نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نوع متد در صورت عدم درج کلمه کلیدی virtual

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نوع متد در صورت عدم درج کلمه کلیدی virtual

    سلام . در صورتی که کلمه کلیدی virtual در تعریف متد ذکر نشه آیا متد به صورت پیش فرض ویرچوال تلقی میشه یا نه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار k1csharpdeveloper
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    4باندی مهرشهر کرج
    سن
    41
    پست
    185

    Cool آموزش شی گرایی با ذکر مثال

    نقل قول نوشته شده توسط اوج بلند مشاهده تاپیک
    سلام . در صورتی که کلمه کلیدی virtual در تعریف متد ذکر نشه آیا متد به صورت پیش فرض ویرچوال تلقی میشه یا نه ؟
    خیر باید حتما ذکر بشه برای بیشتر درک کردن یکسری پروژه در این رابطه دارم امیدوارم مفید و مورد تشکر واقع بشه

  3. #3
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: نوع متد در صورت عدم درج کلمه کلیدی virtual

    با سلام.

    نه دیگه اون موقع میشه غیر مجازی.

    خوندن لینک زیر خالی از لطف نیست

    Virtual methods

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    نقل قول: نوع متد در صورت عدم درج کلمه کلیدی virtual

    البته اگه نوع کلاستون انتزاعی تعریف کنید خود به خود مجازی میشه ولی همانطور که میدونید نمی شه ازش شی جدید ساخت یعنی ارث بری نمی شه

  5. #5

    نقل قول: نوع متد در صورت عدم درج کلمه کلیدی virtual

    سلام،
    البته اگه نوع کلاستون انتزاعی تعریف کنید خود به خود مجازی میشه
    خیر، اشتباه است، برای اینکه متدی virtual باشد، حتما" باید توسط virtual keyword مشخص شود،/
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: نوع متد در صورت عدم درج کلمه کلیدی virtual

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا مداح مشاهده تاپیک
    سلام،

    خیر، اشتباه است، برای اینکه متدی virtual باشد، حتما" باید توسط virtual keyword مشخص شود،/
    اونطور که من خوندم توابع کلاسهای انتزاعی به صورت پیش فرض مجازی هستند و نمیشه در موردشون از کلمه virtual استفاده کرد چون به خطا میخوره . کتاب C#‎ 2008

    Abstract Classes and Functions
    C#‎ allows both classes and functions to be declared as abstract. An abstract class cannot be instantiated,
    whereas an abstract function does not have an implementation, and must be overridden in any non -
    abstract derived class. Obviously, an abstract function is automatically virtual (although you don ’ t need
    to supply the virtual keyword; doing so results in a syntax error). If any class contains any abstract
    functions, that class is also abstract and must be declared as such:
    abstract class Building
    {
    public abstract decimal CalculateHeatingCost(); // abstract method

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •