نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: AccessViolationException:::..

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    Exclamation AccessViolationException:::..

    سلام علیکم...........::::::::..........
    در پروژه ای که دارم می نویسیم کاربر باید عکسی را برای اعضا انتخاب کند ولی مشکل از اینجا ناشی می شود که وقتی دیالوگ باز می شه و کاربر عکس را انتخاب می کند برای بار دوم یا سوم که می خواد عکس را انتخاب کند باخطای زیر روبرو می شود و باید برنامه راببندد و دوباره باز کند تا درست عمل کند.
    دوستان لطفا کمک کنید





    System.AccessViolationException was unhandled
    Message="Attempted to read or write protected memory. This is often an indication that other memory is corrupt."
    Source="System.Windows.Forms"
    StackTrace:
    at System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IntDestro yWindow(HandleRef hWnd)
    at System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.DestroyWi ndow(HandleRef hWnd)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.DestroyHandle()
    at System.Windows.Forms.Control.DestroyHandle()
    at System.Windows.Forms.Form.ShowDialog(IWin32Window owner)
    at System.Windows.Forms.Form.ShowDialog()
    at WindowsFormsApplication1.frm_Books.button1_Click(O bject sender, EventArgs e) in I:\programing\AriaLibrary\AriaLibrary\frm_Book\frm _Books.cs:line 126
    at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventAr gs mevent)
    at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
    at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.O nMessage(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.W ndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.DebuggableCallba ck(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
    at System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.DispatchM essageW(MSG& msg)
    at System.Windows.Forms.Application.ComponentManager. System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoCompo nentManager.FPushMessageLoop(Int32 dwComponentID, Int32 reason, Int32 pvLoopData)
    at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.Run MessageLoopInner(Int32 reason, ApplicationContext context)
    at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.Run MessageLoop(Int32 reason, ApplicationContext context)
    at System.Windows.Forms.Application.RunDialog(Form form)
    at System.Windows.Forms.Form.ShowDialog(IWin32Window owner)
    at System.Windows.Forms.Form.ShowDialog()
    at WindowsFormsApplication1.frm_Main.button2_Click(Ob ject sender, EventArgs e) in I:\programing\AriaLibrary\AriaLibrary\frm_Main.cs: line 52
    at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventAr gs mevent)
    at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
    at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.O nMessage(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.W ndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.DebuggableCallba ck(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
    at System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.DispatchM essageW(MSG& msg)
    at System.Windows.Forms.Application.ComponentManager. System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoCompo nentManager.FPushMessageLoop(Int32 dwComponentID, Int32 reason, Int32 pvLoopData)
    at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.Run MessageLoopInner(Int32 reason, ApplicationContext context)
    at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.Run MessageLoop(Int32 reason, ApplicationContext context)
    at System.Windows.Forms.Application.Run(Form mainForm)
    at WindowsFormsApplication1.Program.Main() in I:\programing\AriaLibrary\AriaLibrary\Program.cs:l ine 19
    at System.AppDomain._nExecuteAssembly(Assembly assembly, String[] args)
    at System.AppDomain.ExecuteAssembly(String assemblyFile, Evidence assemblySecurity, String[] args)
    at Microsoft.VisualStudio.HostingProcess.HostProc.Run UsersAssembly()
    at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context( Object state)
    at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionCon text executionContext, ContextCallback callback, Object state)
    at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()
    InnerException:





  2. #2
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    467

    نقل قول: AccessViolationException:::..

    با سلام دوست عزیز لطفا در ارسال دقت کتید در حداقل امکان کد هاتون رو در داخل code قرار دهید لاقل بدونیم چی به چی هست و یه سئوال کاربر برای خودش عکس انتخاب میکنه یا برای کاربران؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: AccessViolationException:::..

    Code؟
    بدون کد چطوری میشه یه race condition رو تشخیص داد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: AccessViolationException:::..

    نقل قول نوشته شده توسط flash118 مشاهده تاپیک
    با سلام دوست عزیز لطفا در ارسال دقت کتید در حداقل امکان کد هاتون رو در داخل code قرار دهید لاقل بدونیم چی به چی هست و یه سئوال کاربر برای خودش عکس انتخاب میکنه یا برای کاربران؟
    بابا مگه مجبوری چیزی رو که بلد نیستی جواب بدی .سوالم کاملا واضح هست پس بهونه نیار من می خوام بدونم این خطا برای چیه و چطووری ازش جلوگیری کنم البته فکر کنم به خاطره اینه که دسترسی به این فایل به خاطر اینکه داره محافظت می شه مقدور نمی باشد ولی در واقع اینجوری نیست و فایل ها قابل دسترسی می باشند .ولی نمی دونم چرا این خطا را می ده.

  5. #5

    نقل قول: AccessViolationException:::..

    لطف کنید و کد همون قسمتی که پنجره انتخاب عکس رو میارید رو بذارید.
    اونطوری بهتر می شه کمک کرد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: AccessViolationException:::..

    نقل قول نوشته شده توسط 09111111111 مشاهده تاپیک
    لطف کنید و کد همون قسمتی که پنجره انتخاب عکس رو میارید رو بذارید.
    اونطوری بهتر می شه کمک کرد.

    هر چند فکر نمیکنم به کد مربوط باشه ولی باشه اینم کدم



    try
    {
    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)//زمانی که کاربر عکسی را انتخاب کرد
    {

    pathpic = openFileDialog1.FileName;
    pictureBox1.Image = Image.FromFile(pathpic);//عکس نمایش داده شود



    }
    }
    catch (AccessViolationException)
    {
    msg.AccessViolation();//دسترسی غیر مجاز
    }


  7. #7
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    983

    نقل قول: AccessViolationException:::..

    هر موقع از Image.FromFile استفاده می کنی تا زمانی که Image را Dispose نکنی فایل مورد نظر Lock می شود پس احتمالا قبلا این فایل را توسط این دستور Lock کردی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: AccessViolationException:::..

    نقل قول نوشته شده توسط gwbasic مشاهده تاپیک
    هر موقع از Image.FromFile استفاده می کنی تا زمانی که Image را Dispose نکنی فایل مورد نظر Lock می شود پس احتمالا قبلا این فایل را توسط این دستور Lock کردی
    سلام .
    دوست عزیز ممنون می شم راهنمایی کنید وبفرمایید از چه کدی استفاده کنم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: AccessViolationException:::..

    پس این همه مهندس اینجا چه کار می کن یکی جواب نمیده .
    من دو فرم دار م و زمانی که فرم دوم را باز میکنم و عکس را انتخاب میکنم و فرم را میبندم و دوباره فرم 2 را باز می کنم این بار که میخوام عکسی انتخاب کنم با این مشکل بر می خورم .
    لطفا کمک کنید چن وقته پروژم به خاطر این خطا خوابیده و یشرفتی نداشتم.
    آقایون مدیرا فقط بلدن تایپیک حذف کنند و قوانین را گوشزد کنن یکی سوالم را جواب بده

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: AccessViolationException:::..

    نقل قول نوشته شده توسط javad_r_85 مشاهده تاپیک
    پس این همه مهندس اینجا چه کار می کن یکی جواب نمیده .
    من دو فرم دار م و زمانی که فرم دوم را باز میکنم و عکس را انتخاب میکنم و فرم را میبندم و دوباره فرم 2 را باز می کنم این بار که میخوام عکسی انتخاب کنم با این مشکل بر می خورم .
    لطفا کمک کنید چن وقته پروژم به خاطر این خطا خوابیده و یشرفتی نداشتم.
    آقایون مدیرا فقط بلدن تایپیک حذف کنند و قوانین را گوشزد کنن یکی سوالم را جواب بده
    شما وقتی نمیتونی کد یک button رو کامل بزاری اینجا, چه انتظاری داری؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: AccessViolationException:::..

    آق مهندس صفحه قبل را ببینی کدش را قرار دادم و بازم دوباره قرار می دم




    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)//زمانی که کاربر عکسی را انتخاب کرد
    {

    pathpic = openFileDialog1.FileName;
    pictureBox1.Image = Image.FromFile(pathpic);//عکس نمایش داده شود




  12. #12
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: AccessViolationException:::..

    سلام
    کدتون رو به این صورت تغییر بدید ببینید درست میشه ؟

    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)//زمانی که کاربر عکسی را انتخاب کرد

    {


    pathpic = openFileDialog1.FileName;
    Image img=Image.FromFle(path);
    Picturebox1.Image=img;
    img.Dispose();

    }

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: AccessViolationException:::..

    نقل قول نوشته شده توسط javad_r_85 مشاهده تاپیک
    آق مهندس صفحه قبل را ببینی کدش را قرار دادم و بازم دوباره قرار می دم




    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)//زمانی که کاربر عکسی را انتخاب کرد
    {

    pathpic = openFileDialog1.FileName;
    pictureBox1.Image = Image.FromFile(pathpic);//عکس نمایش داده شود



    این کدی که گزاشتی مشکل داره.
    مشکلش اینه که قبل از set کردن Image اون رو dispose نمیکنی.
    if(pictureBox1.Image != null) pictureBox1.Image.Dispose();

    مشکل اصلی اینه که چرا بقیه کد رو نمیزاری؟
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : چهارشنبه 14 مهر 1389 در 09:20 صبح

  14. #14

    نقل قول: AccessViolationException:::..

    مشکلی از این بابت هم نباید باشه. کد صفحه قبل به درستی کار میکنه ( حداقل برای من ) . مطمئنا ایراد از ی جای دیگست( حداقل برای شما ) .

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •