نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: Call Event Form1 in Anouther form

  1. #1

    Question Call Event Form1 in Anouther form

    با عرض سلام و خدا قوت به تمامی دوستان
    اگر بخوام در Form2 رخداد کلیک (Event ) یک Buttonدر فرم Form1 رو صدا بزنم باید چی کار کرد
    اگر کدشو رو بذارید ممنون می شم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار C Sharp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    System.Object
    پست
    101

    نقل قول: Call Event Form1 in Anouther form

    چرا میخواید همچین کاری کنید ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: Call Event Form1 in Anouther form

    كافيه او كليد رو از نوع public‌كنيد بعد در تمام فرمها به اون دسترسي داريد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار C Sharp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    System.Object
    پست
    101

    نقل قول: Call Event Form1 in Anouther form

    نقل قول نوشته شده توسط iman_lovely666 مشاهده تاپیک
    كافيه او كليد رو از نوع public‌كنيد بعد در تمام فرمها به اون دسترسي داريد
    ضمن احترام به حرفتون ، جواب میده ولی اصولی نیست!

  5. #5
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: Call Event Form1 in Anouther form

    با سلام

    با کد زیر میتونی :


    //in form1
    private void CallEvent()
    {
    using (var form2 = new Form2())
    {
    form2.RaiseLoadEvent(EventArgs.Empty);
    }
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.CallEvent();
    }

    //in form2

    public void RaiseLoadEvent(EventArgs e)
    {
    this.OnLoad(e);
    }

    private void OnLoad(EventArgs e)
    {
    this. Form2_Load(this, e);
    }

    private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    // عمل مورد نظر
    }

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    112

    نقل قول: Call Event Form1 in Anouther form

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    با سلام

    با کد زیر میتونی :


    //in form1
    private void CallEvent()
    {
    using (var form2 = new Form2())
    {
    form2.RaiseLoadEvent(EventArgs.Empty);
    }
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.CallEvent();
    }

    //in form2

    public void RaiseLoadEvent(EventArgs e)
    {
    this.OnLoad(e);
    }

    private void OnLoad(EventArgs e)
    {
    this. Form2_Load(this, e);
    }

    private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    // عمل مورد نظر
    }
    این که لود فرم رو اجرh میکنه !!
    ما می خوایم روداد button فرم 2 اجرا شه نه رویداد لود form2

  7. #7
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: Call Event Form1 in Anouther form

    یعنی اضافه کردن button1_Click به جای Form2_Load خیلی سخت بود ؟

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •