نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اعمال تغییر مقدار اولیه پراپرتی در کاپوننت

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    82

    اعمال تغییر مقدار اولیه پراپرتی در کاپوننت

    با عرض سلام
    من پروژه ای از نوع ClassLibrary ایجاد کردم و به اون آیتمی از نوع component اضافه کردم و یک پراپرتی هم در اون تعریف کردم . به صورت زیر

    private System.Drawing.Color FocusColor = System.Drawing.Color.FromArgb(255, 255, 187);
    public System.Drawing.Color A_FocusColor
    {
    get { return FocusColor; }
    set { FocusColor = value; }
    }
    پراپرتی درست هست و روی فرم دیگه ای که گذاشتم مشکلی نداره.
    اما زمانی که در کامپوننت ، در خط اول که مقدار دهی اولیه کردم مقدار رنگ رو عوض کردم ( مثلا (255,200,100)) و Rebuild کردم و مجددا Dll رو در برنامم AddRefrence کردم. رنگ پراپرتی همون (255,255,187 ) باقی موند و تغییر نکرد.
    میخوام بدونم چه کاری باید انجام بدم که تغییراتم اعمال بشه.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    82

    نقل قول: اعمال تغییر مقدار اولیه پراپرتی در کاپوننت

    غیر قابل حل بود یا نامفهوم؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    نقل قول: اعمال تغییر مقدار اولیه پراپرتی در کاپوننت

    با سلام مجدد
    دوست عزیز شما به متد فراخوانی dll خودتون رو آیا تغییر دادین یا نه ؟
    این احتما ممکن هست در تابع سازندتون که قرا میدی رخ بدهد البته دقیق نمی گم ها این یه اجتمال هست چون تا با سورس و کد کامل گام به گام بررسی نشه چیزی نمی شه گفت ولی از چیز هایی که از نوشتتون گرفتم می گم بازم بررسی کنید نبود کدشو یا سورس کامل رو بزارید بررسی کنم ببینم مشکل کجاست

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    82

    نقل قول: اعمال تغییر مقدار اولیه پراپرتی در کاپوننت

    سلام
    اولین فایل سورس کامپوننته و دومین فایل یه مثاله که دی ال ال رو در اون گذاشتم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •