نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل با enter برای حرکت بین فرم

  1. #1

    مشکل با enter برای حرکت بین فرم

    سلام. میخام اگه تکست باکس پر بود با زدن دکمه enter بره فیلد بعدی. اما کار نمیکنه. مشکل از چیه؟؟؟


    void buyFactor_StuffNameKeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    buyFactor = sender as UC.Factor;
    e.Handled = true;

    if (Convert.ToInt32(e.KeyChar) == 32 && buyFactor.StuffName != "")
    {
    SendKeys.Send("{Tab}");
    }
    else
    {
    frmSelectStuff selectStuff = new frmSelectStuff();

    selectStuff.SelectStuffName = e.KeyChar.ToString();
    selectStuff.ShowDialog();

    //Check the form SelectStuff for Click Button Ok
    if (selectStuff.SelectStuffId > 0)
    {
    DataTable dt = new DataTable();

    dt = stuff.GetStuffAndUntiByStuffId(selectStuff.SelectS tuffId);

    //Set Property
    buyFactor.StuffName = dt.Rows[0]["StuffName"].ToString();
    buyFactor.UnitName = dt.Rows[0]["UnitName"].ToString();
    buyFactor.StuffId = Convert.ToInt16(dt.Rows[0]["StuffId"].ToString());
    buyFactor.UnitId = Convert.ToInt16(dt.Rows[0]["UnitId"].ToString());
    }

    //if form sell find pricesell
    if (form == 2)
    {
    buyFactor.PriceSell = buy.GetPriceSell(selectStuff.SelectStuffId);
    }
    }
    }


    وقتی برنمم رو روی این خط متوقف میکنم سیستم هنگ میکنه

        if (Convert.ToInt32(e.KeyChar) == 32 && buyFactor.StuffName != ""

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: مشکل با enter برای حرکت بین فرم

    سلام

    خوب میتونی از keyDown استفاده کنی

    private void textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyValue == 13&&textBox1.Text!="")
    textBox2.ّFocus();
    }

  3. #3

    نقل قول: مشکل با enter برای حرکت بین فرم

    نقل قول نوشته شده توسط mahziar مشاهده تاپیک
    سلام

    خوب میتونی از keyDown استفاده کنی

    private void textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyValue == 13&&textBox1.Text!="")
    textBox2.ّFocus();
    }
    دوست عزیز تو keydown نمیتونی Handled رو دستکاری کرد؟ یعنی نمیدونم چرا کار نمیکنه؟ واسه همین مجبور شدم با keypress کار کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: مشکل با enter برای حرکت بین فرم

    من که تو کدی که گذاشتی نمیبینم جایی Handled رو دستکاری کرده باشی

  5. #5

    نقل قول: مشکل با enter برای حرکت بین فرم

    e.Handled = true;


    خط چهارم....

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: مشکل با enter برای حرکت بین فرم

    خوب من با یه متغیر بین keydown و KeyPressارتباط برقرار کردم .
    این کد از وارد کردن حروف جلوگیری میکنه و فقط عدد باید توش وارد کرد .

    private bool nonNumberEntered;
    private void textBox2_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    nonNumberEntered = false;
    if (e.KeyCode < Keys.D0 || e.KeyCode > Keys.D9)
    {
    if (e.KeyCode < Keys.NumPad0 || e.KeyCode > Keys.NumPad9)
    {
    if (e.KeyCode != Keys.Back)
    {
    nonNumberEntered = true;
    }
    }
    }
    }
    private void textBox2_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (nonNumberEntered == true)
    {
    e.Handled = true;
    }
    }

  7. #7

    نقل قول: مشکل با enter برای حرکت بین فرم

    دوستان بنا به دلایلی نمیتونم از keydown استفاده کنم. کسی میتونه رو همین کد خودم بگه مشکل از کجاست؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •