نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: مشکل با کلاس و تابع

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    مشکل با کلاس و تابع

    سلام دوستان. خسته نباشین.
    من از ویبی6 میام.
    میخوام یه کلاس و تابع بنویسم ولی همش با خطا مواجه میشم. کد زیر رو ببینین.


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {

    public partial class Form1 : Form
    {
    class a
    {
    public void func1()
    {
    MessageBox.Show("hello");
    }

    }

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    a objc = new a();
    objc.func1;
    }
    }
    }


    یه چیز دیگه هم اینکه اگه بخوایم یه کلاس، برای چندتا فرم در دسترس باشه، باید دقیقا کجا قرارش بدیم؟
    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    28
    پست
    661

    نقل قول: مشکل با کلاس و تابع

    اینجا رو اشتب کردی
    objc.func1();

    جواب سوال دوم:add new item class file

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    نقل قول: مشکل با کلاس و تابع

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
    جواب سوال دوم:add new item class file
    ممنون.
    اینو نفهمیدم!
    راستی چرا من وقتی کلاسم رو بعد از namespace WindowsFormsApplication1 یعنی قبل از public partial class Form1 : Form مینویسم،دیگه نمیتونم در محیط ویرایش، فرمم رو ببینم! و اینکه آیا این برداشتم درسته که namespace برای دسته بندی کلاسه و کلاس برای دسته بنده متدهای مختلفه؟
    و سوال آخرم هم اینکه ما تو ویبی sub داریم که با تابع فرق داره، اینجا هم sub هستش؟
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    28
    پست
    661

    نقل قول: مشکل با کلاس و تابع

    میگم روی پروژه راست کلیک کن
    Add
    Net item
    Class
    ________________________
    namespace برای دسته بندی کلاسه و کلاس برای دسته بنده متدهای مختلفه؟
    جواب:بله
    _____________________________
    تو وی بی ساب خروجی نداشت.اینجا از کلمه کلیدیVoid استفاده میکنیم..
    اون یکی سوالتو متوجه نشدم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    نقل قول: مشکل با کلاس و تابع

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
    تو وی بی ساب خروجی نداشت.اینجا از کلمه کلیدیVoid استفاده میکنیم..
    اون یکی سوالتو متوجه نشدم
    ممنون
    پس چرا وقتی void رو برمیدارم خطا میگیره؟ من توی تابع ام فقط پیغام میدم و قرار نیست چیزی رو برگردونم.

    اون سوال دیگم اینه که کد زیر چرا نمیذاره در خود IDE فرم رو ببینیم؟
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    class a
    {
    public func1()
    {
    MessageBox.Show("hello");
    }

    }
    public partial class Form1 : Form
    {


    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    a objc = new a();
    objc.func1();

    }
    }
    }

    با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    28
    پست
    661

    نقل قول: مشکل با کلاس و تابع

    خب تو خروجی نداری پس باید void رو بنویسی دیگه
    اون بالای کد تب form design هست دیگه
    اینجا وی بی نیست ها

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    نقل قول: مشکل با کلاس و تابع

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
    خب تو خروجی نداری پس باید void رو بنویسی دیگه
    از آخر چیکار کنم. مگه نگفتین که void کار sub رو میکنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
    اون بالای کد تب form design هست دیگه
    دیگه در اون حد که میدونم. خودم گرفتم، مثکه تو سی شاپ، اولین کلاس باید کلاس فرم باشه تا در حالت طراحی بشه فرم رو دید.

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
    اینجا وی بی نیست ها
    حیف که از مجبوری اومدم به سمت سی شارپ. وگرنه یه تار موی ویبی6 هم به سی شارپ نمیارزه! سینتکسش خیلی دوست داشتنیه.
    دیگه زیاد ازش تعریف نمیکنم چون فکر کنم الان از تالار پرتم میکنین بیرون.


    یه چیز دیگه هم اینکه الان در کد زیر که برای کلاسم، پابلیک یا استاتیک رو ننوشتم، تکلیفش چی میشه؟

    class a
    {

    public void func1()
    {
    MessageBox.Show("hello");
    }

    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    28
    پست
    661

    نقل قول: مشکل با کلاس و تابع

    ز آخر چیکار کنم. مگه نگفتین که void کار sub رو میکنه؟
    اره دیگه هر متدی که چیزیو برگشت نداد پشتش void بنویس دیگه.سخته؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    28
    پست
    661

    نقل قول: مشکل با کلاس و تابع

    نقل قول نوشته شده توسط modirmasool مشاهده تاپیک


    حیف که از مجبوری اومدم به سمت سی شارپ. وگرنه یه تار موی ویبی6 هم به سی شارپ نمیارزه! سینتکسش خیلی دوست داشتنیه.
    دیگه زیاد ازش تعریف نمیکنم چون فکر کنم الان از تالار پرتم میکنین بیرون.

    []
    منم اول حرف تورو میزدم اما الان یه تار مو سی شارپ رو به محیط ضعیف و کلاسیک وی بی نمیدم
    کلاس هم پرویته

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    نقل قول: مشکل با کلاس و تابع

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
    ز آخر چیکار کنم. مگه نگفتین که void کار sub رو میکنه؟
    اره دیگه هر متدی که چیزیو برگشت نداد پشتش void بنویس دیگه.سخته؟
    void رو فهمیدم.
    نگاه کنین ما توی ویبی6 مینویسیم:

    Public Function ali()
    ali = 10
    End Function

    حالا اگه تابع ali رو فراخوانی کنیم، بهمون میده 10 و فراخوانی اش هم اینطوریه:
    Print ali()


    حالا تو سی شارپ چجوری باید نوشتش؟
    ممنون

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    44

    نقل قول: مشکل با کلاس و تابع

    من یک کلاس با دو عضو int a,b دارم .حالا می خوام یک آرایه از نوع این کلاس تعریف کنم و مقدار بدم اما نمیشه چرا؟

    Class1 [] cl=new class1[2]; 1
    Cl[0].a=4; 2

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    28
    پست
    661

    نقل قول: مشکل با کلاس و تابع

            public int ali()
    {
    return 10;
    }

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    نقل قول: مشکل با کلاس و تابع

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
            public int ali()
    {
    return 10;
    }

    اینی که شما گفتین عدد بر میگردونه. من منظورم این بود که آیا اینجا مثل ویبی، مقدار تابع در اسم خودش ذخیره میشه یا نه؟ مثلا میشه گفت:
    return ali+5
    ؟
    ممنون

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    28
    پست
    661

    نقل قول: مشکل با کلاس و تابع

    این کد که خطا ندازره

    public int ali()
    {
    return 10;
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = ali().ToString();
    }

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    28
    پست
    661

    نقل قول: مشکل با کلاس و تابع

    در سی شارپ با کلمه کلیدی return مشخص میکنیم که تابعمون چه چیزی رو برگشت بده

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    28
    پست
    661

    نقل قول: مشکل با کلاس و تابع

    نقل قول نوشته شده توسط leilaaa مشاهده تاپیک
    من یک کلاس با دو عضو int a,b دارم .حالا می خوام یک آرایه از نوع این کلاس تعریف کنم و مقدار بدم اما نمیشه چرا؟

    Class1 [] cl=new class1[2]; 1
    Cl[0].a=4; 2
    کد رو کامل بذار ببینیم میتونیم راهنمایی کنیم

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    نقل قول: مشکل با کلاس و تابع

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
    این کد که خطا ندازره

    public int ali()
    {
    return 10;
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = ali().ToString();
    }
    ماشاءا... چقدر سریع جواب میدین. من 30 ثانیه بعدش که دیدم اشتباه از من بوده، جمله رو پاک کردم ولی نگو شما کی ها دیده بودینش.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    28
    پست
    661

    نقل قول: مشکل با کلاس و تابع

    بله مااینیم

  19. #19

    نقل قول: مشکل با کلاس و تابع

    سلام دوستان
    خسته نباشی
    والا الان که این تایپیک دیدم منم یه مشکل با فراخوانی توابع در فرم دیگر در سی شارپ دارم
    مشکل من اینه که مثلا میخوام یه کنترل هایی را از روی فرم دیگر تنظیم کنم یا فراوانی کنم
    اما نمیشه
    اینم کد های برنامه :
    این ماله فرم 1:


    public void progress()



    {


    toolStripProgressBar1.Visible = true;

    lbl_state.Visible = true;

    timer1.Enabled = true;



    }

     


    publicvoid timer1_Tick(object sender, EventArgs e)



    {

    toolStripProgressBar1.Value += 10;


    if (toolStripProgressBar1.Value == 100)



    {


    timer1.Enabled = false;



    toolStripProgressBar1.Value = 0;


    lbl_state.Visible = false;

    toolStripProgressBar1.Visible = false;



    }

    }

    و اینم کد ها در فرم دیگر :

    privatevoid button2_Click_1(object sender, EventArgs e)



    {


    Form1 frm1 = newForm1();



    frm1.progress();

    }



    حالا بنظرتون مشکل از کجا؟
    چرا فراخوانی نمیشه؟
    خواهشن کمک کنید وقتی ندارم میخوام تحویل بدم مرسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •