نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کار با UserControl

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    Arrow کار با UserControl

    بسمه تعالی
    با سلام

    دوستان من یه UserControl ساختم برای کیبوردم که شامل یه تکست باکس و چند تا ایمیج باکس هست

    من می خوام وقتی که در فرم اصلی برنامم از UserControl استفاده می کنم و هنگامی که تکست باکس درون UserControl رویداد textchanged رو انجام میده تمامی نوشته های درون تکست باکس UserControl به Textbox درون فرم اضافه بشه

    متاسفانه هیچ راهی برای انتقال این رویداد تکست باکس در UserControl رو به فرم پیدا نکردم
    کمک کنید

    یه چیز دیگه و اون اینکه کسی میدونه معادل کلید اسپیس در کد نویسی چیه ؟؟

  2. #2

    نقل قول: کار با UserControl

    کافیه یک پراپرتی تعریف کنید . مثلا اگه دو تا تکست باکس دارید دو تا پراپرتی تعریف میکنید. حالا تو برنامه به اون پراپرتی ها دسترسی داری. اینجا رو ببین
          public string UnitName 
    {
    get { return txtUnit.Text; }
    set { txtUnit.Text = value; }
    }




    حالا تو برنامه txtUnit رو دسترسی داری . مقدارشو بریز تو تکست باکست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: کار با UserControl

    دوست عزیز خودتون دارید می گید پراپرتی من دارم از اونت ها حرف میزنم من می خوام یه رویداد به اونت های پنل اضافه کنم نه یه پراپرتی

  4. #4

    نقل قول: کار با UserControl

            public delegate void _StuffNameChanged(object sender, EventArgs e);
    public event _StuffNameChanged StuffNameChanged;


    public string StuffName
    {
    get { return txtStuffName.Text; }
    set
    {
    txtStuffName.Text = value;
    if (this.StuffNameChanged != null)
    {
    StuffNameChanged(this, new EventArgs());
    }
    }
    }


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: کار با UserControl

    نقل قول نوشته شده توسط arefba مشاهده تاپیک
    بسمه تعالی
    با سلام

    دوستان من یه UserControl ساختم برای کیبوردم که شامل یه تکست باکس و چند تا ایمیج باکس هست

    من می خوام وقتی که در فرم اصلی برنامم از UserControl استفاده می کنم و هنگامی که تکست باکس درون UserControl رویداد textchanged رو انجام میده تمامی نوشته های درون تکست باکس UserControl به Textbox درون فرم اضافه بشه

    متاسفانه هیچ راهی برای انتقال این رویداد تکست باکس در UserControl رو به فرم پیدا نکردم
    کمک کنید

    یه چیز دیگه و اون اینکه کسی میدونه معادل کلید اسپیس در کد نویسی چیه ؟؟
    کسی نیست که تا حالا به این مشکل بر خورد کرده باشه ؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: کار با UserControl

    توي يوزر كنترل كدهاي زير رو بنويسيد
    public string Text
    {
    get { return textBox1.Text; }
    set { textBox1.Text = value; }
    }


    delegate void _textChange(object sender, EventArgs e);
    public event _textChange TextChange;

    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (this.TextChange != null)
    this.TextChange(sender, e);
    }

    الان توي برنامه يوزر كنترل شما رويداد TextChange داره و ميتونيد به صورت زير ازش استفاده كنيد.
    private void userControl11_TextChange(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(userControl11.Text);
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: کار با UserControl

    وای وای روی این نوشته پایین
    public event _textChange TextChange;
    این خطا رو میده
    Error    1    Inconsistent accessibility: field type 'WindowsFormsControlLibrary1.keybord._textChange' is less accessible than field 'WindowsFormsControlLibrary1.keybord.TextChange'    D:\Documents and Settings\aref\My Documents\Visual Studio 2008\Projects\WindowsFormsControlLibrary1\WindowsF  ormsControlLibrary1\UserControl1.cs    29    34    WindowsFormsControlLibrary1


    راستی شما معادل کدی اسپیس رو نمیدونید؟؟

  8. #8

    نقل قول: کار با UserControl

    اين خطا زماني اتفاق ميفته كه از يك class ، struct ، enum ، .... خصوصي (private) به عنوان ورودي يا خروجي يك متد استفاده بشه. توي كدي كه واستون گذاشتم همچين چيزي اتفاق نيفتاده ببينيد كجاي كد خودتون اين اتفاق داره ميفته.
    راستی شما معادل کدی اسپیس رو نمیدونید؟؟
    منظورتون رو نميفهمم! معادل از چه نظر؟ براي چه كاري؟ اگر منظورتون اسكي باشه كه با كد زير ميشه كد اسكي هر كاراكتري رو بدست آورد
    (int)' '

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: کار با UserControl

    نه فکر نکنم
    ببینید
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Drawing;
    using System.Data;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsControlLibrary1
    {

    public partial class keybord : UserControl
    {




    public string txttext
    {
    get
    {
    return textBox1.Text;
    }
    set
    {
    textBox1.Text = value;
    }
    }


    public keybord()
    {
    InitializeComponent();
    }
    delegate void _textChange(object sender, EventArgs e);
    public event _textChange TextChange;

    private void pictureBox32_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    // TextBox.MousePosition += "ا";
    }

    private void pictureBox46_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox46.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.s pace1;
    }

    private void pictureBox46_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox46.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.s pace;
    }

    private void pictureBox47_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox47.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.e nter;

    }

    private void pictureBox47_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox47.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.e nter0;
    }

    private void pictureBox43_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox43.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.q 1;
    }

    private void pictureBox43_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox43.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.q ;
    }

    private void pictureBox29_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox29.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.d ot1;
    }

    private void pictureBox29_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox29.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources._ 01;
    }

    private void pictureBox44_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox44.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.v 1;
    }

    private void pictureBox44_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox44.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.v ;
    }

    private void pictureBox41_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox41.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.h amze1;
    }

    private void pictureBox41_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox41.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.h amze;
    }

    private void pictureBox40_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox40.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.d 1;
    }

    private void pictureBox40_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox40.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.d ;
    }

    private void pictureBox45_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox45.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.z d;
    }

    private void pictureBox45_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox45.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.z d1;
    }

    private void pictureBox42_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox42.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.r 1;
    }

    private void pictureBox42_MouseLeave(object sender, EventArgs e)
    {
    this.pictureBox42.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.r ;
    }

    private void pictureBox28_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox28.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.z 1;
    }

    private void pictureBox28_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox28.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.z ;
    }

    private void pictureBox39_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox39.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.t t1;
    }

    private void pictureBox39_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox39.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.t t0;
    }

    private void pictureBox38_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox38.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.z zz1;
    }

    private void pictureBox38_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    this.pictureBox38.Image = WindowsFormsControlLibrary1.Properties.Resources.z zz;
    }

    private void pictureBox33_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    private void pictureBox12_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SendKeys.SendWait("{BACKSPACE}");
    }

    private void pictureBox47_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SendKeys.SendWait("{ENTER}");
    }

    private void pictureBox46_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SendKeys.SendWait("{}");
    }

    private void pictureBox44_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Select();
    SendKeys.SendWait("{t}");
    }

    public void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (this.TextChange != null)
    this.TextChange(sender, e);

    }


    private void keybord_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    }
    }
    }

  10. #10

    نقل قول: کار با UserControl

    خب شما delegate رو بصورت private تعریف کردید! اگه اونو هم public کنید درست میشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •