نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آراهای از باتون ها

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    آبادان
    پست
    79

    Question آراهای از باتون ها

    سلام یه چندتا سوال درمورد باتون داشتم :


    1. دوستان می خواستم ببینم زمانی که ماآرایه ای از باتون هارارودرزمان اجرا ایجادمی کنیم چگونه می تونیم رویداد یکی از اونها رو به دلخواه در نظر بگیریم مثلا باکلیک کردن روی اون باتون رنگ اون باتون عوض بشه درواقع رویداد اونا رو براساس اندیس داشته باشیم





    2.یه سوال دیگه ای که داشتم درمورد اینه که جوری می تونیم رویداد باتون رو یک درمیون داشته باشیم مثلا با یک بار کلیک یه اتفاق بیفته با کلیک بعدی یه اتفاق دیگه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirh_karimifar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    156

    نقل قول: آراهای از باتون ها

    در مورد سوال دومت می تونی یک فیلد سراسری تو کلاس فرم از نوع int یا بول ایجاد کنی با کلیک اول مقدارش رو true و با کلیک دوم مقدارش رو false کنی .
    بعد برای دستورت مقدار true یا false رو بررسی کنی
    مثلا
    public btnClick(object Sender , EvntArgs e){
    if ( Flag == true){
    //do something
    Flag = false
    else
    {
    //Do something Else
    flag = true;
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirh_karimifar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    156

    نقل قول: آراهای از باتون ها

    واسه سوال اولتون هم اینظوری می تونییم پاسخ بدم .
    فرض کنید ، تابع handler به نام X داری .
    Button [] btn = new Button
    foreach ( Button B in btn){
    btn.Click = new EvenHandler(X)
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •