نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطاي اين كد چيه ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Programmer 1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهرستان قوچان
    سن
    37
    پست
    293

    Question خطاي اين كد چيه ؟

    سلام ،

    من مي خوام با زدن يك دكمه همه آيكون هاي كلاس SystemIcons رو روي فرم نمايش بدم ، ولي خطاي زير داده ميشه :

    'System.Drawing.SystemIcons' is a 'type' but is used like a 'variable'


    كدي هم كه استفاده مي كنم اينه :

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    PictureBox pic = new PictureBox();

    foreach (Icon icon in SystemIcons )
    {
    pic.Image = icon.ToBitmap();
    this.Controls.Add(pic);
    }
    }


    با تشكر /.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AmirAmiri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    353

    نقل قول: خطاي اين كد چيه ؟

    برای اینکه SystemIcons یک نوع داده است و نمیشه به عنوان متغیر ازش استفاده کرد. کلا کاری که دارید انجام میدید اشتباهه.

    از این روش استفاده کن و تک تک چاپ کن :
    pictureBox1.Image = SystemIcons.Asterisk.ToBitmap();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Programmer 1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهرستان قوچان
    سن
    37
    پست
    293

    نقل قول: خطاي اين كد چيه ؟

    SystemIcons به نظرم يك كلاسه ، تك تك كه ميدونم ميشه ولي من مشكلم با اون كد هست ، بعيد مي دونم چنين كاري نشه تو دات نت انجام داد لطفا خطاي همون كد رو رفع كنيد

    با تشكر /.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AmirAmiri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    353

    نقل قول: خطاي اين كد چيه ؟

    دوست عزیز خطای اون رفع نمیشه کدی که شما نوشتید تقریبا مثل انجام عمل زیر میمونه.
    foreach (int i in DateTime.Now)
    MessageBox.Show(i.ToString());

    آیا این کد تصحیح میشه؟ خیر.

    روش درسته استفادش چطوریه؟
    int d = DateTime.Now.Day;
    int m = DateTime.Now.Month;
    int y = DateTime.Now.Year;
    MessageBox.Show(y.ToString() + @"\" + m.ToString() + @"\" + d.ToString());

    امیدوارم متوجه شده باشید.
    موفق و پیروز باشید.

  5. #5

    نقل قول: خطاي اين كد چيه ؟

    مطمئن نیستم ولی شاید بشه یا reflection تمام اعضای از نوع خاص رو به دست آورد[؟] اگر بتونید این کار رو بکنید راحت‌تر میشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •