نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل با Split کردن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار AmirAmiri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    353

    مشکل با Split کردن

    سلام دوستان عزیز.
    من یک رشته خیلی طولانی (بیش از 10 هزار کاراکتر) دارم که میخوام اون رو تکه تکه (Split) کنم.
    میخوام به ازایه کلمه GO تکه تکه بشه ولی دستور Split فقط مقدار []char میگیره.
    چطوری بهش بگم هرجا "GO" بود عمل Split انجام بشه؟
    خیلی ممنون از کمکتون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirh_karimifar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    156

    نقل قول: مشکل با Split کردن

    اگه من بودم با Replace اول تمام Go ها رو با یک کاراکتر خاص Replace می کردم مثل $ . بعد با اون split رو انجام می دادم .

  3. #3

    Smile نقل قول: مشکل با Split کردن


    با سلام
    کد زیر رو ببین احتمال زیاد مشکلت حل میشه


    string sourcestring = "aasscxGOasdadsGO34ccsGO345334xcxvGOsdfsd";
    string[] stringSeparators = new string[] { "GO" };
    string[] resultstr = sourcestring.Split(stringSeparators, StringSplitOptions.None);
    foreach (string s in resultstr)
    {
    Console.Write("'{0}' ", String.IsNullOrEmpty(s) ? "<>" : s);
    }
    Console.Read();

    یا حق

    آخرین ویرایش به وسیله H.Fathi : چهارشنبه 14 مهر 1389 در 15:15 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AmirAmiri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    353

    نقل قول: مشکل با Split کردن

    ممنون. مشکلم حل شدم.
    String[] strCommands = SQLCommand.Split(new string[] { "GO", "Go", "go" },
    StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries);

  5. #5

    چطور میشه یک رشته رو به کاراکتر های 8تایی تقسیم کرد؟

    من تو پروژه ام یه فایل متنی رو میخونم و هر خط رو جدا میکنم حالا میخوام هر یک از خط ها رو 8کاراکتر 8کاراکتر بخونم. (یعنی هر خط رو به رشته های 8تایی split کنم) .
    دوستان کسی میدونه چطوری بنویسم بهتره؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل با Split کردن

    کسی راه حل نداره؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •