نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل در ایجاد textbox سفارشی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    90

    مشکل در ایجاد textbox سفارشی

    سلام ، من میخوام یه TextBox سفارشی بسازم ولی وقتی کد تغییر اندازه رو می نویسم جواب نمیده . کد رو توی رویداد resize مربوط به usercontrol می نویسم

    this.height=22;
    textboxt1.width=this.width;
    textboxt1.heigth=this.height;

    به نظرتون مشک ازچیه چی کارکنم ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    آستارا-تهران
    پست
    357

    نقل قول: مشکل در ایجاد textbox سفارشی

    اگه می خوای textBox سفارشی درست کنی دیگه چرا از userControl استفاده می کنی؟

    مستقیما از خود textBox ارث بری کن

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ایجاد textbox سفارشی

    texttbox رو در صورتی میتونی ارتفاعشو تغییر بدی که خاصیت مولتی لاین true باشه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: مشکل در ایجاد textbox سفارشی

    با سلام


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    namespace textbox
    {
    class mytextbox : TextBox
    {
    public mytextbox()
    : base()
    {
    this.Font = new System.Drawing.Font
    ("tahoma", 10, System.Drawing.FontStyle.Regular);

    }

    protected override void OnResize(EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("Resize");
    base.OnResize(e);
    }
    }
    }

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  5. #5
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: مشکل در ایجاد textbox سفارشی

    و ...


    class mytextbox : TextBox
    {
    public mytextbox()
    : base()
    {
    this.Font = new System.Drawing.Font
    ("tahoma", 10, System.Drawing.FontStyle.Regular);

    this.Resize += new EventHandler(mytextbox_Resize);

    }

    void mytextbox_Resize(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("d");
    }

    }

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    39
    پست
    74

    نقل قول: مشکل در ایجاد textbox سفارشی

    من متوجه نشدم که عبارت
    : base() 
    در جلوی متد سازنده چیه و چکار انجام می ده. اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون می شم.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    آستارا-تهران
    پست
    357

    نقل قول: مشکل در ایجاد textbox سفارشی

    نقل قول نوشته شده توسط hossein2007 مشاهده تاپیک
    من متوجه نشدم که عبارت
    : base() 
    در جلوی متد سازنده چیه و چکار انجام می ده. اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون می شم.
    سازنده کلاس پدرش رو فراخوانی می کنه

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    39
    پست
    74

    نقل قول: مشکل در ایجاد textbox سفارشی

    سازنده کلاس پدرش رو فراخوانی می کنه
    با توجه به اینکه mytextbox از TextBox ارث می برد. چه لزومی به فراخوانی سازنده پدر است.
    (فکر کنم اضافی باشه.)
    اگر غیر از این هست خوشحال می شم راهنمایی کنید.

  9. #9
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: مشکل در ایجاد textbox سفارشی

    میتونید ننویسیدش ، یا به قول شما اضافیه

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    39
    پست
    74

    نقل قول: مشکل در ایجاد textbox سفارشی

    اول از توجهتون ممنونم.

    اما یه مشکل کوچیک در استفاده از این کنترل سفارشی وجود داره، اونم اینه که هنگامی که کنترل ساخته شده را (در زمان ساخت فرم) از toolbox به درون فرم می کشم تمام رویداد ها فراخوانی می شن. (البته در زمان اجرا مشکلی ندارم)

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    47

    نقل قول: مشکل در ایجاد textbox سفارشی

    سلام دوست عزیز
    نیازی به کد نویسی نیست
    پراپرتی های زیر رو مقدار بده
    Anchor-------Top, Bottom, Left, Right
    multiline-------------------true
    با ریسایز شدن فرم textbox هم ریسایز میشه

  12. #12
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: مشکل در ایجاد textbox سفارشی

    خب ببین دوست عزیز فکر کنم کدت رو اینطوری نوشتی :


    class mytext : TextBox
    {

    public mytext()
    {

    this.Resize += new EventHandler(mytext_Resize);
    }

    void mytext_Resize(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("yes");
    }

    }


    که مطمئنا باید اجرا بشه چون فرم هنوز در جریانه و هر تغییری که بدید اعمال میشه و رویداد ها هم طبیعتا اجرا میشن

    کدت رو اینطوری بنویس مشکلت حل میشه :


    class mytext : TextBox
    {

    public mytext()
    {
    if (DesignMode == true)
    {
    this.Resize += new EventHandler(mytext_Resize);
    }
    }

    void mytext_Resize(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("yes");
    }

    }


    موفق باشید.

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •