نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کدهای آب و هوای یاهو

  1. #1

    کدهای آب و هوای یاهو

    با سلام
    من می تونم با کدهای ساده شرایط آب و هوایی امروز و فردای یاهو رو بگیرم ولی کد های دیگه رو نمی دونم اگر کسی از دوستان این کد ها رو می دونه لطفا راهنمایی کنید.

    کد شرایط امروز:

    Dim ds As New DataSet()
    ds.ReadXml("http://xml.weather.yahoo.com/forecastrss?p=IRXX0003&u=c")
    Dim code As Integer = ds.Tables("condition").Rows(0)("code").ToString()
    برای فردا هم condition به forecast تبدیل می شه.

    1.گرفتن روز و ساعت(سه شنبه، چهارشنبه و ...)
    2.دریافت شرایط روز های بعد (پس فردا و بعد از اون)(شرایط اب و هوا، تصویر کوچک، دماهای بالا و پایین)
    3.دریافت تصویر بزرگ شرایط اب و هوا (من کد تصاویر کوچک رو دارم ولی بزرگ رو نه)
    4.تصویر کوچک پیش بینی فردا

    اصلا جایی هست که همه این کدها رو توضیح داده باشه.
    آخرین ویرایش به وسیله pedram_ns : سه شنبه 13 مهر 1389 در 10:14 صبح

  2. #2

    نقل قول: کدهای آب و هوای یاهو

    کسی از اساتید اطلاعاتی در این زمینه نداره؟

  3. #3

    نقل قول: کدهای آب و هوای یاهو

    نقل قول نوشته شده توسط pedram_ns مشاهده تاپیک
    کسی از اساتید اطلاعاتی در این زمینه نداره؟
    این تاپیک رو مطالعه کنید
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  4. #4

    نقل قول: کدهای آب و هوای یاهو

    بله اقای راد در این تاپیک یک کتابخانه تهیه کردند ولی من می خوام با چهار تا کد این کار رو بکنم.
    قسمتی از کدها رو هم نوشتم ولی کد دقیق مواردی رو که گفتم رو نمی دونم اگر این کدها رو میدونید لطفا کمک کنید.

  5. #5

    نقل قول: کدهای آب و هوای یاهو

    کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •