نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ورود یکسری کاراکتر خاص به تکس باکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    729

    ورود یکسری کاراکتر خاص به تکس باکس

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    سوالی داشتم میهواستم کمکم کنید
    چطوری میتونم فقط اجازه ورود یکسری کاراکتر ها را در تکس باکس بدم
    قبلا تو یک تاپیک دیده بودم پیداش نکردم
    یه چیزی شبیه این بود
    string [] a = new strint {a,b,x,};
    for each {string s in a}
    {
    if (s==ورودی کیبورد)
    e.handlde=true
    }
    تو رویداد keypress بود
    کسی کاملش و میدونه


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: ورود یکسری کاراکتر خاص به تکس باکس

    نقل قول نوشته شده توسط IMANAZADI مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    سوالی داشتم میهواستم کمکم کنید
    چطوری میتونم فقط اجازه ورود یکسری کاراکتر ها را در تکس باکس بدم
    قبلا تو یک تاپیک دیده بودم پیداش نکردم
    یه چیزی شبیه این بود
    string [] a = new strint {a,b,x,};
    for each {string s in a}
    {
    if (s==ورودی کیبورد)
    e.handlde=true
    }
    تو رویداد keypress بود
    کسی کاملش و میدونه
    سلام

    این برای ورود فقط عدد ، خودت بسته به اون کاراکترهایی که میخوای درستش کن

    private bool nonNumberEntered;
    private void textBox2_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    nonNumberEntered = false;
    if (e.KeyCode < Keys.D0 || e.KeyCode > Keys.D9)
    {
    if (e.KeyCode < Keys.NumPad0 || e.KeyCode > Keys.NumPad9)
    {
    if (e.KeyCode != Keys.Back)
    {
    nonNumberEntered = true;
    }
    }
    }
    }
    private void textBox2_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (nonNumberEntered == true)
    {
    e.Handled = true;
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: ورود یکسری کاراکتر خاص به تکس باکس

    با سلام

    این کدهارو برات نوشتم شبیه کدهای خودتن امیدوارم به دردت بخوره


    char[] d = new char[]{'%','&','^'};

    foreach (char KeyCode in d)
    {
    if (e.KeyChar == Convert.ToChar(KeyCode))
    {
    e.Handled = false;
    return;
    }

    }
    e.Handled = true;

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: ورود یکسری کاراکتر خاص به تکس باکس

    ِه راه برای دور زدن هست که تمام این راههایی که شما بستید در بربرش بی فایدست.
    right click + paste

  5. #5

    نقل قول: ورود یکسری کاراکتر خاص به تکس باکس

    نه دیگه نشد. اونم راه داره .

    ولی ایشون فعلا گفتن کدی که شبیه اینه میخوان. اگر میگفتن همه جنبه ها رعایت بشه اونم باید میگفتن.

    مثلا یکی میگه کد درج رو میخوام. اگر قرار باشه IF مربوط به خالی بودن تکست باکس ها رو هم بنویسیم که میشد کل پروژه رو انجام دادن

    در کل اگر میخواست براش مینوشتیم اونم کاری نداره

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: ورود یکسری کاراکتر خاص به تکس باکس

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    نه دیگه نشد. اونم راه داره .

    ولی ایشون فعلا گفتن کدی که شبیه اینه میخوان. اگر میگفتن همه جنبه ها رعایت بشه اونم باید میگفتن.

    مثلا یکی میگه کد درج رو میخوام. اگر قرار باشه IF مربوط به خالی بودن تکست باکس ها رو هم بنویسیم که میشد کل پروژه رو انجام دادن

    در کل اگر میخواست براش مینوشتیم اونم کاری نداره
    پس خبر نداری اون هم چند تا راه دیگه داره که البته کاربرای عادی از پسش بر نمیان.
    code injection
    write process memory
    send message
    ..

  7. #7

    نقل قول: ورود یکسری کاراکتر خاص به تکس باکس

    کلا چقدر تو کری میخونی ها

    ادم ، خوبه یه کم متواضع باشه.

    البته اینجور حرفهارو فقط به من نزدی من بارها دیدم که اینطوری حرف میزنی که ادم خندش میگیره که بگه اقای محترم اینجا جای این حرفها نیست. مگه میدون جنگ اومدیم که اینطوری حرف میزنید.

    هر وقت خوب و علمی چیزی بگی مطمئن باش همونقدر علمی جواب میگیری. نیازی به این جور بحث ها نیست. که بگی چی میدونی و چی نمیدونی. تو برنامه نویسی هر چیزی ممکنه به تعداد روز های سال هم راه داشته باشه .

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    729

    نقل قول: ورود یکسری کاراکتر خاص به تکس باکس

    دوست عزیز mmd2009 دقیقا همین رو میخواستم
    ممنون لطف کردی
    کد این بود
    char[] d = new char[]{'%','&','^'};

    foreach (char KeyCode in d)
    {
    if (e.KeyChar == Convert.ToChar(KeyCode))
    {
    e.Handled = false;
    return;
    }

    }
    e.Handled = true;

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    729

    نقل قول: ورود یکسری کاراکتر خاص به تکس باکس

    دوستان عزیز راه حل بالا اشکالی داره مگه ؟
    مثلا بخوای از این راه برای فیلتر کردن کاراکترهای عدد و کاراکتر . و کاراکتر back space جهت ورودی به تکس باکس استفاده کرد ؟
    یعنی فقط اجازه ورود کاراکترهای عددی و نقطه و back space را مجاز کنیم ؟

  10. #10

    نقل قول: ورود یکسری کاراکتر خاص به تکس باکس

    نه دوست عزیز. این کدها درستن و فقط یک اشکال هست اونم اینه با rClick + paste مشکل داره.

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  11. #11
    کاربر دائمی آواتار k1csharpdeveloper
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    4باندی مهرشهر کرج
    سن
    37
    پست
    182

    نقل قول: ورود یکسری کاراکتر خاص به تکس باکس

    یک textbox سفارشی که مد نظرتونه نوشتم برای اجرا fstoolbox tester رو باز کنید
    و پس از اجرا در textbox یک سری عدد وارد کرده و button رو بزنید این textbox برای حسابداری نوشتم که خودش ریال اضافه و 3رقم 3 رقم جدا کنه
    امتیاز فراموش نشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •