نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: خطای اتصال به پایگاه در هنگام استفاده از پایگاه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sarapepors
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    381

    خطای اتصال به پایگاه در هنگام استفاده از پایگاه

    سلام دوستان من برای اتصال کریستال ریپورت توی برنامم این مراحل رو انجام میدم
    1- اول یه دیتابیس از نوع microsoftmssqldatabasefile میسازم که به صورت پیش فرض تو مسیر c>microsof sql server >mssql.1>mssql>data قرار میگیره بعد هم یه کریستال ریپورت به برنامه اضافه می کنم و این دیتا بیس رو هم بهش متصل میکنم (برای این که هنگام اتصال دیت بیس شناخته بشه باید تومسیر گفته شده قرار بگیره) بعد از انجام همه تنظیمات واتصال همه فیلدها دیتابیس رو از مسیر گفته شده برمیدارم و در پوشه دیباگ پروژه قرار می دم بعد کد های مربوطه رو مینویسم که از طریق اونها مشخسص میکنم چه گزارشی باید نمایش داده بشه همه این مراحل مشکلی نداره اما موقع اجرا مشکل ارتباط با دیتابیس دارم و یک دیالوگ بلز میشه که میگه log on faild من همی دونم مشکل از کجاست
    namespace ReportTest4
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    private string connectionString =@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename="+@"C:\Documents and Settings\sajjad\My Documents\Visual Studio 2008\Projects\ReportTest4\bin\Debug\newst.mdf"+";I ntegrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlDataAdapter ada = new SqlDataAdapter("select name,tblcrs.crs from tblStudent,tblcrs where name=tblcrs.crs", connectionString);
    DataSet ds = new DataSet();
    ada.Fill(ds, "tbl");
    CrystalReport1 report = new CrystalReport1();
    report.SetDataSource(ds.Tables["tbl"]);

    }
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: خطای اتصال به پایگاه در هنگام استفاده از پایگاه

    بسم الله..
    کانکشن استرینگ کو پس

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sarapepors
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    381

    نقل قول: خطای اتصال به پایگاه در هنگام استفاده از پایگاه

    connectionstring رو تعریف کردم خوب دقت نکردید یه بار دیگه کد رو ببینید .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mostafa_shoakry
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    فعلا که ساکن اردبیلم
    سن
    35
    پست
    292

    Talking نقل قول: خطای اتصال به پایگاه در هنگام استفاده از پایگاه

    پس sqlconnection ت کو؟
    SqlConnection con=new SqlConnection(connectionstring);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: خطای اتصال به پایگاه در هنگام استفاده از پایگاه

    نقل قول نوشته شده توسط sarapepors مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من برای اتصال کریستال ریپورت توی برنامم این مراحل رو انجام میدم
    1- اول یه دیتابیس از نوع microsoftmssqldatabasefile میسازم که به صورت پیش فرض تو مسیر c>microsof sql server >mssql.1>mssql>data قرار میگیره بعد هم یه کریستال ریپورت به برنامه اضافه می کنم و این دیتا بیس رو هم بهش متصل میکنم (برای این که هنگام اتصال دیت بیس شناخته بشه باید تومسیر گفته شده قرار بگیره) بعد از انجام همه تنظیمات واتصال همه فیلدها دیتابیس رو از مسیر گفته شده برمیدارم و در پوشه دیباگ پروژه قرار می دم بعد کد های مربوطه رو مینویسم که از طریق اونها مشخسص میکنم چه گزارشی باید نمایش داده بشه همه این مراحل مشکلی نداره اما موقع اجرا مشکل ارتباط با دیتابیس دارم و یک دیالوگ بلز میشه که میگه log on faild من همی دونم مشکل از کجاست
    namespace ReportTest4
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    private string connectionString =@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename="+@"C:\Docume nts and Settings\sajjad\My Documents\Visual Studio 2008\Projects\ReportTest4\bin\Debug\newst.mdf"+";I ntegrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlDataAdapter ada = new SqlDataAdapter("select name,tblcrs.crs from tblStudent,tblcrs where name=tblcrs.crs", connectionString);
    DataSet ds = new DataSet();
    ada.Fill(ds, "tbl");
    CrystalReport1 report = new CrystalReport1();
    report.SetDataSource(ds.Tables["tbl"]);

    }
    }
    }
    اینجاکه نیست
    شمافقط امدید رشته ی کانکشن استرینگو تعریف کردید
    یه دعا واسش بخونید ببین وصل میشه
    آخرین ویرایش به وسیله صباح فتحی : سه شنبه 13 مهر 1389 در 10:38 صبح

  6. #6

    نقل قول: خطای اتصال به پایگاه در هنگام استفاده از پایگاه

    یه نگاهی به این کد بنداز ببین بدردت می خوره.
    Sqlconnection c=new sqlconnection(connectionstring);
    Sqldataadapter da=new sqldataadapter(querystring,c);
    Dataset ds=new dataset();
    da.fill(ds);

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: خطای اتصال به پایگاه در هنگام استفاده از پایگاه

    نقل قول نوشته شده توسط ali.rezaei7 مشاهده تاپیک
    یه نگاهی به این کد بنداز ببین بدردت می خوره.
    Sqlconnection c=new sqlconnection(connectionstring);
    Sqldataadapter da=new sqldataadapter(querystring,c);
    Dataset ds=new dataset();
    da.fill(ds);
    کانکشن رو open ;نکردی
    c.open();

  8. #8

    نقل قول: خطای اتصال به پایگاه در هنگام استفاده از پایگاه

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
    کانکشن رو open ;نکردی
    c.open();
    نیازی به این کار نیست dataadapter این کار رو خودکار انجام می ده.
    اگه از sqlcommand استفاده کنی اون موقع باید اون کاری که گفتیو انجام بدی.

  9. #9

    نقل قول: خطای اتصال به پایگاه در هنگام استفاده از پایگاه

    احتمالا مشكل از كانكشن استرينگ است .
    ولي اگر نباشه ، اگر فقط مشكل در كريستال رپيورت است و با دستورات ديگر ديتابيس مشكلي نداريد اين تاپيك را بررسي كنييد شايد مشكل شما حل بشه .
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=222749

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sarapepors
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    381

    نقل قول: خطای اتصال به پایگاه در هنگام استفاده از پایگاه

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
    اینجاکه نیست
    شمافقط امدید رشته ی کانکشن استرینگو تعریف کردید
    یه دعا واسش بخونید ببین وصل میشه
    دوست عزیز از راهنمایی جالبتون متشکرم شما هم بهتر راجع به دیتا بیس بیشتر مطالعه کنید.من مشکلی با دستورات پایگاه ندارم مشکل من اتصال کریستال به پایگاهه من میتونم با دیتا ست گزارش بگیرم یعنی از طریق اتصال کریستال به دیتا ستی که خودم به پروژه اضافه می کنم.اما با اتصال کریستال به کل پایگاه مشکل دارم .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •