نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    16

    Question برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    سلام
    لطفا راهنماییم کنید
    ای بابا تو رو خدا یکی من و راهنمایی کنه
    من باdata base مینویسم اما بدون اون نمیدونم بایدچی کار کنم
    آخرین ویرایش به وسیله مهندس کوچک : یک شنبه 11 مهر 1389 در 13:55 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    خوب با فایل بنویس

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    نقل قول نوشته شده توسط مهندس کوچک مشاهده تاپیک
    سلام
    لطفا راهنماییم کنید
    ای بابا تو رو خدا یکی من و راهنمایی کنه
    من باdata base مینویسم اما بدون اون نمیدونم بایدچی کار کنم
    من که حالیم نشدمشکلت چیه؟بیشترتوضیح بده مهندس کوچولو

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    16

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    نقل قول نوشته شده توسط water_lily_2012 مشاهده تاپیک
    خوب با فایل بنویس
    باید با datatable بنویسم بدون استفاده از database لطفا راهنماییم کن

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    16

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
    من که حالیم نشدمشکلت چیه؟بیشترتوضیح بده مهندس کوچولو
    سلام
    باید برنامه دفترچه تلفن رو با استفاده از datatable و datagrid بنویسم بدون database که نام تلفن ایمیل و ادرس رو add کنهdeleteکنه updateکنه لطفا راهنماییم کن

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    اهان...خب بافایل این کار ممکنه یه نمونه برنامه واست میذارم کمکت میکنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    16

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
    اهان...خب بافایل این کار ممکنه یه نمونه برنامه واست میذارم کمکت میکنه
    ممنون دوست عزیز
    ببینم میتونم از راهنماییت استفاده کنم یا نه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    112

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    به راحتی میتونی از فایل ها استفاده کنی

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    16

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    نقل قول نوشته شده توسط reza2012 مشاهده تاپیک
    به راحتی میتونی از فایل ها استفاده کنی
    میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ در اون صورت دیگه از datatableاستفاده نمیشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله مهندس کوچک : یک شنبه 11 مهر 1389 در 14:32 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    نه دیگه احتیاج به دیتاتیبل هم نداری
    اطلاعات در فایل ذخیره می شه

  11. #11
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    16
    نقل قول نوشته شده توسط water_lily_2012 مشاهده تاپیک
    نه دیگه احتیاج به دیتاتیبل هم نداری
    اطلاعات در فایل ذخیره می شه
    ولی من باید این برنامرو حتما با دیتا تیبل بنویسم

    نقل قول نوشته شده توسط مهندس کوچک مشاهده تاپیک
    سلام
    لطفا راهنماییم کنید
    ای بابا تو رو خدا یکی من و راهنمایی کنه
    من باdata base مینویسم اما بدون اون نمیدونم بایدچی کار کنم
    دوستان لطفا راهنمایی کنید این برنامه رو نباید با فایل بنویسم حتما باید از این روشی که گفتم بنویسم
    خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : یک شنبه 25 مهر 1389 در 23:12 عصر دلیل: ادغام دو پست متوالی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    عزیزم خودتم تلاش کن منتظر دیگران نباش

  13. #13

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    سلام عزیز میتونی از آرایه هم استفاده بکنی من نمونه اش رو دارم اگه بخوای در اختیارت میذارم.

  14. #14
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    16

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    نقل قول نوشته شده توسط saeinik مشاهده تاپیک
    سلام عزیز میتونی از آرایه هم استفاده بکنی من نمونه اش رو دارم اگه بخوای در اختیارت میذارم.
    اگه لطف کنی که ممنون میشم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    نقل قول نوشته شده توسط مهندس کوچک مشاهده تاپیک
    ولی من باید این برنامرو حتما با دیتا تیبل بنویسم
    من در توپیک https://barnamenevis.org/showthread.php?t=251045
    ساخت چنین چیزی را پیاده میکنم ، اگر در اون توپیک شرکت کنید و به نیازمندیهایی که در برنامه باید پیاده بشه کمک کنید هم برنامه را بدست میارید و هم نحوه نوشتن چنین برنامه‌ای را با روشهایه درست یاد میگرید.
    همه آزادند که اشکالات و انتقادات را بیان کنند، من در مقابل سعی میکنم تا جایی که میتونم تمام بیانات را جواب بدم و پروژه را جلو ببرم، مسئولیت ادامه پروژه با من شرکت در توپیک با بقیه.

    اگر تصمیم گرفتید شرکت کنید دلیل اینکه چرا باید با داتاتیبل انجام بشد را هم حتماً لطفاً بفرمائید..

  16. #16

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    سلام عزیز متاسفانه فایلش حذف شده. من دوباره مینویسم تا فردا قرار میدم. خدانگهدار. البته باید بگم من فقط با استفاده از آرایه مینویسم و کاری با دیتا تیبل ندارم. خدانگهدار

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659
    مشکلت حل شد یا نه

    اگه حل نشده بگو شایدم فکر کنم چیزی به ذهنم برسه
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : پنج شنبه 22 مهر 1389 در 15:49 عصر دلیل: ادغام دو پست متوالی

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database


  19. #19
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    فکر کنم دو راه پیدا کردم با استفاده از دیتاتیبل بدون دیتابیس. اگر هنوز مشکلت حل نشده بگو کد هاش را بنویسم

  20. #20

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    سلام دوست عزیز. اینم از برنامه ای که قولش رو دادم دفترچه تلفن بدون استفاده از دیتابیس و با استفاده از آرایه. اگر مشکلی بود بفرمائین حل کنم. خیلی ساده نوشته شده. اینم لینک دانلود نتونستم از سایت آپلود کنم مشکلی بود بگین حلش کنم. خدانگهدار

    http://photoshop2010.persiangig.com/...plication1.zip

  21. #21

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    یه راه دیگش اسنفاده از فایل های xml هست دیتاتیبل هم که به راحتی از این نوع فایل پیشتیبانی می کنه.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    بله این هم یک راه هست
    یه راه هم استفاده از فایل و دیتاتیبل هست

  23. #23
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    16

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    نقل قول نوشته شده توسط water_lily_2012 مشاهده تاپیک
    بله این هم یک راه هست
    یه راه هم استفاده از فایل و دیتاتیبل هست
    سلام
    دوست عزیز اگه ممکنه راهنماییم کنید
    یه نمونه برنامه اگه امکانش هست باسم بزار
    الان دارم با دیتا بیس مینویسمش
    شاید ازم همینطوری قبول کرد
    چون از یکی از استادا هم پرسیدم گفتن حتما باید از دیتا بیس استفاده کنی

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: برنامه دفترچه تلفن یاdatatableبدون استفاده از database

    نوشتن یک دیتاتیبل در فایل:
    This Example method shows you how to write the content of the DataTable into a text file.
    It uses C#‎.


    // Method to write data to a file
    // Input : a data table containing data and the file path
    // Output : void



    public void Write(DataTable dt, string filePath)
    {
    int i = 0;
    StreamWriter sw = null;

    try
    {

    sw = new StreamWriter(filePath, false);


    for (i = 0; i < dt.Columns.Count - 1; i++)
    {

    sw.Write(dt.Columns[i].ColumnName + ” | ”);

    }
    sw.Write(dt.Columns[i].ColumnName);
    sw.WriteLine();


    foreach (DataRow row in dt.Rows)
    {
    object[] array = row.ItemArray;

    for (i = 0; i < array.Length - 1; i++)
    {
    sw.Write(array[i].ToString() + “ | ”);
    }
    sw.Write(array[i].ToString());
    sw.WriteLine();

    }

    sw.Close();
    }

    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("Invalid Operation : \n" + ex.ToString(), "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •