نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سلام بچه ها من یک شکل از برنامم میذارم مشکلم توی button savae,insert,edit,deleteهستش

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار k1csharpdeveloper
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    4باندی مهرشهر کرج
    سن
    37
    پست
    182

    Question سلام بچه ها من یک شکل از برنامم میذارم مشکلم توی button savae,insert,edit,deleteهستش

    سلام بچه ها من یک شکل از برنامم میذارم مشکلم توی button savae,insert,edit,deleteهستش که توی textbox ها یکسری اطلاعات وارد کنم بعد از زدن button ذخیره توی datagridview ثبت و نمایش داده بشه.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg pic.jpg‏ (86.4 کیلوبایت, 37 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: سلام بچه ها من یک شکل از برنامم میذارم مشکلم توی button savae,insert,edit,deleteهستش

    شما اول اطلاعات را وارد جدولت بکن و سپس datagrid را به روز کن

  3. #3

    نقل قول: سلام بچه ها من یک شکل از برنامم میذارم مشکلم توی button savae,insert,edit,deleteهستش

    سلام
    فرمتونو با چه كامپوننتي طراحي كرديد ؟
    قشنگ يود

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار k1csharpdeveloper
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    4باندی مهرشهر کرج
    سن
    37
    پست
    182

    نقل قول: سلام بچه ها من یک شکل از برنامم میذارم مشکلم توی button savae,insert,edit,deleteهستش

    نقل قول نوشته شده توسط mehdis2 مشاهده تاپیک
    سلام
    فرمتونو با چه كامپوننتي طراحي كرديد ؟
    قشنگ يود
    با کامپوننت klik entrybox.net version2
    , janus component 3.5

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار k1csharpdeveloper
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    4باندی مهرشهر کرج
    سن
    37
    پست
    182

    نقل قول: سلام بچه ها من یک شکل از برنامم میذارم مشکلم توی button savae,insert,edit,deleteهستش

    نقل قول نوشته شده توسط water_lily_2012 مشاهده تاپیک
    شما اول اطلاعات را وارد جدولت بکن و سپس datagrid را به روز کن
    من همونو فقط وقتی add data میزنم و binding navigator اضافه میشه بلدم ولی اینکه خودم روی button هام کد بنویسم به مشکل میخورم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: سلام بچه ها من یک شکل از برنامم میذارم مشکلم توی button savae,insert,edit,deleteهستش

    شما چیا بلد نیستید
    اضافه کردن تو جدول یا نمایش دادن اطلاعات از جدول در DataGrid
    فقط خواهشآ نگو تازه کارم هیچی بلد نیستم

  7. #7

    نقل قول: سلام بچه ها من یک شکل از برنامم میذارم مشکلم توی button savae,insert,edit,deleteهستش

    نقل قول نوشته شده توسط k1csharpdeveloper مشاهده تاپیک
    با کامپوننت klik entrybox.net version2
    , janus component 3.5
    شرمنده دوست عزیز این کامپونت رو باید از کجا گیر بیارم آخه من vs.net 10 کار می کنم نمی تونم به همچین زیبایی درست کنم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •