یه توانایی عمومی مثل مدیریت نظم) کاملا توضیح میده که مشکل بخش مورد نظر فنی بوده. یعنی ما دیدیم یه بخشی از نظر بار فنی دچار افول شده، مسئولین سایت به نیابت از کاربران از یک یا چند نفر از کاربران حرفه ای درخواست می کنن که فعالیتشون رو توی سایت بیشتر کنن و اون بخش رو سرو سامون بدن.
    از طرفی نظرات دیگه ای مطرح میشه مثل:
    وظیفه جواب دادن به سوالات لزوما برعهده مدیران نیست. هر کاربری که عضو سایت میشه، میتونه در جهت ارتقاء علمی سایت تلاش کنه. چه لزومی داره که سایرین بشینند و نگاه کنند، و منتظر باشند که حتما یک مدیر بیاد پاسخ سوال یک کاربر رو بده؟!
    مگه قراره هر کی مدیر شد بشینه جواب همهی سوال ها رو بده و جلوی نابودی سایت رو بگیره پس دگر اعضا کارشون چیه
    وجود مدیر فقط برای ایجاد نظم و انضباطه هستش
    که این نظرات بیشتر روی بعد انضباتی مدیر تاکید می کنند. توی این وضعیت اینطور بیان میشه که بالا بردن سطح فنی سایت بر عهده همه کاربران هست، یعنی اگه بخشی دچار افول بشه باید از همه درخواست بشه که فعالیت رو بیشتر کنند. در مقابل ما با مسئله بی نظمی طرف هستیم که اختیارات برخورد با بی نظمی رو نمیشه به همه تفویض کرد (البته با روشهایی میشه این کار رو کرد). بنا براین باید عده ای از کاربران که دارای صفات ویژه ای نسبت به عموم هستند انتخاب بشن و زحمت این مسئله رو قبول کنند.
    هر دو دیدگاه برای خودشون کاملا محترم و قابل دفاع هستند. من شخصا بیشتر به دیدگاه دوم متمایل هستم. و سوالم اینه که اگه مسئولین سایت هم همینطور فکر می کنن دیگه چه نیازی به قراردادن فاکتور بار فنی برای مدیران هستیم؟ برای برقراری نظم به فاکتورهایی مثل حضور مستمر، رعایت اخلاق، درک صحیح و تبعیت از قوانین و مدیریت بحران و ... نیاز هست. و من تصور می کنم تعداد کسانی که دارای این ویژگی ها هستند به مراتب بیشتر از اساتید حرفه ای سایت باشه. اینطوری هم میشه تعداد مدیران رو افزایش داد که باعث میشه فشار روی هر کدوم از این عزیزان کم بشه و هم دوستانی که توانایی فنی بالاتری دارن می تونن از وقتشون برای بالا بردن بار علمی سایت استفاده کنن.

    پی نوشت: ضمنا من بر داشتم از لحن دوستان اینه که دوطرف بیشتر همدیگرو به ترک گفتگو دعوت می کنن. چرا با بغض نسبت به هم صحبت می کنید، یه مسئله ای مطرح شده بیان همفکری کنیم ببینیم اساسا مسئله موضعیت داره و اگر داشت راجع به راهکارهای حلش صحبت کنیم.

  33. #33

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    اقای SAASTN ببینید وقتی کسی مدیر میشه به صورت routine وظیفهی ان هم زیاد می شه چه از لحاظ فنی و جواب دادن به سوال های کاربران و چه از لحاظ نظم

    ولی نمی شه بگیم چون امروز 200 تا سوال تکراری پرسیده شد و کسی جواب نداد و اگه کسانی سوال هایی با عناوین نامناسب ایجاد کردن این یه کوتاهی از مدیران هستش

    نخیر حرف بنده اینه که مدیران تاکی باید بیان بشینن و هی تاپیک و پست های نامناسب رو حذف کنن مگه حتما" کسی باید مدیر باشه تا بیاد سوال های دیگران رو جواب بده

    به عبارتی اگه سوالی جواب داده نشد نمی شه بگیم مدیران فعلی لیاقت ندارن همه دوست دارن همه چی اماده باشه و فقط یه سوال بپرسن و جواب هم دو دقیقه ای نوشته بشه بماند از اینکه خیلی ها هنوز روش سوال پرسیدن رو هم نمی دونن و زحمت یه سرچ هم به خودشون نمی دن

    حالا اگه کسی جواب نداد سریع می یان یه تاپیک درست می کنن " ای فلان شد و فلان نشد و....."

    چرا کسی از خود کاربران انتقاد نمی کنه اگثرا " می گن سایت کیفیت خودشو از دست داده سایت فلان شده سایت و.... همه ام تقصیر مدیران هستش بابا پس مگه خودمون هم تو این سایت عضو نیستیم

    به نظر من اکثر مشکلات این سایت توسط خودمون حل می شه ما باید خودمون نظم رو رعایت کنیم ما خودمون باید سطح سایت رو ببریم بالا

    اقایی که می خوای مدیر بشی فکر می کنی چه خبره ،هیچ خبری نیست کلی زحمت می کشی و اخرش اگه کسی نتونست پروژهی دانشگاهش رو بدون تلاش و یه روزه بنویسه تقصیر تو میوفته

    از همین جا از مدیران قدیم و جدید چون اقایان: Inprise,موسوی و کشاورز و ثباتی و عسگری و اقا نیما و... تشکر می کنم
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  34. #34
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    من تمام پست های این تاپیک تا اینجا رو خوندم.
    راستش فکر میکنم دوستان کم لطفی دارن میکنن نسبت به مدیران.
    فکر نکنم در یک محیط مجازی مانند این فروم "باید" یا "وظیفه" در کار باشد ... بیشتر لطف است و نه وظیفه .
    ربطی به مجازی یا غیر مجازی نداره حرف مسئولیت پذیری است!
    شما نمیتونید بگید مسئولیت پذیر نیستند.
    عملکرد کاری هر مدیر توسط مدیران ارشد کنترل میشه. اجازه بدید اون ها به این موضوع رسیدگی کنن نه شما.!!!!!!
    در کل ما در یک جامعه ای زندگی میکنیم به نام برنامه نویس. اگه بخواهیم که جامعه رشد کنه میبایست من که فردی در این جامعه هستم رشد کنم. منظورم از رشد فردی صرفا دانش برنامه نویسی نیست "شعور اجتماعی" هم هست.
    من چند هفته قبل فقط مجبور شدم نزدیک به 250 تشکری که خودش از خودش با یک شناسه دیگه کرده بود رو حذف کنم!
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار SAASTN
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    730

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    اقای SAASTN ببینید وقتی کسی مدیر میشه به صورت routine وظیفهی ان هم زیاد می شه چه از لحاظ فنی و جواب دادن به سوال های کاربران و چه از لحاظ نظم

    ولی نمی شه بگیم چون امروز 200 تا سوال تکراری پرسیده شد و کسی جواب نداد و اگه کسانی سوال هایی با عناوین نامناسب ایجاد کردن این یه کوتاهی از مدیران هستش

    نخیر حرف بنده اینه که مدیران تاکی باید بیان بشینن و هی تاپیک و پست های نامناسب رو حذف کنن مگه حتما" کسی باید مدیر باشه تا بیاد سوال های دیگران رو جواب بده
    ...
    کل فرمایشات شما قبول، من چیزی در رد صحبتهای شما نگفتم.
    ببینید مسائلی مثل تاپیک تکراری یا عنوان نامناسب مسائلی هستند که تا ابد وجود دارند و تا کی نداره. علت عمدش هم کاربران جدید هستند، شما خودتون بررسی کنید می بینید بالای 70% این قبیل تخلفات مربوط به کاربران زیر 50 پست هست. این یه چیزیه که وجود داره در مورد خود من هم وجود داشته در مورد خیلی های دیگه هم وجود داشته. حالا نیاز به افرادی هست که این قبیل مسائل رو اصلاح کنند. مثلا نمیشه گفت تا کی ما بیایم برای اصلاح رفت و آمد پول هزینه راهنمایی رانندگی کنیم؟ تا کی رانندگان می خوان خلاف کنند؟ این جور مسائل تا همیشه هست و هزینه هایی هم به دنبال خواهد داشت. برید ببینید در کشورهایی که فرهنگ عمومی وضعیت بهتری هم داره باز هم این گونه مسائل وجود داره.
    مسئله از جایی شروع میشه که هر جا انتقادی نسبت به عملکرد مسئولین سایت میشه دوستان از حجم بالای وضائفی که بر عهده تک تک این عزیزان هست صحبت می کنند. خوب این فشار وجود داره و همه هم قبول دارند. ولی سوال اینجاست که تا کی می خوایم با این وضع پیش بریم؟ آیا واقعا راه حلی برای کاهش این فشار ها وجود نداره؟ یهو نیایم ببینیم شده سال 1404 و بازهم مدیران توی سایت برنامه نویس می گن حجم کار بالاست، تخلفات زیاده PMها زیاده و ...
    شما به این تاپیک که اخیرا ایجاد شده نگاه کنید:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=249739
    یکی از دوستان توی همین تاپیک می فرمودن که وقتی می بینن یکی از اساتید میان وقت می گذارن و روی سوالات ایشون کار می کنن شرمنده می شن. من وقتی می بینم جناب موسوی میان برای یه عنوان نامناسب وقت می ذارن بیشتر شرمنده می شم. البته این نشان ادب والای جناب موسوی هست که برای روشن شدن ابهام یک کاربر میان زمان می گذارن و اینطور توضیح میدند. اما ببینید مسئله چیه: یک کاربر تازه وارد هنوز با عرف ایجاد تاپیک و انتخاب عنوان توی این سایت آشنا نشده و تاپیکش حذف شده و دنبال علت می گرده. الان یه کاربری که 70-80 تا پست داشته باشه به راحتی می تونه تخلفات اون کاربر رو تشخیص بده و یه کاربری که مثلا 150-200 پست داشته باشه خیلی درست و حسابی میتونه یه همچین مسائلی رو هندل کنه. فکر می کنم توی تالاری مثل C#‎‎‎‎ بالای 50 نفر باشن که این شرایط رو داشته باشن. اما در مقابل چند نفر مثل آقای موسوی می تونن روی ماژول آمار کار کنن و به "برنامه نویس" امکانات جدیدی اضافه کنند؟ به گفته جناب کشاورز تالار C#‎‎‎‎ الان هفت تا مدیر داره چرا 20 تا مدیر نداشته باشه. یعنی واقعا الان 15 نفر توی اون تالار پیدا نمیشن که روزی 1-1.5 ساعت توی سایت حضور داشته باشن و بتونن این گونه مسائل رو سرو سامون بدن؟
    ببینید این تعریفی که الان از مدیر میشه واقعا در حد ناظم هم نیست و تا حد مبصر میاد پائین. مدیر کسیه که بتونه برای رسیدن به اهداف مجموعش استراتژی تعیین کنه و با توجه به امکانات و منابعش بهترین نتیجه رو بگیره. واقعا وقت اساتید این سایت ارزشمندتر از این نیست که بیان درگیر تاپیک تکراری و عنوان نا مناسب بشن؟ خوب دوستان بیان یه طبقه جدید از ناظمین تالار ها تشکیل بدن که اونها درگیر مکاتبات با کاربرا بشن. مثلا اگه تاپیکی داره حذف میشه اگه مدیر زمان داشته باشه همون جا یه PM به کاربر بده و علت رو توضیح بده بهتر نیست؟ هم ظاهر زیبا تری داره و هم کاربر دقیقتر متوجه میشه و مسائل کمتر میشه. اما الان با توجه به حجم ارسالات اگه مدیران فرصت کنند علت حذف رو توی یه عبارت بیش از سه کلمه هم توضیح بدن واقعا هنر کردند. مدیران هم به کار این دوستان نظارت کنند، اگه حسش بود توی مقاطع زمانی مشخص، مثلا 6ماه یکبار، میشه از چمیدونم 25% کاربرانی که به ترتیب بیشترین پست رو داشتن راجع به عملکرد این ناظمین نظر سنجی به عمل آورد و ... اینطوری برای سالهای آینده که حجم کارها باز هم بیشتر میشه، چندین کاندید برای مدیریت وجود داره. مثلما انجام این کار باز هم مشکلاتی داره، من روزی که تصمیم گرفتم فقط خواننده نباشم و خودم هم فعالیت داشته باشم در ابتدا با مشکلاتی رو برو بودم، حتما آقایان کشاورز و موسوی و مداح و باقری و ... بقیه دوستان هم روزی که از یه کاربر به مدیر تغییر نقش دادن در ابتدا با مسائلی رو برو شدن، ولی خوب همه این ها با مرور زمان حل میشه.
    من نمی دونم. اینا به ذهن من میرسه، چیزی که می دونم اینه که از صحبتهای دوستان برداشت میشه فشار روی دوستان زیاده و بالاخره باید یه کاری کرد. یه همچین فضایی هم برای این در نظر گرفته شده که همه بیان مشارکت کنن، نظر بدن، نظرات دیگران رو بپرورونن تا سطح سایت بالاتر بره. ان شا ا...

  36. #36

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    کدوم فروم برنامه نویسی هست؟! من به شخصه سالها ست در فروم های خارجی مختلف عضو هستم و فعالیت می کنم، حتی در StackOverflow هم جواب کسی رو 5 ثانیه ایی نمیدند، مابقی فروم ها پیشکش! آخه این ادعا را پیش کسایی می کردید که سال به سال گذرشون به فوروم های خارجی نمیافته.
    منظورم من همون فرم StackOverflow بود حالا 5 ثانیه که بله من زیاد شورش کردم ولی خیلی زودتر از سایت برنامه نویس جواب میدند!

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    وظیفه جواب دادن به سوالات لزوما برعهده مدیران نیست. هر کاربری که عضو سایت میشه، میتونه در جهت ارتقاء علمی سایت تلاش کنه. چه لزومی داره که سایرین بشینند و نگاه کنند، و منتظر باشند که حتما یک مدیر بیاد پاسخ سوال یک کاربر رو بده؟! مدیر به تناسب وقتی که داره، میاد در امور علمی و انظباطی سایت شرکت میکنه.
    ما نمی دونستیم معنی کلمه امور علمی را امروز فهمیدیم!!امور علمی حذف تاپیک ها و پاسخ ها است دیگه؟ شما که کار دیگه ای انجام نمیدی!! همون امور انظباطی فروم را بدست گرفتی در واقع یجور ناظم فروم هستی!

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    من نمی خواستم در این تاپیک پست ارسال کنم، اما دیدم فقط همین امروز، من 6-7 پست از شما در یک تاپیک سایت به خاطر فاقد محتوا بودن حذف کردم، محتوای پست ها هم چیزهایی بود مثل: "هی"، "خواهش می کنم"، "تشکر می کنم"، و امثالهم. یکی دیگه از کاربران شاکی در همین تاپیک که اسمش را نمی برم، من چند هفته قبل فقط مجبور شدم نزدیک به 250 تشکری که خودش از خودش با یک شناسه دیگه کرده بود رو حذف کنم! وقتی صحبت از انظباط میشه، مدیر باید بیاد براتون درست کنه، وقتی صحبت از فعالیت علمی میشه، بعضی از دوستان فقط در زمان سوال پرسیدن در سایت حضور دارند، و بعد از جواب، تا سوال بعدی پیدا شون نیست! بعضی ها هم معیار علمی بودن سایت را پاسخگویی به سوالات خودشان می دانند؛ فرضا اگر یکی سوال پرسید چطور به یک فیلد از یک فرم در فرم دیگه دسترسی داشته باشیم، و کسی اینجا به خاطر تکراری بودن و ابتدایی بودن سوالش جواب نداد، مدعی میشه که سطح علمی سایت بسیار پایین هست، و به سوالات فوق العاده فنی پاسخ داده نمیشه!
    اتفاقا کار خوبی کردین این کارتون قابل توجه بود و احسنت داره! که یه کاربری بقیه کار بران را .. فرض نکنه!




    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    همه پیام های خصوصی سوال فنی نیست که بگیم به سوالات خصوصی پاسخ داده نمیشه! یکی با یک تالار مشکل داره، یکی شناسه اش مشکل داره، یکی با یک کاربر مشکل پیدا کرده، یکی شکایت داره، یکی پیشنهاد داره، یکی ایده جدید داره؛ بگیم اینها را در پیام خصوصی مطرح نکنند؟
    حرف این نبود گفتند یه بخشی از پیام های خصوصی سوال بود منم گفتم بگید سوالات را در فروم بپرسند وقت شما زیاد گرفته نشود شاید کسی دیگه هم جواب را بدونه و هم اینکه شاید سوال افراد دیگری هم باشه خواهشا بخونید پست های قبلی را با دقت!!


    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    تالار C#‎‎ حداقل 7 مدیر داره، از این هفت مدیر، 5 تاشون تقریبا هر روز در این تالار فعالیت می کنند، و تاریخ آخرین فعالیت شون هم همین امروز 6 مهر هست. یکی شون که کمتر سر میزنه، تاریخ آخرین فعالیتش مربوط به تقریبا 10 روز پیش هست. یکی شون هم آقای کیانی هست که شما روی ایشون تاکید دارید. این آقا هم براش مشکلی پیش اومد، و از مدیریت خداحافظی کرد. البته ما فعلا حساب ایشون رو از حالت مدیر خارج نکردیم. چیزی که برای من سواله اینه که چطور فعالیت 6 مدیر دیگه برای شما جلب توجه نکرد، ولی فعالیت نکردن یک مدیر براتون جالب شد؟ مگه اگر یک نفر به مدیران فعلی اون تالار اضافه میشد، قرار بود چه شق القمری اتفاق بیافته که الان با کارکرد 6 نفر از 7 مدیر اون تالار اتفاق نیافتاده؟!
    بله فعالند درسته ولی چه فعالیتی؟!میان سر میزنند فوقش شکایات را بررسی میکنند و چند پاسخ پاک میکنند که بگن ما هم هستیم و میرن!

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    کلا از این تاپیک ها در این تالار زیاد داریم، اگر قبل از ایجاد تاپیک جستجو می کردید، تاپیک دیگه ایی با عنوان "آیا سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست می دهد؟" در همین جا موجود بود، و نیازی به ارسال تاپیک های با محتوی مشابه وجود نداشت.
    بله بود اما چه فایده الان نتیجه داده؟ حرف ما همش شکایت و به سلاخی کشیدن مدیران نیست اصلا!!! حرف بهبود سایت هست!

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    انتقاد خوب هست، ولی بسیاری از مطالبی که این روزها به عنوان انتقاد مطرح میشند، یا صرفا غر غر هستند، یا پیشنهادات صرف، اون هم برای دیگران؛ مثلا طرف 5 پیشنهاد برای افزایش کیفیت سایت میده، حاضر نیست یکی را خودش پیش ببره، میگه پیشنهاد از من، عمل کردن بهش از شما! یا یکی فقط ایراد میگیره، وقتی رفتارش را بررسی می کنیم، می بینیم که همون فرد خودش عامل خیلی از اون ایرادها ست، و حاضر نیست رفتار خودش را تغییر بده. البته هستند دوستانی که پیشنهاد میدند، انتقاد دلسوزانه می کنند، تا حد امکان هم در سایت فعالیت علمی می کنند. از کسی هم توقع خاصی ندارند. نمونه اش همون آقای آرژنگ، که یکی از دوستان در همین تاپیک به ایشون اشاره کردند، و بسیاری از سایر دوستان که سال ها ست در این سایت فعالیت علمی انجام میدند، مدیر هم نیستند، بدون حاشیه فعالیت علمی می کنند.
    خوبه انتقاد پذیر باشیم و همه چی را با غر غر و.. یکی نگیریم بحث درست کردید که گفتگو کنند اعضا مسائل و مشکلات را باهم حل کنند نه هی تعریف و تمجید میران بشه یا و... همش بگیم به به چه مدیر خوبی چقدر فعالی چقدر کار میکنی بابا دمت گرم خدا قوت !!؟

    بابا عوض این توجیه ها و حرف های تکراری بیایید یکم درستش کنید

    بنده به شخصه اصلا حرف نیست می خوام مدیر بشم و یا با این حرفا خودما بیام مدیر کنم اصلا !! می خوام یکیم بهتر بشه فروم ها کل حرف همینه! بی خود خون خودتا رنگی نکن علی آقا!

  37. #37

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط SAASTN مشاهده تاپیک
    فکر می کنم بیشتر PM هایی که جناب xxxxx_xxxxx بهشون اشاره کردند مربوط به مسائل غیر فنی بشه. بهر صورت تعداد زیادی از کاربرا دارن تو سایت فعالیت می کنن و هر روز مسائل زیادی اتفاق میافته که کاربرا فقط می تونن به مدیران سایت رجوع کنن.

    تصور می کنم یکی از مهمترین نکاتی که در مورد مدیر شدن در این سایت وجود داره التزام به یه ساختار سلسله مراتبی و کانالیزه کردن صحبت ها و نظرات و سلایق و لحن و رفتار و سکنات و ... کاربران به یه قالب تعیین شده توسط این ساختار هست.
    در طول مدت کوتاهی که من به طور پیوسته در تو سایت فعالیت می کنم بارها انتقاداتی از طرف کاربرا نسبت مدیران سایت مطرح شده و همیشه پاسخ اصلی یک چیز بوده:

    جالب اینجاست که همیشه مطالبی که در پاسخ مطرح میشه هم حول و حوش چند موضوع ثابته که توی همین تاپیک هم به نحوی بهشون اشاره شد، مثل:
    - بسیاری از سخت گیری هایی که توسط مدیران انجام می شه (بخشی از فعالیت های مدیریتی) به هیچ عنوان ضروری نیست. گاها بعضی برخورد ها صلقیه ای هستند و در بسیاری از موارد هم، اگر به سختی بشه به رفتار کاربر تخلف گفت، نیازی به برخورد قاطع نیست. در واقع آسمون به زمین نمیاد. مسلما توی این شرایطی که سایت دچار فقر نسبت به افراد حرفه ای هست(نظر من) نیاز به استاد بیشتر حس میشه تا نیاز به ناظم. اما گویا قوه ای وجود داره که تعیین می کنه جلو گیری از حتی 0.07درجه کجروی کاربران نسبت به هدف اصلی سایت یعنی آموزش ارجحه. البته من هیچ وقت نمی گم این گونه مسئولیت ها بی اهمیتن و می تونن ملقی بشن، همه ما بالاخره رفتارهایی از بعضی از کاربرا دیدم که ...
    - باز کردن حلقه مدیران یا ایجاد یه طبقه جدید از مدیران با دسترسی های محدود برای حفظ نظم که گویا منظور اصلی جناب Mohandes2009 از ایجاد این تاپیکه. که باز هم من مانعی غیر از همون سیستم سختگیر گزینشی نمی بینم. (که منجر به سختگیری نسبت به رفتار کاربرا میشه نه بالا رفتن سطح علمی سایت). در واقع بیاین یه نگاه به مسئله بیاندازین: ما میایم افراد قوی رو شناسایی می کنیم و کارهای نامربوط دستشون می دیم تا نتونن مثل قبل قوی باشن!!!! البته باز هم باید واقع بین باشیم، تصور نکنیم با دریایی از کاربران مسئولیت پذیر طرفیم، مثلا توی تالاری که من فعالیت می کنم غیر از مدیران زحمت کشش من فقط یکی از دوستان رو در قامت مدیر می بینم (البته بخش ما خیلی ملاک نیست چون بصورت جهانی رو به موته!). اما هستند کاربرانی که چه از نظر اخلاقی و چه از نظر توانایی های فنی بشه بهشون اتکا کرد. فقط باید با این مسئله کنار بیایم که میشه یه ذره این حلقه آزادی های فردی رو بازتر کرد.
    بله دقیقا نظر من به اینه برای هر مدیری هم وظایف مشخصی تعریف کنید که همه مدیر ها کار یکسان نکنند و معلوم باشه کی کار علمی میکنه کی ناظمه کی شکایت رسیدگی میکنه و.. و هر نکته دیگری که در مدیریت نهفته است!!

  38. #38

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr_iman مشاهده تاپیک
    خیلی ضایع بود،یعنی چی آخه اینکار؟!!
    فکر کردی خیلی هنر کردی رفتی آمار 4 تا مدیرو در اوردی گذاشتی اینجا که میگی بیا ازم تشکر کن؟
    قبلا جوابت داده شده برو بخون! به قول دوستان اول شرچ کن بعد سخن جاری کن بر دهان!

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr_iman مشاهده تاپیک
    شما فک میکنی مدیر شی چی بهت میدن آخه؟
    من خداییش قبلا فک میکردم مدیرای اینجا پول میگیرن که انقد فعالن ولی بعدا استاد کرامتی گفتند که هیچ کدوم از مدیرای سایت ریالی پول نمیگیرن.
    واقعا وقتی یه سوال میپرسم و میبینم یه مدیر کلی وقت گذاشته و کد منو آنالیز کرده و جواب میده(استاد موسوی) واقعا شرمنده میشم.
    حالا چون 4 روز یه مدیر آن نشده شما اینجوری داری سلاخیش میکنی؟!

    احسنت،شما یه مدت حضور فعال داشته باش و به تاپیکا جواب بده،ببین مدیر میشی یا نه
    کی گفت میخواد مدیر بشه ؟ توهم زدیا!!! بعد تو دنیای غیر مجازیش پول نمیدن زحمت میکشی حالا انتظار داشتم داری اینجا پول کسی بدن؟ اگه از جناب کرامتی هم نمی پرسیدی باید دوگولت اینقدر ها هم کار میکرد که بدونی اینا واسه پول نیست که مدیرند مثلا واسه کنترل و بهبود سایته

    بحث بهبود مدیران فعلی هست و احیانا کسانیکه سطح علمیشون بالاست مدیر بشن! کسی کسی را به سلاخی نمیکشه همش انتقــــــــــــاده البته اگه مفهوم انتقاد را بدونیم!!!

  39. #39

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    نقل قول نوشته شده توسط geek1982 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما شرط ادب رو رعایت نمی کنی


    شما هم بهتره به جای اینکه سوال بپرسی اول جستجو کن من به شخصه یادم نمی یاد کی سوال پرسیدم
    100% سوال های ما قبلا پرسیده شده و جواب درست هم داده شده
    وقتی میبینم سوالی پرسیده می شه که 100 بار قبلا پرسیده شده من به شخصه به ان جواب نمی دم

    بار دیگه این وظیفهی مدیر نیست که بیاد کل وقتش رو بزاره و همش به سوال ها جواب بده دیگر اعضا هم باید همین کار رو انجام بدن /که انجام میدن




    و همچنین بهتر اول جستجو کنیم و بعد سوال بپرسیم

    پی نوشت: 6-5 نفر جمع شدین تواین تاپیک یکی می نویسه بقیه تشکر می دن
    کجا بی ادبی شده ؟ بگید بنده عذر خواهی کنم
    بقیه سخنانت هم قبلا پاسخ داده شده هر چیش به سخنان شیوای من ربط داشته

  40. #40

    نقل قول: چگونه مدیر سایت شویم؟

    پوزش بنده چند دیروز نبودم مجبور شدم جواب ها را تو چند پست بده

    البته داره سوء تفاهم میشه چند نکنه بگم مجدد :
    1. استفاده از عنوان این بحث به اسم "چگونه مدیر سایت شویم؟ " یا لینک به این بحث در امضای من با نام "مدیر سایت برنامه نویس شوید!" نه به این معنی که بنده چجوری مدیر بشم یا دوست دارم مدیر بشم زودی بیاین منا مدیر کنید!! خیر اصلا و ابدا! صرفاً جهت جلب توجه بجث بود که دوستان و اعضاء و مدیران محترم سایت بیان و شرکت بهمکنند به یجایی برسه بحث!(جدیدا امضا منم حذف شده نیدونم چرا!)

    2. اساس این بحث بر 3چیزه یکی: چیکار کنیم سایت بهتر بشه و سرعت پاسخگویی بره بالا دو: وظایف خاصی برای مدیران تعریف بشه 3:دوستانی که از نظر علمی لایقند مدیری بشن

    فقط همین! قصد بی ادبی و بی حرمتی به هیچ شخصی حقیقی نیست! چه مدیر و چه اعضا

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •