نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: انتخاب نود در TreeView

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار armiin
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Windows
    پست
    103

    Question انتخاب نود در TreeView

    با سلام

    بنده در برنامه ام یک TreeView دارم ، همانطور که در عکس مشاهده میکنید 2 لایه بیشتر نیست
    حال در برنامه ی من باید گاهی اوقات نود ها باز شوند و Select شوند ، مانند صفحه ی Explore ویندوز که شما وقتی فولدری را باز میکنید TreeView کنار صفحه نیز باز میشود !
    برای Select و باز کردن Node ها باید چه کار کنم ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار nPad.Net
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    56

    نقل قول: انتخاب نود در TreeView

    نقل قول نوشته شده توسط armiin مشاهده تاپیک
    برای Select و باز کردن Node ها باید چه کار کنم ؟
    سلام

    برا Select کردن :
    treeView1.SelectedNode
    و با این دستور میتونید Index نود انتخابی رو برگردونید:
    treeView1.SelectedNode.Index
    نود انتخابی رو تا آخرین لایه باز میکنه:
    ()treeView1.SelectedNode.ExpandAll

    کل نودها رو باز میکنه:
    ()treeView1.ExpandAll

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار armiin
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Windows
    پست
    103

    نقل قول: انتخاب نود در TreeView

    با تشکر از پستتون ، ولی مشکل بنده دقیقا مثل Explore ویندوز ! یعنی کاربر اصلا روی TreeView هیچ کلیکی نمیکنه که Node ای هم Select بشه و من بتونم با کد شما اون Node باز کنم
    اگر کدی بتونید بدید که مثلا یک Node را از روی Text یا FullPath یا Index و ... Select کنم ، بعد از اون میتونم با استفاده از کد شما اون Node را باز کنم و مشکلم حل میشه !

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: انتخاب نود در TreeView

    خوب کدهای دوستمون رو توی لود فرم بذارید تا از همون اول که فرم باز میشه اون نودتون باز باشه...
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله morteza271 : شنبه 10 مهر 1389 در 16:18 عصر

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار nPad.Net
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    56

    نقل قول: انتخاب نود در TreeView

    نقل قول نوشته شده توسط armiin مشاهده تاپیک
    اگر کدی بتونید بدید که مثلا یک Node را از روی Text یا FullPath یا Index و ... Select کنم ، بعد از اون میتونم با استفاده از کد شما اون Node را باز کنم و مشکلم حل میشه !
    من اینجوری متوجه شدم که میخواید به ازای فرضا ورود به هر فرم نود مربوط به اونو Select کنید:

    treeView1.HideSelection = false;
    treeView1.SelectedNode = treeView1.Nodes[3].Nodes[1];
    دیگه نیازی هم به Expand کردن Node ندارید.
    (Index های Nodeهاتون رو هم میتونید از منو ی Task مربوط به TreeView ببینید)
    به جای این دستور :
    treeView1.HideSelection = false;
    میتونید یکی از دو دستور زیررو هم بکارببرید:
    treeView1.Select();
    یا
    treeView1.Focus();

    موفق باشید


  6. #6

    نقل قول: انتخاب نود در TreeView

    سلام
    من یک فرم دارم که توش tree view گذاشتم و یک گره به وجو آوردن یک buttonهم گذاشتم که وقتی روش کلیک می کنم یک فرم باز می شه که باید یک پایه را چک کنم وقتی این پایه را چک می کنم و ok می کنم می خوام به عنوان گره فرزند به گره اولیه در tree view اضافه شود.لطفا دستورش رو برام بذازید.ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله halandon67 : سه شنبه 04 مرداد 1390 در 12:15 عصر

  7. #7

    نقل قول: انتخاب نود در TreeView

    از دوستان کسی نیست مرا یاری کند؟خیلی به این موضوع احتیاج دارم لطفا کمک کنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار armiin
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Windows
    پست
    103

    نقل قول: انتخاب نود در TreeView

    دوست عزیز منظورتونو از پایه نمیفهمم واقعا ، همون گره هم 5 دقیقه فکر کردم تا فهمیدم منظور شما node هستش
    مثلا من برای یک قست از برنامه ام که به node که select شده بود باید یه treenode جدید اضافه میکردم ، اینجوریی نوشتمش

    trv.SelectedNode.Nodes.Add(tn);


    trv اسم treeView ام بود ، tn هم TreeNode جدیدم که قصد داشتم اضافه کنم
    فکر کنم این هم جواب بده


    trv.Nodes[3].Nodes[2].Nodes.Add(tn);


    یعنی از node 3 دومین node برای اضافه شدن node جدید انتخاب شده ، البته این کد تست نکردم

    موفق باشید

  9. #9

    نقل قول: انتخاب نود در TreeView

    منظورم اینه که تو فرم بعدی که باز می شه چند تا checkbox دارم که text آنها به نام پایه اول است می خوام بگم وقتی پایه اول را checked می کنم به node ای که توی treeview هست پایه اول به عنوان فرزند اضافه بشه.در ضمن من نمی دونم چطوری می شه از فرم قبلی ام به component های فرم بعدی دسترسی پیدا کنم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار armiin
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Windows
    پست
    103

    نقل قول: انتخاب نود در TreeView

    شرمنده اون قسمت اول نوشتتون یه 7-8 باری خوندم ولی بازم منظورتونو از پایه نفهمیدم

    در ضمن من نمی دونم چطوری می شه از فرم قبلی ام به component های فرم بعدی دسترسی پیدا کنم
    من تاحالا سعی نکردم به کامپوننت یه فرم دیگه دسترسی داشته باشم ، آخه دلیلیم نداره ! شما اگه میخواید مقداری به کامپوننت ها بدید میتونید از آرگومان های Constructor همون فرم استفاده کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •