نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اگه میشه یک نگاهی کنید

  1. #1

    اگه میشه یک نگاهی کنید

    سلام

    فرض کنید یک دکمه دارید که وقتی کلیک می کنید پنجره open dialog fileباز میشه و بعد شما یک عکس و انتخاب می کنید و بعد از زدن دکمه open عکس در یک کنترل picture box که قبلا ایجاد کردید نشان داده می شه
    سوال : چه طوری این امکان پذیره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AmirAmiri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    353

    نقل قول: اگه میشه یک نگاهی کنید

    سلام.
    openFileDialog1.ShowDialog();
    Bitmap b = new Bitmap(openFileDialog1.FileName);
    pictureBox1.Image = b;

    موفق و پیروز باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    نقل قول: اگه میشه یک نگاهی کنید

    خوب در تکمیل و بهینه کردن کد های ارسالی دوست خوبم آقا امیر اینم ببنید هم کامل و هم زیبایی خاص و با یه سری امکانات خاص که ممکن هست در آینده براتون مفید باشه بهر حال تکمیل هست
    لینک دانلود:
    http://myfreefilehosting.com/f/387e81fabd_1.24MB
    این برنامه توسط دوست عزیز programmerwinweb نوشته شده است اینم از کپی رایت نویسنده موفق باشین

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: اگه میشه یک نگاهی کنید

    با سلام


    using (var ofd = new OpenFileDialog())
    {
    if (ofd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    pictureBox1.Image = Image.FromFile(ofd.FileName);
    }
    }

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •