نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چه کار کنیم تا برنامه ما به صورت تمام صفحه برای کاربر نمایش داده بشود؟

  1. #1

    چه کار کنیم تا برنامه ما به صورت تمام صفحه برای کاربر نمایش داده بشود؟

    چه کار کنیم تا برنامه ما به صورت تمام صفحه برای کاربر نمایش داده بشود؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,464

    نقل قول: چه کار کنیم تا برنامه ما به صورت تمام صفحه برای کاربر نمایش داده بشود؟

    از قسمت properties خاصيتwindowStateرا روي Maximizedتنظيم كن .

  3. #3

    نقل قول: چه کار کنیم تا برنامه ما به صورت تمام صفحه برای کاربر نمایش داده بشود؟

    نقل قول نوشته شده توسط iman_lovely666 مشاهده تاپیک
    از قسمت properties خاصيتwindowStateرا روي Maximizedتنظيم كن .
    دوست عزیز من گفتم برای کاربر نه برای خودم (برای کسی که از برنامه استفاده میکنه)

  4. #4

    نقل قول: چه کار کنیم تا برنامه ما به صورت تمام صفحه برای کاربر نمایش داده بشود؟

    سلام

    اگر می خواهید که فرم برنامه بصورت Maximized نمایش داده شود راهی که دوستمون گفتن
    و اگر می خواهید که بصورت Full Screen باشه (شبیه گیم ها) ، FormBorderStyle مربوط به فرم رو none قرار بدید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,464

    نقل قول: چه کار کنیم تا برنامه ما به صورت تمام صفحه برای کاربر نمایش داده بشود؟

    نقل قول نوشته شده توسط ysfali123 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من گفتم برای کاربر نه برای خودم (برای کسی که از برنامه استفاده میکنه)
    دوست عزيز من چيكار به خودت دارم
    اگه كاري رو كه گفتم بكني فرم وقتي باز بشه تمام صفحه رو ميگيره

    در ضمن برنامه انقدر باهوش نيست بفهمه برنامه نويس پاش نسشته يا كاربر

  6. #6

    نقل قول: چه کار کنیم تا برنامه ما به صورت تمام صفحه برای کاربر نمایش داده بشود؟

    نقل قول نوشته شده توسط ysfali123 مشاهده تاپیک
    چه کار کنیم تا برنامه ما به صورت تمام صفحه برای کاربر نمایش داده بشود؟




    سلام.
    بچه ها همه چیو گفتن فقط یه جی.
    اگه میخوای حاشیه دور صفحت باشه اما صفحت کوچک نشه بعد اینکه از قسمت properties خاصيتwindowStateرا روي Maximizedتنظيم کردی خاصیت controlbox رو false کن تا هم حاشیه باشه هم minimize نشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •