نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در کارکرد Session

  1. #1

    مشکل در کارکرد Session

    سلام

    این خطا معنیش چیه و چطوری میتونم اصلاحش کنم ؟

    Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at ....\showcart.php:1) in ....\showcart.php on line 2

    کد خودم هم یه چیزی مثل اینه ...

    <?php
    session_start();
    ?>
    html & Body & ...
    <?php
    ....
    ?>
    ... & Body

  2. #2

    نقل قول: مشکل در کارکرد Session

    احتمالا قبل از ارسال کوکی سشن مقداری فرستاده شده.
    اگه فایل هاتون utf8 ذخیره شدن با نرم افزاری مثل em editor بازشون کنید و بعد با حالت utf-8 without signature ذخیرشون کنید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در کارکرد Session

    اول فایلت

    ob_start()

    و در آخر فایلت هم

    ob_end_flush();

    بنویس حل میشه

  4. #4

    نقل قول: مشکل در کارکرد Session

    سلام دوباره

    و تشکر فراوان من نسبت به لطف شما دوستان عزیز

    مثل اینکه مشکل از همون (امضای فایلهای یونیکد) بود
    چون با نصب EmEditor و ذخیره مجدد فایل (با Unchecked کردن چک باکس Add a Unicode Signature ) مساله حل شد...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: مشکل در کارکرد Session

    دقیقا این مشکل رو من هم داشتم که وقتی فایلو با برنامه notpad++ باز کردم و کدهای اضافی اولشو پاک کردم حل شد.

  6. #6

    نقل قول: مشکل در کارکرد Session

    بله مشکل همون کد های مخفی هست که اول فایل قرار میگیره وتوی یک سری ادیتور ها قابل نمایش هست یا باید ادیتور عوض بشه و یا اینکه اون کدی که گفتم رو اول فایل بگزارید

  7. #7

    نقل قول: مشکل در کارکرد Session

    سلام
    باز یه مشکل دیگه پیش اومد
    حالا وسط کدم نیاز دارم کاربر رو ارجاع بدم به یه صفحه دیگه و از این کد استفاده می کنم

    header("Location: index.php");

    اما باز هم با این خطا مواجه میشم :


    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ...showcart.php:13) in ...showcart.php on line 45

  8. #8

    نقل قول: مشکل در کارکرد Session

    کاری که funpatogh گفت رو انجام بده


    ob_start();

  9. #9

    نقل قول: مشکل در کارکرد Session

    نقل قول نوشته شده توسط Blue Rose مشاهده تاپیک
    سلام
    باز یه مشکل دیگه پیش اومد
    حالا وسط کدم نیاز دارم کاربر رو ارجاع بدم به یه صفحه دیگه و از این کد استفاده می کنم

    header("Location: index.php");

    اما باز هم با این خطا مواجه میشم :


    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ...showcart.php:13) in ...showcart.php on line 45
    شما مطمئن هستی که قبل از این تابع چیزی رو چاپ نکردی؟

  10. #10

    نقل قول: مشکل در کارکرد Session

    سلام
    خیلی ممنون حل شد

    اول کدی که شما گفتی رو تو فایلم اضافه کردم بعد با EmEditor ذخیره اش کردم
    مثله اینکه باید کار کردن با notepad رو به تاریخ پیوست کنم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •