نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فارسی کردن صفحه کلید

  1. #1

    فارسی کردن صفحه کلید

    سلام
    همگی خسته نباشید
    می خواستم بپرسم چطور می توان کاری کرد که در برنامه هنگام وارد کردن اطلاعات در textbox صفحه کلید بطور پیش فرض فارسی باشد.
    با تشکر .
    منتظر پاسخ شما هستم .

  2. #2
    سلام
    کد زیر این کار رو انجام می ده البته اینو چند وقت پیش یکی دیگه از دوستان تو این بخش قرار داده بود ولی نمی دونم چرا پیداش نکردم که لینک بدم یا اسمشونو بذارم به هر حال از این دوست صاحب کد معذرت می خوام و ازشون متشکرم




    Dim myCulture As New Globalization.CultureInfo("fa-IR")
    Dim mylanguage As InputLanguage
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = mylanguage.FromCulture(myculture)

  3. #3

    Talking پیداش کردم

    حالا پیداش کردم
    این مطلب رو قبلا آقای روح اله معینی زاده جواب داده بودند
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=1597

  4. #4

    Wink فارسی کردن صفحه کلید هنگام ورود به برنامه

    ابتدا کد زیر را در بالای کدهای خود قرار دهید:
    'فارسی کردن سیستم
    Private Const KLF_ACTIVATE As Short = &H1S
    Private Const LANG_EN_IR As String = "00000429" 'FA_IR
    Private Declare Function LoadKeyboardLayout Lib "user32" Alias "LoadKeyboardLayoutA" (ByVal pwszKLID As String, ByVal flags As Integer) As Integer
    Private Declare Function ActivateKeyboardLayout Lib "user32" (ByVal HKL As Integer, ByVal flags As Integer) As Integer
    Private Const HKL_NEXT As Short = 1

    بعد در کد لوود برنامه این خط کد را اضافه کن:
    LoadKeyboardLayout(LANG_EN_IR & Chr(0), KLF_ACTIVATE)

    و در خط Closing برنامه هم این خط را بنویس:
    ActivateKeyboardLayout(HKL_NEXT, &O0S)

    و حالشو ببر.........

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    PublicClass KeyBoard
    PrivateShared fa_IR AsNew System.Globalization.CultureInfo("fa-IR")
    PrivateShared en_US AsNew System.Globalization.CultureInfo("en-US")
    PublicSharedSub SetKeyBoardToFasri()
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(fa_IR)
    EndSub
    PublicSharedSub SeyKeyBoardToEnglish()
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(en_US)
    EndSub
    EndClass

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •